Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 71 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #1261 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am pus la punct istoria si logica,acum invat cartea aia definitiva cu analiza literara. Fac cam trei opere pe zi,cu invatat de analiza si cate un eseu ( fie tema si viziunea despre lume,fie particularitati ale operei,fie relatia dintre doua personaje etc.) . Sunt la romanu' interbelic,vreau sa termin si cu romana pana in 11. Oricum,in saptamana de dinaintea bacului imi propun sa nu invat nimic,sa termin tot pana in 23 si de acolo-ncolo doar sa imi repet.

2. #1262 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Everyone is studying and I'm just sitting here, masturbating.

edit: HA exact acum pe memegenerator:

3. #1263 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cum stati cu invatatul ? Eu am facut variantele la mate din 2009 incepand cu decembrie (SI, SII), acum le refac, cu tot cu subiectul III. La info nu-mi fac probleme... Teoria nu o stiu, ma scoate programarea (imi repet pana pe 1 iulie). Iar la romana, mi-am bagat 4 ore de meditatii / saptamana, ca si la mate, de altfel, ca sa ma ajute sa retin (retin usor cand aud despre ce e vorba in cometariul respectiv / cartea respectiva).

4. #1264 SP
    Eu nu stiu ce mai exact ar trebui sa invat la istorie.

Tot ce stiu e ca tre' sa invat domnitorii, razboaiele mondiale, partidele, comunismu', si cica niste revolutii. Ce revolutii ? Au si astia o programa de te doare capu'. Daca incerci sa cauti de unu singur, mucles.

5. #1265 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    1. Romanitatea romanilor in viziunea istoricilor
    2. Autonomii locale si institutii centrale in spatiul romanesc. (invata macar 2 din cele 4 + 2 instituii centrale - recomand Domnia si Biserica + reg. fanariot cu trasaturi etc.)
    3. Spatiul romanesc intre diplomatie si conflict in Evul Mediu si la inceputurile Modernitatii. (invata macar cate ceva despre fiecare domnitor + 2 act. diplomatice + 2 act. militare la fiecare domnitor + chestii generale - aka Blocul romanesc, Cruciada Tarzie, RO si relatiile internationale etc.)
    4. Romania si concertul european - de la ''Criza Orientala'' la marile aliante ale sec. XX (cel mai urat capitol)
    5. Statul roman modern la proiect politic la realiz. Romaniei Mari (aka Proiecte Politice / RO in primul razboi Mondial / Realizarea RO Mari etc)
    6. Sec. XX intre democratie si totalitarism (trasaturi democratice + totalitare, Modele politice - francez si britanic + min 1-2 ideologii totalitare)
    7. Constitutiile Romaniei (neaparat aia de 1866 - Carol I + aia din 1923 - Ferdinand I + 2 la alegere totalitare - eu am invatat-o pe cea din 1938 si pe cea a lui Ceausescu din 1965)
    8. Romania postbelica. (stalinism, national-comunism, dezidenta anticomunista + construirea democratiei postdecembriste)
    9. Romania si Razboiul Rece (cel mai usor capitol)

6. #1266 SP
    You are a god amongst men. Danke cu sosoni !

7. #1267 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bafta la BAC! sa aveti

8. #1268 SP
    jurnalul & scrisoarea: stil colocvial sau publicistic ? ca ma tot cert cu iubitamea

9. #1269 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    colocvial, cum naiba sa fie publicistic?

10. #1270 SP
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    colocvial, cum naiba sa fie publicistic?
    Cum a fost azi?

11. #1271 SP
    astea imi zic mie ca e la limita dintre publicistic si beletristic.

12. #1272 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Beletristic inseamna artistic...se folosesc procedee artistice, iar publicisticul este orientat spre accesibilitate din cate stiu eu
    Oricum, mi-a picat epistolar azi si a fost ok

13. #1273 SP
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Cum a fost azi?
    Pistol cu apa if you know what i mean, adica si daca erai praf rau de tot luai de la avansat in sus eu am luat experimentat..
    Unu' de la sectia Sport s-a dus in fata si a citit cuvant cu cuvant de pe ciorna si i-au dat experimentat

P.S. Pierdere de vreme si oralele astea..

14. #1274 SP
    Member Merdiso's Avatar
    La fel si aici, nu le vad rostul, o vrajeala care-ti ocupa timpul doar.
    Mai sunt nici 3 saptamani si nu stiu nicio opera la subiectul III aproape, trebuie sa invat una pe zi.
    Profesorii astia n-au auzit si ei de filme, chesti ?!

15. #1275 SP
    Trebuie sa inveti una pe zi. Eu nici nu le am facute pe toate. So f&cked.

16. #1276 SP
    Ati invatat ceva la romana? Mai sunt fix doua saptamani si eu la subiectul III stiu putin spre nimic

17. #1277 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    da cineva la medicina ?

18. #1278 SP
    Am terminat marti cu romana. O sa imi repet in weekend-ul de dinaintea bacului toata materia si gata. Maine (azi) si saptamana viitoare o sa reiau istoria si logica.

19. #1279 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Atrag atentia celor interesati sa nu va luati cartea aceea de matematica albastra de la editura CAMPION, ''ghid de pregatire pentru clasele IX-XII'', pur si simplu mi-a mancat zilele.Are destul de multe greseli, atat la scrierea matricelor, functiilor, cat si la raspunsuri.Am facut aproape toate variantele din ea si parca este facuta sa isi bata joc de tine, nu sa te ajute sa inveti.

20. #1280 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    De ce nu faci variantele din 2009 ? Alea 100. Din decembrie le fac. Le-am terminat o data, acum le refac.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 71 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast