Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 71 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #1201 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    nu, e un preaviz (dexonline it) ...am luat si eu in aproape fiecare an cate unul

2. #1202 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    *hi5*

3. #1203 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pentru ce primesti asa ceva? Chiar sunt curios.

4. #1204 SP
    40 de absente nemotivate pe parcursul intregului an scolar.

5. #1205 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Wow, eu tin minte intr-a 12a am avut vreo 8-90 de absente. Am avut insa scutiri si am ramas doar cu 3-4 nemotivate.

O ciocolata la medicul de familie face minuni

6. #1206 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Noi le cumparam cu 10 lei scutirile, dar cand n-ai bani n-ai ce face mai bine mananc o shaorma si raman cu 6-7 absente decat sa ii dau la medic 10 lei

7. #1207 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Wow, eu tin minte intr-a 12a am avut vreo 8-90 de absente. Am avut insa scutiri si am ramas doar cu 3-4 nemotivate.

O ciocolata la medicul de familie face minuni
    Acum se practica prostii gen daca nu vii cu scutirea pana intr-o saptamana... mucles. Nu ajuta nici faptul ca am o diriginta de rahat care respecta absolut fiecare regula creata vreodata, in timp ce la alte clase se motiveaza in prostie.

8. #1208 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa a fost si la mine, nu sunt chiar asa batran. Dar nu va scade nota la purtare la mai mult de 10 absente nemotivate?

9. #1209 SP
    Ba da, dar ca sa vezi prostia de pe lume si logica liceelor din Romania.

Pe al doilea semestru, media la purtare e determinata si de cea de pe primul semestru.

Daca pe primul semestru am avut 9 la purtare, si pe al doilea semestru am facut iar 10 absente, nu o sa am 9 pe al doilea semestru. O sa am 8. Ca se aduna si cu punctele scazute in primul semestru.

10. #1210 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    eu imi trageam scutirile la imprimanta

11. #1211 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Mari jegosi medicii astia de familie, dupa ce ca nu fac nimic, mai platesti si o gramada pe hartoage, 10 lei scutirea 20 parca adeverinta medicala...
    si cu absentele, nu inteleg cum de unii fac sute de absente fara nici o problema si pe noi ne f**e la cap dirga daca avem 5-6...

12. #1212 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Acum se practica prostii gen daca nu vii cu scutirea pana intr-o saptamana... mucles.
    Crezi ca asta e rau? La mine trebuie sa aduca parintii scutirile.

13. #1213 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai asa e peste tot, si doar la secretariat, doar intr-o anumita zi pe saptamana intre nush ce ore

Hai ca e mai bine la facultate. N-are nimeni treaba ta.

14. #1214 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai asa e peste tot, si doar la secretariat, doar intr-o anumita zi pe saptamana intre nush ce ore

Hai ca e mai bine la facultate. N-are nimeni treaba ta.
    Ha... depinde. Am un prof care a zis la inceput ca nu face prezenta la cursuri (ceea ce e normal) si in a 2-a saptamana (bineinteles ca nu eram) a inceput sa faca. Atunci cand a fost intrebat de ce, a zis "ca sa vada studentul de ce pica la examen"

15. #1215 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Stie cineva daca se face maine scoala.

16. #1216 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ha... depinde. Am un prof care a zis la inceput ca nu face prezenta la cursuri (ceea ce e normal) si in a 2-a saptamana (bineinteles ca nu eram) a inceput sa faca. Atunci cand a fost intrebat de ce, a zis "ca sa vada studentul de ce pica la examen"
    Aia e porci.

17. #1217 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Foarte de treaba profii de la Poli ... nu-i asa ?
    PS: Stiu cum e ...

18. #1218 SP
    Stai linistit ca doar un prof e asa. In rest am dat numai de profi ca lumea (mai putinul unul, care m-a dat afara din sala cand mi-a zis sa stau in pozitie de drepti cand vb cu el pentru ca l-am intrebat daca sug si burta, dar nu facem cu el )

19. #1219 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Vesti bune pentru cine vrea sa dea la Automatica.Nu se mai da admitere decat din Matematica, fara Fizica.

20. #1220 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Ma intreb oare de ce? Ca oricum nu erau cine stie ce grilele alea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 71 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 ... LastLast