la mine e pana in 45 $ limita....am comandat si mai scumpe cu pretul schimbat si nu am platit nimic pana acum...inafara de taxa de 2 ron pe produs si zile de penalizare ...intarziere...
la mine e pana in 45 $ limita....am comandat si mai scumpe cu pretul schimbat si nu am platit nimic pana acum...inafara de taxa de 2 ron pe produs si zile de penalizare ...intarziere...
hai sa fim seriosi, am laut ceva de 80$ , si nam platit nici o taxa, nu o fost greu si nici mare.
Poate sa fie si o eugenie... daca e peste 10E iti ia 24% din valoarea totala a produsului cu transportul. Acum fiecare cu posta si pilele lui. Pe mine ma pun sa vin cu factura din caz de nu are coletul, bine ca de multe ori vorbesc cu seller-ul sa nu puna factura si le modific.
Aha, deci indiferent de produsul comandat, acesta nu trebuie sa depaseasca o anumita suma limita (fie 10, fie 45, fie 80, dupa "pile"), iar in caz contrar se percepe TVA-ul pentru valoarea totala a produsului + transport? Si eu care credeam ca platesc 70 de dolari sellerului pentru transport si pun acolo cate produse vreau, iar in tara nu mai platesc nimic....
Nu ar fi cumva posibila varianta ca sellerul sa fie din UE, respectiv Europa, iar in acest caz sa nu mai platesc TVA-ul?
Multumesc mult pentru lamuriri!
era ahc24...
mi am luat de la ei 4 gb ram si mi i-a adus postasul acasa
dar acum vad ca s-a razgandit si nu mai trimite decat pe teritoriul americii...
avea taxa pe transport mica 10-15 dolari...
Amazon.com Shipping Rates: AHC24@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/1160wgvOg6L.@@AMEPARAM@@1160wgvOg6L
si mai e asta din germania.mi am luat de la el un skin pentru ipod touch iar dupa cateva zile a mai venit unul identic...produsele sun de calitate foarte buna...daca aveti 10 dolari blocati pe vreun cont puteti sa va luati un skin....pt telefon sau...ce vreiti voi
Amazon.com At a Glance: DesignSkins@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/011ZsxMZNSL.@@AMEPARAM@@011ZsxMZNSL
RS Enterprises @ Amazon.com:
acest seller trimite in romania?>
Amazon.com Help: Europe
Trimite doar carti,DVD-uri si ce trimite Amazon in general.
a reusit careva de pe aici sa transfere banii de pe un cont de amazon pe altul???
sa cumpere gift card...
ce hituri mai faceti? de cand a disparut photomod ma descurc cu clasify..dar si alea le baga rar...am mai gasit pe ici pe colo cate ceva rentabil sa faci...
stiam...dar le am dat email si ei mi au dat link ...ca se poate...dar cred ca trebuie card din sua...
am incercat cu,cardul meu (cu care am mai completat la cumparaturi pe amazon)si nu merge...
mi se pare o chestie cretina...eu vreau sa fac un cadou cuiva...sau o donatie si nu pot face
nu inteleg de ce nu ar implementa o astfel de chestie
Bookmarks