nu, e un preaviz (dexonline it) ...am luat si eu in aproape fiecare an cate unul![]()
Wow, eu tin minte intr-a 12a am avut vreo 8-90 de absente. Am avut insa scutiri si am ramas doar cu 3-4 nemotivate.
O ciocolata la medicul de familie face minuni![]()
Noi le cumparam cu 10 lei scutirile, dar cand n-ai bani n-ai ce facemai bine mananc o shaorma si raman cu 6-7 absente decat sa ii dau la medic 10 lei
![]()
Asa a fost si la mine, nu sunt chiar asa batran. Dar nu va scade nota la purtare la mai mult de 10 absente nemotivate?
Ba da, dar ca sa vezi prostia de pe lume si logica liceelor din Romania.
Pe al doilea semestru, media la purtare e determinata si de cea de pe primul semestru.
Daca pe primul semestru am avut 9 la purtare, si pe al doilea semestru am facut iar 10 absente, nu o sa am 9 pe al doilea semestru. O sa am 8. Ca se aduna si cu punctele scazute in primul semestru.
Mari jegosi medicii astia de familie, dupa ce ca nu fac nimic, mai platesti si o gramada pe hartoage, 10 lei scutirea 20 parca adeverinta medicala...
si cu absentele, nu inteleg cum de unii fac sute de absente fara nici o problema si pe noi ne f**e la cap dirga daca avem 5-6...
Pai asa e peste tot, si doar la secretariat, doar intr-o anumita zi pe saptamana intre nush ce ore
Hai ca e mai bine la facultate. N-are nimeni treaba ta.
Stai linistit ca doar un prof e asa. In rest am dat numai de profi ca lumea (mai putinul unul, care m-a dat afara din sala cand mi-a zis sa stau in pozitie de drepti cand vb cu el pentru ca l-am intrebat daca sug si burta, dar nu facem cu el)
Vesti bune pentru cine vrea sa dea la Automatica.Nu se mai da admitere decat din Matematica, fara Fizica.![]()
Bookmarks