Am luat 10 la fizica![]()
Semne bune anu' are. De cand a inceput anu' am luat un 9 la chimie (care e mega-wow, deoarece un 6 la profa asta e mana cereasca), 8 in teza la info, 9 la info (test, cea mai mare nota din clasa) si in teza la fizica iau peste 8.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar parca mi-a pus Dumnezeu mana in cap!![]()
Eu ma rog de zeii prostilor sa ma binecuvanteze si sa imi scoata lenea asta din mine... Nimic, din clasa a 9a, nu am facut. Nu am deschis un manual, nimic nimic! Acum sunt a 12a si incep sa vina tezele/ examenele.
Fizica > dat foaia goala. Mate > m-am descurcat cat de cat. Info > ne-a dat nota pe jucat CS in LAN (thx God) Franceza > am aberat de nu am mai putut. Romana > am aberat de nu am mai putut si am luat 6.
De chimie, nu mai zic nimic.. bine ca nu dau teza. Am un 4 si ne-a dat un test la care ma rog, fiind a 12a, sa fie induratoare si sa imi dea si mie un 6. De 2 ani ne tine pe TOTI in sah de aprindem lumanari la biserica daca primim un 5...
Maine am simulare a bacului la fizica. Cine nu stie nimic la fizica? Tricksuuuuuuu![]()
Cam asa si eu la mate . I-am dat foaia goala si profesoru' a spus ca imi da unu si imi scade si nota la purtare , crezand ca imi bat joc de el . In cele din urma am scapat cu un 3 in catalog .
La romana , info , si mate trebuie sa ne aduca lucrarile....
Ca si trickz...la romana>aberatii...la info>cel mai tare...ne-a dat pe 2 randuri...si am prins randul cu problemele cele mai usoara
...si la mate>m-am descurcat...doar la un exercitiu am gresit...insa nu foarte mult
Succes celor care sunt in clasa a 12-a si care au de dat simulari si tot tacamul...
Bafta baieti!![]()
Nu va mai agitati atat cu notele proaste in liceu/scoala generala. Bagajul de cunostinte acumulat in liceu e folositor doar la formarea culturii generale, care poate fi dobandita si din multe alte surse.
Am vrut azi sa ma duc la facultate.. am ratat primul seminar... la al doilea am stat la o cafea... si al treilea am luat pranzul la cantina.. si la ultimul deja plecasera toti colegii si nu am avut cu cine sta![]()
Din ce am invatat la liceu in ultimul an si ceva, pot sa aleg maxim 10 chestii cu adevarat folositoare.
Ne ducem si parca si profesorii sunt adormiti si plictisiti. Si ce ma enerveaza mai tare e ca pe noi, de la stiinte sociale ne considera niste prosti doar pentru ca suntem la stiinte sociale, iar p-aia de la mate info bilingv ii pupa-n c*R si le dau note pe ochi frumosi. Un studiu psihologic chiar a demonstrat ca dupa ce unor profesori li s-a spus de niste elevi ca ar avea 60% din ei iq-uri uriase, desi ei erau doar niste copii normali, dupa 1 luna de tratament preferential si predare ca unor copii inteligenti, iq-ul le-a crescut cu 6 puncte. Adica urias!....so, ce sa mai zici cand pe noi ne trateaza ca pe prosti si pe aia ca pe papusi. Normal ca au rezultate mai bune, atata timp cat si faci ceva cu ei si nu te duci in sictir.
Si pentru mine a venit 2010 cu niste note surprinzatoare...
Nu e nevoie mai, facultatea e facultativa
La examene sa fii prezent restul sunt mofturi![]()
Anul acesta am numai de cercetat individual, dar de la anul o sa trebuiasca sa predau
Sa vedem care sunt norocosii de sacrificat pe altarul stiintei, muahahahah lol
Bookmarks