O saptamana si dau si eu fizica, matematica si romana. Yay.
La fizica si romana nu am probleme. La matematica mi-e o fricaaaaaaaaa
Printable View
O saptamana si dau si eu fizica, matematica si romana. Yay.
La fizica si romana nu am probleme. La matematica mi-e o fricaaaaaaaaa
Si eu dau mate, fizica, romana. La matematica si la fizica nu-i greu. Romana in schimbX(X(X(
Succesuri.
Poate va ajuta: subiecte bac 2010(sesiune speciala pt olimpicii internationali) Blog cu pH acid…
trickz, dudel, la ce facultati aveti de gand sa dati (si in ce oras) ?
Eu dau la romana ,matematica(m1) si biologie,la romana si biologie mai merge la mate mie cam frica.
As vrea sa dau la constructii,bucuresti.
LE: Va urez, sa aveti cu toti multa bafta la bac.
O sa avem nevoie.
vad ca majoritatea dau la mate-fizica-rom, ca si mine de altfel. sa fiu sincer cel mai frica mi-e de romana :-S. eu dau la medicina generala si de abia dupa 22 iulie iau vacanta:|.
Bafta...:-s...
De curiozitate stiti cumva in ce facultate este sectiunea Resurse Umane?Tot am cautat si nu am gasit,e cumva la Drept?
Eu vreau la unatc la Foto-video. Matematica ma ucide pentru ca 4 ani nu am facut nimic la mate si am inceput meditatiile acum 2 luni...
Eu vreau sa merg la Calculatoare - Politehnica din Cluj. Ii bine ca se da admitere si media de la bac reprezinta numai 20% din media de intrare. :D
Si vacanta, eu o dau in 26 iulie daca-i sa ma iau dupa admitere .
Se mai aude ceva de subiectul 3 la romana pentru bac? :spider:
Ce sa se auda... e ceva facut in toti anii de liceu... Inveti cateva chestii generale si adaptezi dupa fiecare opera si apoi scrii pana ramai fara pagini ;;)
Se mai aude ceva cu matematica? Acolo e buba, dupa mine :))
Pai la aia nici nu se mai pune problema lol
Eu sper macar sa iau 5-u acolo(am luat 4.50 la simulare fara sa invat absolut nimic). Doar cand ma gandesc ca pe primu semestru am avut 8 sau 9 media si pe al 2-lea abea mi-a iesit 5 si ceva. :-SS
Adevarul e ca m-am delasat de tot semestrul 2... nu stiu de ce.
Nu prea as putea spune ca jocurile sunt problema(ma joc destul de putin in ultima vreme, mai ales online) :P
Less talk, more bac!
P.s. am observat ca TOTI din clasa mea sunt online pe mess, acum, la 2 noaptea. Toti oamenii pe care ii mai stiu (si ii am in lista de mess) si sunt a 12a sunt online. Vad ca si aici, sunt online destui... Doamne ajuta...
Mi-e o teamaaaaa de bacul asta de nu pot sa dorm :(
Serios..
Lasa trickz ca o sa treaca totu cu bine,incearca sa gandesti pozitiv. :-)
Eu dau la romana, istorie si logica. La primele 2 e de tocit, insa la logica...va incerca o colega sa ma mediteze :D. Vreau sa intru la Universitatea Dimitrie Cantemir (japoneza-engleza). La romana la subiectul al III-lea sunt sanse mari sa pice poezia, tinand cont ca nu s-a mai dat de 5 ani.
nu a picat ion pilat acum 2-3 ani?
Va urez succes tuturor care dau bacu inclusiv eu,sa ne vedem pe 4 cu medii de trecere!
Bafta si mult succes!