la noi 3/4 din clasa au luat note de 3 si 4 la teza la istorie semestru' trecut fiindca preda atat, dar atat de prost.
si bineinteles ca nu i-a trecut nicio secunda prin cap ca ar fi cumva vina ei. "de ce n-ati invatat mai ?"
la noi 3/4 din clasa au luat note de 3 si 4 la teza la istorie semestru' trecut fiindca preda atat, dar atat de prost.
si bineinteles ca nu i-a trecut nicio secunda prin cap ca ar fi cumva vina ei. "de ce n-ati invatat mai ?"
Eu zic sa nu mai cauti scuze. Istoria e un subiect care se poate invata acasa.
Daca profesoara nu iti preda vorbeste cu un prieten de la alt liceu sa iti dea cursurile lui.
pentru liceu, vacanta din primavara, cand este si cat dureaza? gasesc ba ca e de pe 6 aprilie pana pe 14, ba pe 6 pana pe 21
multumesc de raspuns ! veste nasoala pentru mine
Nu stiu data exacta. Ce stiu sigur e ca avem o singura saptamana. Am fi avut doua,dar a decis Ponta sa nu avem vacanta de vara doar pana in 10 septembrie,ci pana in 17. Astfel,acolo s-a dus una din cele doua saptamani ale vacantei de primavara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pro-tip: nu mergeti la Calculatoare/Automatica decat daca va atrage domeniul macar acolo un 10%, facultatea aia cere multa rabdare si nervi de otel pentru ca sunt stabilite niste reguli si cam de fiecare data sunt schimbate pe parcursul cursului. Nu este imposibil de terminat facultatea insa ai nevoie de interes si rezistenta psihica.
Recomandarea mea pentru cei care nu stiu la ce facultate sa dea, sa ii intrebe pe cei care au terminat ce se intampla pe acolo, daca merita, ce pot face dupa, ce sanse de angajare au, etc.
Bafta!
Eu sunt la automatica si primul semestru e cel mult la fel de greu ca la liceu.
Anyway, pentru cei ce intra in sesiune: 40 de soluÈ›ii – Ce faci când nu mai ai « chef » să înveÅ£i în sesiune? | OraÅŸul Fără SfârÅŸit
nu inteleg asta cu vacanta ce *** ne tot freaca atat. anu asta aveti asa anu viitor asa , poate va mai dam asa...de ce nu au lasat vacanta de iarna 4 saptamani sau sa mai bage una la paste sau in vara. da o saptmana vacanta de primavara mi se pare o idiotenie.
Nu prea is de acord. Adica da, ii greu da' stiu si oameni care n-au nici o treaba cu facultatea si o terminat-o. Poate cu un an mai tarziu sau poate cu mult pupat in dos de profesori da' in final au o diploma si isi gasesc loc de munca mai usor ca multi altii.
La partea cu intrebatul eu zic sa intrebati oameni care macar incearca sa fie obiectivi nu cei care tot ce zic ii ca-i prea greu fara nici un fel de argumente![]()
Nu inteleg de ce mai exista intrebari de genul asta, din moment ce sunt atatea surse de informare.
STRUCTURA ANULUI ŞCOLAR 2012 - 2013. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii - MIC GHID: de la clasa pregătitoare la Bacalaureatul din 2013 - Gandul
pentru ca am si precizat ca gasesc aceste 2 variante diferite pe mai multe surse. una de o saptamana, alta de 2. in fine, am aflat de la liceu exact. multumesc
Am primit oferte si de la Nottingham si ExeterSunt surprins totusi ca Nottingham imi cere 7,50 la bac
Eu zic totusi sa alegi o facultate mai mare si de preferat dintr-un oras mai mare. Doar nu pleci din Bucuresti sa stai intr-un sat de 10.000 de oameni.
Pai o sa trec nottingham ca second choice si birmingham / manchester ca firm choice
Bookmarks