Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 71 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #81 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Am luat 10 la fizica

2. #82 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Semne bune anu' are. De cand a inceput anu' am luat un 9 la chimie (care e mega-wow, deoarece un 6 la profa asta e mana cereasca), 8 in teza la info, 9 la info (test, cea mai mare nota din clasa) si in teza la fizica iau peste 8.

Nu stiu ce se intampla cu mine, dar parca mi-a pus Dumnezeu mana in cap!

3. #83 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Eu ma rog de zeii prostilor sa ma binecuvanteze si sa imi scoata lenea asta din mine... Nimic, din clasa a 9a, nu am facut. Nu am deschis un manual, nimic nimic! Acum sunt a 12a si incep sa vina tezele/ examenele.

Fizica > dat foaia goala. Mate > m-am descurcat cat de cat. Info > ne-a dat nota pe jucat CS in LAN (thx God ) Franceza > am aberat de nu am mai putut. Romana > am aberat de nu am mai putut si am luat 6.

De chimie, nu mai zic nimic.. bine ca nu dau teza. Am un 4 si ne-a dat un test la care ma rog, fiind a 12a, sa fie induratoare si sa imi dea si mie un 6. De 2 ani ne tine pe TOTI in sah de aprindem lumanari la biserica daca primim un 5...

Maine am simulare a bacului la fizica. Cine nu stie nimic la fizica? Tricksuuuuuuu

4. #84 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Cam asa si eu la mate . I-am dat foaia goala si profesoru' a spus ca imi da unu si imi scade si nota la purtare , crezand ca imi bat joc de el . In cele din urma am scapat cu un 3 in catalog .

5. #85 SP
    La romana , info , si mate trebuie sa ne aduca lucrarile....
    Ca si trickz...la romana>aberatii...la info>cel mai tare ...ne-a dat pe 2 randuri...si am prins randul cu problemele cele mai usoara ...si la mate>m-am descurcat...doar la un exercitiu am gresit...insa nu foarte mult
    Succes celor care sunt in clasa a 12-a si care au de dat simulari si tot tacamul ...
    Bafta baieti!

6. #86 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Nu va mai agitati atat cu notele proaste in liceu/scoala generala. Bagajul de cunostinte acumulat in liceu e folositor doar la formarea culturii generale, care poate fi dobandita si din multe alte surse.

7. #87 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Nu va mai agitati atat cu notele proaste in liceu/scoala generala. Bagajul de cunostinte acumulat in liceu e folositor doar la formarea culturii generale, care poate fi dobandita si din multe alte surse.
    Eu as zice ca scoala e degeaba...
    Gaming-ul e de baza

8. #88 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Al_Pachino View Post
    Eu as zice ca scoala e degeaba...
    Gaming-ul e de baza
    da, clar

scoala e importanta
    liceul este pierdere de timp
    facultate (sunt doar cateva facultati care merita cu adevarat in romania,le numeri pe degete)
    cursurile de specialitate -gen cisco,java,php sunt de baza

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    da, clar

scoala e importanta
    liceul este pierdere de timp
    facultate (sunt doar cateva facultati care merita cu adevarat in romania,le numeri pe degete)
    cursurile de specialitate -gen cisco,java,php sunt de baza
    Corect!...nu zic ca scoala strica...doar ca este o pierdere de timp...

10. #90 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Am vrut azi sa ma duc la facultate.. am ratat primul seminar... la al doilea am stat la o cafea... si al treilea am luat pranzul la cantina.. si la ultimul deja plecasera toti colegii si nu am avut cu cine sta

11. #91 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Am vrut azi sa ma duc la facultate.. am ratat primul seminar... la al doilea am stat la o cafea... si al treilea am luat pranzul la cantina.. si la ultimul deja plecasera toti colegii si nu am avut cu cine sta
    Am fost la seminarii, cursul l'am tinut in cafenea.

12. #92 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Din ce am invatat la liceu in ultimul an si ceva, pot sa aleg maxim 10 chestii cu adevarat folositoare.
    Ne ducem si parca si profesorii sunt adormiti si plictisiti. Si ce ma enerveaza mai tare e ca pe noi, de la stiinte sociale ne considera niste prosti doar pentru ca suntem la stiinte sociale, iar p-aia de la mate info bilingv ii pupa-n c*R si le dau note pe ochi frumosi. Un studiu psihologic chiar a demonstrat ca dupa ce unor profesori li s-a spus de niste elevi ca ar avea 60% din ei iq-uri uriase, desi ei erau doar niste copii normali, dupa 1 luna de tratament preferential si predare ca unor copii inteligenti, iq-ul le-a crescut cu 6 puncte. Adica urias!....so, ce sa mai zici cand pe noi ne trateaza ca pe prosti si pe aia ca pe papusi. Normal ca au rezultate mai bune, atata timp cat si faci ceva cu ei si nu te duci in sictir.
    Si pentru mine a venit 2010 cu niste note surprinzatoare...

13. #93 SP
    Azi am facut doar o ora :-J...doar matematica
    Am luat 9 in asculare

14. #94 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Am fost la seminarii, cursul l'am tinut in cafenea.
    Ca bine spui S-a mai dus o saptamana fara sa facultate... in fine ... promit ca de saptamana viitoare ma duc

15. #95 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Nu e nevoie mai, facultatea e facultativa

La examene sa fii prezent restul sunt mofturi

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Nu e nevoie mai, facultatea e facultativa

La examene sa fii prezent restul sunt mofturi
    Numai pentru bursa ...si sa nu ai restante...restu`
    vorba ta

17. #97 SP
    N-ai restanta, n-ai prestanta
    Ai prestanta, n-ai vacanta

18. #98 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Anul acesta am numai de cercetat individual, dar de la anul o sa trebuiasca sa predau
    Sa vedem care sunt norocosii de sacrificat pe altarul stiintei, muahahahah lol

19. #99 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    N-ai restanta, n-ai prestanta
    Ai prestanta, n-ai vacanta
    Buna,buna astalol

20. #100 SP
    Quote Originally Posted by Tom_Cat View Post
    Anul acesta am numai de cercetat individual, dar de la anul o sa trebuiasa sa predau
    Sa vedem care sunt norocosii de sacrificat pe altarul stiintei, muahahahah lol
    lolSe da militeria jos din pod ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 71 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast