Fo' real? Nu stiam asta... dar oricum trebuie sa stiti fizica, altfel sunteti mancati de vii in primul an cand vi se umple capul de mecanica (sem I) si circuite electrice (sem II)![]()
Fo' real? Nu stiam asta... dar oricum trebuie sa stiti fizica, altfel sunteti mancati de vii in primul an cand vi se umple capul de mecanica (sem I) si circuite electrice (sem II)![]()
Am fost la targ la Politehnica in Timisoara si am intrebat la stand.Am intrebat in mai multe locuri sa fiu sigur si am primit acelasi raspuns.Mi-au dat si o carte cu ceva examene de admitere, bareme si mai multe chestii pe acolo.Nici un pic de fizica in ea.
Da, nu a specificat. Ma alarmasem degeaba. Am crezut ca se refera la Poli din Bucuresti.
Referitor la subiectul 3 la romana, profesoara mea de romana mi-a spus ca este foarte posibil sa pice Iona, Morometii sau povestirea.Voi ce ati mai auzit?
Groaza mare sa retin atatea comentarii, ma pierd in ele![]()
De japoneza stiu sigur, dar nu stiam ca au si de greaca. E ok liceul, am multi prieteni acolo.
Eu m-am apucat asa cat de cat la mate (nu serios deocamdata)...adica mai fac variante & stuff. La romana nu stiu aproape nici o opera![]()
Bookmarks