Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 70 of 71 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #1381 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am intrat la Drept. Pe locu' 6 din 190. In sfarsit, pot sta relaxat. Voi ?
    Zero, adevarul este ca nici eu nu stiu prea multe, desi si eu am intrat acolo. Eu sper sa reusesc sa imi gasesc ceva de lucru din timpul facultatii, deoarece atunci cand termini ai mult mai multe sanse daca ai stat pe langa un avocat si ai lucrat decat un simplu absolvent. La UBB te-ai gandit sa dai?

2. #1382 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Da, la UBB, faza e ca nu vreau sa lucrez ca avocat, si intr un fel mi se pare absurd sa trebuiasca sa fac acei ani de practica pentru a obtine licenta, de parca doar avocat poti sa iesi de acolo. In fine, ramane de vazut.

Felicitari pentru admitere !

3. #1383 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Din facultatea respectiva iesi licentiat ca jurist. Pentru a ajunge avocat trebuie sa dai baroul. Experienta mea cu dreptul este ca daca nu ai rude avocati, o sa ai mult mai mult de munca pentru a ajunge undeva... si s-ar putea sa nu merite efortul.

Tu stii ce si cum. Sfatul meu pentru oricine are/urmeaza sa aiba admitere: lasati pasiunile sa decida, nu banii. Decat sa pierzi x ani intr-o facultate care te enerveaza, mai bine stai un an pe bara pana te regasesti si iti dai seama ce ti-ar face placere sa practici zilnic

In cazul meu, fotografia. Urmeaza anul 3 de studiu si apoi vreau sa aplic la un master pe animatie.

4. #1384 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Da, la UBB, faza e ca nu vreau sa lucrez ca avocat, si intr un fel mi se pare absurd sa trebuiasca sa fac acei ani de practica pentru a obtine licenta, de parca doar avocat poti sa iesi de acolo. In fine, ramane de vazut.

Felicitari pentru admitere !
    Dupa ce ai obtinut o licenta in drept esti jurist. Daca vrei sa lucrezi ca avocat, notar, judecator, procuror esti obligat sa dai examen de primire in profesie si sa faci doi ani de stagiatura/formare profesionala. Daca nu urmezi niciun institut dupa facultate, poti lucra ca si consilier juridic, practician in insolventa, HR si alte domenii triste.

5. #1385 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    elevi..vi se pregateste ceva
    Perchezitii corporale si ghiozdane verificate. Masura luata pentru a reduce incidentele din scoli

De asemenea, articolul 6, denumit "Intimitati indezirabile", prevede urmatoarele:
    6.1 Elevii nu se vor atinge unii pe ceilalti in mod nejustificat, ci se vor comporta in conformitate cu normele comportamentale uzuale.

6. #1386 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Gata cu pipaitul fetelor

7. #1387 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Damn... I miss high-school fara stres, drame, munca, facturi. Nici n-am sotie si copil si deja ma plang care vrea sa faca schimb? m-as intoarce un an prin liceu

8. #1388 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Si eu la fel, boema viata in liceu ...

9. #1389 SP
    De azi in doua saptamani intru in sesiune. Am patru materii mari si late, am inceput sa invat inainte de Sarbatori si deocamdata sunt in grafic.
    Ceva sfaturi, sugestii ... ? Cate kg de cafea, ar fi mai bine sa invat noaptea .. ? Nu reusesc sa inteleg de ce toata lumea invata noaptea in sesiune si isi schimba complet programul de somn. Ziua ce are? Care e ideea din spatele acestei teorii?
    Si inca ceva...mi-am organizat programu' de invatat de saptamani bune si ma incadrez lejer in orarul pe care mi l-am propus. Aud de la aia mai in varsta ca ei nu puteau sa doarma noaptea de stres in sesiune. Si asta face parte din lungu' sir de clisee din ciclul vietii de student? Eu nu sunt sub nicio forma stresat, agitat sau mai stiu eu cum...

10. #1390 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Eu am o singura sesiune, cu 8 examene in 2 saptamani. La fel ca tine nu am strat treaz niciodata sa invat, invatam intradevar ceva in genul 10-18, dar deja de la 18 ma durea capul, iar cafea nu beau de loc.

Deci se pare ca nu esti singurul

11. #1391 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am luat atitudinea de miserupism de vreo cativa ani iar rezultatele mele au fost mult mai bune decat inainte. Si la bac am facut la fel si a fost extrem de bine. Asta nu inseamna ca nu am invatat, am facut mereu ce mi-am propus si am facut-o constincios. Am mers pe ideea ca daca imi fac treaba nu are cum sa nu fie bine, si exact asa a si fost.

12. #1392 SP
    Cum ai luat atitudinea de miserupism din moment ce ai fost constiincios si ai invatat?

13. #1393 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Gandesc in felul urmator: cartea X de la materia X imi ia 10 ore sa o invat. Bun, invat cartea in 10 ore iar apoi my job is done. Poate mai fac niste exercitii sau teste mai vechi daca le am la dispozitie si atat. Nu e o cursa nebuna sa repet cat mai mult, sa nu pierd vremea sau mai stiu eu ce. Adica eu consider ca fac cat trebuie pentru a lua un examen si nu ma stresez deloc. Nu am emotii, nu mi-e frica. Sunt linistit mereu ca stiu ca mi-am facut datoria.

Logic ca am avut si ceva restante, dar mi s-a parut normal pentru ca nici nu invatasem. Am fost la cateva examene fara sa fi invatat si am fost la fel de linistit ca atunci cand invatasem. Stiu mereu ce sr intampla si imi accept reusitele si esecurile fara probleme. De trecut trec peste orice.

14. #1394 SP
    Ce incerc eu sa educ la mine de ani de zile e lipsa aia completa de echilibru cand vine vorba de scoala. Un semestru intreg stau relaxat, imi fac ce mi se da si invat doar cand am chef. Cand urmeaza examene, intorc foaia. Ca si la bac. Toata odihna aia e inlaturata si inlocuita cu programe de invatat si sesiuni de studiu care dureaza saptamani intregi, unde bag pe turbo-sistem cate 8 - 10 ore pe zi. Nu ar fi o mare problema, dar in perioada aia sacrific cu desavarsire si neglijez toate lucrurile care imi fac placere : mersul la sala, plimbarile, jucatul, statul pe Net, prietena, prietenii etc. Astept sesiunea degajat si relativ lipsit de griji, dar trebuie sa trag tare acum.

Niciodata nu reusesc sa invat materia pe parcursul semestrului, desi as avea timp. Daca nu vreau sa deschid cartea aia, nu o deschid si punct, decat inainte de examen. Chiar daca stiu ca o sa regret ca ma trezesc cu toate in cap la final de semestru.

15. #1395 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Secretul e sa nu te fortezi si sa inveti cand esti relaxat si te simti ok. Daca inveti cu sila, pierzi timpul degeaba. Fa-ti un program lejer, imparte-ti materia in sectiuni si fa multe pauze de fiecare data cand simti nevoia. Eu am stat intr-un semestru si am invatat ca disperatul ore in sir si m-am ales cu 3 restante, pe care le-am luat foarte usor aplicand metoda de mai sus. Eu zic ca nu are rost sa bagi cafea si sa stai nopti nedormite (doar daca nu esti la drept, acolo am auzit ca e toceala maxima ).

16. #1396 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Da cineva Bac-ul in 2015?

17. #1397 SP
    RIP thread

18. #1398 SP
    Member awaytokill's Avatar
    A plecat cineva de aici la o facultate din afara dupa ce in liceu a fost la profil uman?(Filologie intensiv engleza) ?

19. #1399 SP
    E mort thread-ul, din pacate.

20. #1400 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    De curiozitate, a dat cineva de aici bac-ul anul asta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 71 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 LastLast