Eu nu invat...
Dar cei care o fac o simt.![]()
Si eu cand am ajuns acasa am zis ca am gresit ca am pus 4/10 pt ca alea nu erau consecutive. Dar am vazut baremul si m-am linistit.
Am facut si eu varianta la meditatii si mi s-a parut usoara. Am terminat a 11a si din 70 de puncte posibile am luat 61 pentru ca am gresit 2 chestii pe grila si am uitat teorema lu Pitagora generalizata.
Sper sa am noroc de varianta ca asta in 2013 pentru ca eu am nevoie de nota mare pentru facultate![]()
CONSECUT�V, -Ă, consecutivi, -e, adj. Care urmează fără �ntrerupere, �n șir; succesiv.
Totusi ... trebuie sa citesti intreaga propozitie. Sunt termenii consecutivi ai progresiei aritmetice.
Thanks!
BTW guys, cum aflu randamentul la mecanica? Stiu ca e lucru mecanic util / lucru mecanic consumat, dar as vrea mai detaliat... ca nu pricep.
Ce rupere a fost la info...chiar nu ma asteptam sa pice asa greu(p5 de la S2 si 4 de la S3).Nici macar olimpicii nationali de la mine din scoala nu iau 10.
none takenunul din ei chiar e. dar ma gandeam ca nici lor nu ar fi trebuit sa le puna probleme. Adica am vazut prin problemele cu care se pregateau unele de 10 ori mai grele
La biologie nu a dat nimeni pe aici?
Mie mi s-a parut destul de usor...
Am scris doar din amintiri...nu am deschis absolut nicio carte de biologie ... si nici pregatire nu s-a prea facut...
\
Am dat la fizica si la electricitate m-a terminat la subiectul 2 ca nu stiam formula tensiunii electromotoare paralele si la subiectul 3 ca m-a incurcat cu Rv la care nu s-au sinchisit sa dea valoarea. Ce este surprinzator pentru mine este ca la mecanica am stiut absolut tot cand eu de regula aveam probleme cu mecanica.
Nu știu ce m-a pălit, trec �n clasa a XII-a, sunt la un liceu cu profil economic. �mi place.
Daaaar, aș vrea să dau la o facultatea de medicină.
Cu �nvățatul nu o să fie o problemă, am s-o fac �n paralel. Dar ce �mi trebuie? Biologie și Fizică/Chimie?
Mulțumesc!![]()
8.48 din fericire(raportandu-ma la restul tarii),dar si din pacate(imi doream peste 9 si chiar puteam sa iau). Info mi-a dat temelie![]()
Bookmarks