Yeee am luat cel mai mult din clasa la teza de la mate. 6(sase)PARTY ALL NIGHT
![]()
ok . trebuie sa fac un referat la fizica despre acustica . Si am si eu o mica intrebare: Cu ce se masoara decibelii si cum ? In primul rand cum se numeste acel aparat (am cautat pe net decibel metru da ala se foloseste in mai multe locuri si o colega mi-a spus ca se masoara folosind un fonograf . Da eu stiam ca fonograful putea doar sa inregistreze si sa redea anumite sunete , nu si sa masoare decibelii
.) si a 2a chestie ar fi cum functioneaza aparatul respectiv . Multumesc anticipat
![]()
Masurarea sunetului
Iti este folositor ?
daca nu iti mai caut
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o comparatie intre romanul "Mara" si schita "Tren de placere"...offf romana asta...ce face din om lol![]()
Nice.
Aoleo, cr�p. Azi am biologie si logica si nu am decat nota din teza la prima si la a doua nici una.![]()
Ieri aveam facultate de la 12 la 7juma cu o pauza de la 3 la 4juma.
M-am trezit la 2 juma si am zis sa fiu baiat cinstit si sa ma duc de la 4 juma, sa nu pierd totusi toata ziua. Ajung, intru in seminar, ne spune punctajul de seminar si apoi ne trimite acasa. 5 min. Eu fericit ca am timp sa mai citesc ceva ptr ultimul seminar care cand colo nu se tinea nici ala ca se facuse in pauza de mai sus. Asadar am fost la facultate pentru 5 minute.
Sunt nebun daca acum 2 zile eram hotarat pe o facultate din Romania si acum imi zambeste o facultate din strainatate? Sunt nebun daca acum 2 zile eram multumit sa nu deschid o carte si sa iau note de trecere si acum ma apuc serios de invatat? Este normal sa vreau sa dau si de carnet in acelasi timp? Sau sa vreau sa dau toate examenele de limba pe care le-am ratat? Doamne... urasc momentele astea cand realizez ca puteam sa fac xyz de mult timp si eram mult mai fericit acum....
Si totusi.. viata mea poate nu ar mai fi fost la fel, daca faceam tot ce nu am facut... Habar nu am. Momentan... o sa ma tin de planul asta nou din mintea mea... Mai am cateva luni in care POT sa fac multe...
nu e chiar atat de firesc. daca stai si analizezi putin aceasta problema o sa-ti schimbi parerea.
daca nu esti acceptat la o falcutate foarte buna (ex: cambridge, imperial, princeton etc) nu merita sa mergi in strainatate doar de dragul de-ati face studiile in strainatate. Am avut destui prieteni care s-au intors din Anglia, Franta pentru ca erau la o falcutate sa zicem mai modeste si s-au intors in tara deoarece nu-i invatau nimic. va dati seama ca nu acesta a fost singurul motiv (e foarte scump sa traieste de pe o zi pe alta, strainii nu sunt vazuti cu ochi buni, adolescentii din tarile occidentale sunt mai nebuni ca noi bla-bla-bla). Daca reusesti sa fii admis la o falcutate foarte buna (este foarte greu: media la bac >9.60, nota de la examenul de engleza ielts >8 si sa platesti pe an falcutate si chiria care poate ajunge pana la 500 de lire pe luna) si ai posibilitatea materiala, atunci falcutatea de afara e cea mai buna alegere. cred ca cea mai optima solutie este sa faci aici falcutatea si masterul afara (this is my plan)
Eu am gandit mereu ca orice se intampla in strainatate, se intampla si in tara. Cu toate astea, datorita unor serii de evenimente, am ajuns sa vad o parte pozitiva. Da, la Essex, de exemplu, costurile sunt... enorme, cu toate astea, tot vreau sa merg. Deja am inceput sa fac dosarelul, sa il trimit cat mai repede, inscrierile oficiale s-au terminat pe 15 dar mai accepta dosare...
Referitor la bani, sunt tot felul de posibilitati. Eu, de exemplu, am aflat ca statul iti poate finanta o parte mare din cheltuieli. De asemenea, sunt tot felul de programe europene care ajuta cu fonduri nerambursabile studentii abroad.
Ce ratat profesorul de matematica !
Eu sunt in stare de corijenta, si asta in loc sa ne scoata la ascultat pe mine si pe cei ca mine, i-au ascultat pe cei "care vor sa-si mareasca media", adica pe cei cu 9 si care vor 10. Apoi *****i mortii matii de idiot. Si cica "cei in stare de corijenta dati un test luni si vedem daca treceti sau nu... din toata materia de a IX-a".
![]()
Am ajuns si eu azi la scoala prin zapada asta si am primit un 4 la fizica . Ma enerveaza ca e cea mai mica nota pe care o am .
Bookmarks