Eu o să am 7 ore pentru că sunt la intensiv :wall:
M-a m�ncat fix undeva să aleg profilu asta.
Printable View
Eu o să am 7 ore pentru că sunt la intensiv :wall:
M-a m�ncat fix undeva să aleg profilu asta.
ce nasol...7 ore de info...asta inseamna 8 note...abea ma descurc cu 2 ore:|
lasa ca am avut si eu 7 si nu am murit, la vremea bacului o sa fi pregatit deja 80%
Eu am 4 ore de info si profa e o vaca adepta MISA care pleaca la spirale si il idolatrizeaza pe Guru Bivolaru si se baga in orgii de hipioti.... Aveti voi 7 ore dar sa faceti 4 ore cu vita cu care fac eu si vi se acreste.
Ar merge un merge intre threadu asta si ala cu ce ma enerveaza acum :))).
Bucurati-va de a 12a. Puteti sa le ziceti ce vreti profilor si in mare si sa faceti ce vreti :p
Sper sa fie cum zici tu. Dar la ce comunisti am eu...
Ne plangem noi acum , dar stati sa vedeti ce urat va fi dupa ce terminam si liceul si facultate, ''mai stii ma ce ne distram la liceu?'' :)).
Gata tezele.
Azi am dat-o pe ultima, la engleza. Primul care a terminat. Primul cu 10. Primul care a plecat.
La romana si la latina ma astept tot la ceva de genu' 9-10, din moment ce am scris tot.
Doar la geografie ma astept sa fie nota mai mica, din moment ce nu am invatat o chestie care a constituit jumatate din teza. La "Descrieti peisajele nord-americane", am scris "Arata frumos".
Welp, sper ca stie de gluma.:lol:
also: anul asta a trecut extrem de foarte repede. Cel putin asa mi se pare. La toata lumea e asa in a X-a ?
Gata cu tezele,dragii mei. Nu de alta,da' era si cazu'. Ieri am dat'o pe ultima,Nr. 5.
Chit ca..na. Acuma tre' sa mai fac cate'un proiect,sa mai raspund,etc. Partea nasoala a trecut,oricum.
Ma preocupa faza cu lucratu' la vara. Habar n'am ce sa fac,am lucrat cam toate verile intr'un depozit (acelasi depozit) si mi s'a cam acrit. Nu vreau sa fie al 4-lea an. Dar am cele mai multe beneficii: e aproape de mine,sunt platit relativ OK iar de muncit...depinde. Cand e lejer,e lejer,cand tre' sa lucram,lucram.
Ideea e ca frumos sa stai la inceput de septembrie intr'un fotoliu si sa numeri niste foarte multe milioane pentru care ai lucrat o vara intreaga. Dar se duc repede banutii,oricum.
OMFG! Ce noroc pe voi, eu scap pe 25 8-|. Vineri dau la engleza ( am dat la Biologie ,10 fix si romana care nu le-a adus). Pe 23 am la informatica ,iar pe 25 la matematica.
muriti ma eu mai am miercuri la info si pe 20 la mate.... si pe langa asta mai trebuie sa scap de corigenta la fizica si chimie... FFS
Si eu am probleme cu fizica,dar reusesc sa trec, cel putin asta sper :)).Ar fi fost mai bine daca profesoara nu-mi provoca scarba. :)
Maine test la fizica si nu stiu mai nimic. Wish me luck.
Vreau un 6 amarat.
Eu mai am teza la mate si la franceza, la mate mai e cum mai e dar cu franceza n-am nici o legatura, nu stiu cam nimic acolo:))...
nu se intampla sa aveti un referat in power point despre Irlanda? :)) Asa prof am ca vrea sa ii facem proiecte in ultimele sapt din clasa a XII :|. Sigur de geografie am chef eu acuma... Lasa, inca o sapt si un pic, trece banchetu, festivitatea.. dupaia mai trece o luna si scap si de BAC si dupaia: Freeeeeeeedoooooom! Abea astept :x
Sincer eu nu am facuta, dar m-a ajutat gogu (Google) un pic.
Asta poate te ajuta. Bafta (cu dedicatie pt Ronan, stiu ca nu-ti place) ;)
Firezu esti cumva in Sincai?
Eu sunt, dar in alt oras :D :))
Gluma de economist:
Concurenta perfecta este ca femeia perfecta.
[spoiler=Spoiler] inexistenta[/spoiler]
am dat azi teza la info si cred ca iau 5:)