Previzibil. 35% au fost si au ramas letargici iar 20 % erau cu Basescu si nu s-au prezentat... (sau confunda refendumul cu cu alegeri prezidentiale)
O victorie prin neprezentare... sa bage si in liga lui Mitica regula asta...
Printable View
Previzibil. 35% au fost si au ramas letargici iar 20 % erau cu Basescu si nu s-au prezentat... (sau confunda refendumul cu cu alegeri prezidentiale)
O victorie prin neprezentare... sa bage si in liga lui Mitica regula asta...
Ce usor ai uitat tu 2009 cand Geoana sarea mai ceva ca Michael Jordan. Si voturile de afara au rasturnat situatia. Fix asa se va intampla si acum, oricum nu conteaza cati au votat afara, conteaza cate voturi vor fi numarate. Daca in 2009 s-a putut vota la 3 secunde in afara si acum s-a putut ;)
Citat din Radu Preda Cifrele vehiculate de BEC nu sunt relevante. Se refera doar la procentul celor care au votat dintre cei inscrisi pe listele permanente in cele 2800 de sectii din esantion. Nu se ia in calcul ca FOARTE multa lume a votat in alta parte, pe listele suplimentare. Va fi o mare diferenta intre numarul de voturi exprimate in total si rezultatul inmultirii numarului total de alegatori cu procentul dat de BEC pt prezenta la vot.
Alo gara, acolo era vb de 50-50%, remember? Aici e vb de altceva dar o sa astept dimineata, desi imi pare rau de noi.
PS hai sa facem un pariu, daca am eu dreptate, pui ceva la licitaţie pt forumul asta, daca ai tu mai pun eu peste ce am pus deja, ce zici?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
OK, dar pun la licitatie oricum, e bine asa? :) Si acolo a fost nevoie de vreo 3% ca sa rastoarne treaba remember? Aia 3% pot face acum diferenta pt prag. Mie imi plac la nebunie basistii de pe un forum "vecin", citez un retardat cretinoid si tampit de acolo, un jegos de basist imputit: "8 milioane nu reprezinta majoritatea populatiei tarii cu drept de vot. Intr-o democratie, majoritatea unei tari decide. Noapte buna! " Cacanaru retardat a fost probabil fericit cand Baselu a iesit cu 5 milioane si un pic, atunci a fost bine, acum cu 8 milioane nu mai e bine. Pe ratatii astia i-as impusca, din cauza jegosilor ca si ala e tara unde e. Sper sa nu fiu banat pt asta, dar deja nu mai ii suport.
nu-i nimic...si eu l-as impusca pe Basescu :)..sunt solidar cu tine daca esti banat..
Va doresc noapte buna, ma retrag cu o gluma:
Un american si un roman stau de vorba. Americanul spune mandru:
- We have Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash !
Romanul spune si el:
- We have Basescu, no wonder, no hope, and no cash!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sper ca sunt multumiti fanii marinelului si ai lui EBA. Atat de multumiti incat sa se mute si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti in Harghita si Covasna (acolo unde a avut maxim de... neprezentare)! Daca stau si ma gandesc un pic... de maine tovarasul ar trebui sa poarte o insigna cu "garantat de unguri" si "ales prin neprezentare"!
Eu chiar nu mai inteleg. Omul asta a mintit mai mult decat poate orice om normal sa tina minte. A ramas pe pozitii. Omul asta si-a aliniat oamenii in functii de unde sa poata fura in liniste si pe fata. Si tot a ramas. Omul asta si-a trimis fatuca analfabeta sa ne reprezinte in UE. Si tot acolo e. A distrus flota, transporturile, capitala... si tot presedinte e. A reusit sa ingroape LEUL, sa mareasca TVA-ul, sa taie in carne vie la salarii si pensii. Si tot a fost "ales"! Pai in cazul asta, fara suparare, dar ne meritam soarta! Aleluia!
P.S. Caut loc de munca in strainatate!
Base tati, TE-AM CIURUIT !!! cu tot boicotul tau si mizeria de Cvorum impus de Zegrean, cu toti jegosii vanduti din parlamentul European, care ti-au girat si sustinut toate porcariile. Dupa numaratoarea finala o sa fie peste 50% si ai zburat direct catre brutarie. BRAVO si mult respect pentru romanii care au iesit la vot si au inteles ca trebuie demis nemernicul asta, RUSINE pentru cei total dezinteresati care nu au iesit la vot pentru ca pe ei nu ii intereseaza politica si cred ca ei nu sunt afectati de cine este presedinte, caci traiesc in alt univers. Multa, multa, multa XXXX sau "sanatate" basisitilor care au stat in casa si au boicotat alegerile. Asta merita. Mizerabilul, slugile si latraii lui , or sa tipe frauda si din nou lovitura de stat. Noi ti-am dat lovitura finala cu stampila. =D>=D>=D>
PS. Era sa uit un mesaj pentru ungurii care sunt majoritari in judetele harghita, covasna si nu au iesit la vot si pentru UDMR: Fara rusine, fara jena, batjocura, ofensa, lipsa de bun simt !!
Aveam pretentii de la tine Maestre cum poti afirma ca cei care au stat in casa sunt basisti si ca le dai la.....?
Poate unora le este prea scarba de tot ansamblu politic de la ora actuala si refuza sa il sustina pe Chioru sau pe cei doi popandai ( Ponta & Antonescu)
Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!
Eu unul nu sustin nici pe Base nici pe ceilalti,tara o sa fie unde trebuie cand scapam de toata clasa asta politica infecta!
Parerea mea este ca ne trebuie un om de rand ca presedinte.Unul care este trecut prin necazuri si care o sa incerce sa faca ordine pe aici.Ori asta , ori Cheloo dar in cazul al 2-lea jumatate de populatie moare....if you know what i mean.
Sent from my GT-I5500
Lasa, nu mai avea pretentii de la mine si nu mai fi asa de ofuscat. Ca sa ai si sa ceri pretentii, trebuie sa fi tu insuti un om cu pretentii, ceea ce nu mi se pare ca esti, cand tu nu ai pretentii si esti dezinteresat de clasa politica asa cum ai si spus. Daca nu te intereseaza atunci rusine, pentru ca traiesti in tara asta si nu vreau ca absenta si dezinteresul tau sa hotarasca soarta altora pe care ii intereseaza si le pasa ce se intampla in Romania. Daca faci parte din cealalta categorie si consideri ca dupa ce s-a tipat de catre Basescu ca vrea cvorum, apoi boicoteaza alegerile sfatuindu-si sustinatorii ca este foarte bine sa stea in acasa si sa boicoteze alegerile ca asa este in democratie atunci sorry pentru tine. Citeste bine postul meu ! Iti meriti soarta daca gandesti cum ai scris si daca asta se intoarce la Cotroceni, sa nu va mai aud peste cateva luni , un an sau 2, ca va plangeti ca o duceti prost, ca nu aveti bani etc etc
PS. Conform filozofiei tale "Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!", atunci stai cu Dracu mai departe, sa te vad cum supravietuiesti tu in Romania lui Dracu. Si nu mai zice ca nu esti sustinator al lui Basescu caci nu te crede nimeni. Daca vroiai sa scapi de clasa politica "infecta" asa cum zici tu, atunci ieseai la vot caci nu aveai de ales dintre doi insi, ci doar daca Basescu mai merita sa fie presedinte sau nu, asta inca nu ai reusit sa intelegi tu si altii ca tine si apoi la alegerile parlamentare si presidentiale votai cu cine credeai tu ca te reprezinta, ca nu este infect etc etc. Te contrazici singur si am pretentii de la tine ce dracu...
Pai daca asta e adevarul...
Incredibil. Ce legatura au cei doi popandai cu referendumul? A fost simplu - il mai vreti pe Base sau nu. ATAT. N-a fost Base contra Geoana sau Base contra popandailor sau mai stiu eu ce. Da, atunci inteleg ca nu vrei sa votezi ca n-ai cu cine, nu-ti place niciun candidat. Dar acum a fost simpu. Base - da sau nu.
Eu n-am votat impotriva lui Base sau pentru. Eu am votat pentru dreptul de a avea alegeri anticipate. Pentru a avea o alternativa mai buna. Se pare ca pentru multi, cel mai bun e Basescu. C'est la vie!
Am votat.
Jos BASU !
8 Milioane de oameni tipa JOS BASU !
Da. Si 1 milion de oameni le rad in nas la aia 8 milioane. Democratie adevarata. Plus ca si Base rade cu un tupeu incredibil, adica ai aproape 8 milioane de oameni care nu te mai vor, dar tu razi. Se pare ca mai e nevoie de o revolutie si de niste executii dupa un proces de 10 minute, altfel nu scapam de jegu asta imputit.
Excelenta alegere, fara gluma. E singura sansa sa faci ceva cu viata ta. Si nu ai de cat una, fa ceva adevarat cu aceasta viata si traiest-o acolo unde poti sa respiri mai multe democratie si normalitate. Aici ne-a luat dracu mintile. Cum zici si tu, ne-a facut asta pe la spate in toate felurile si tot acolo e. INCREDIBIL !
PS. Judet cu prezenta 11% ??? Pai tot atat sa li se dea si din dreptul ce i s-ar cuveni de la bugetul de stat.
Iar Bucurestiul, unde poti sa vezi tot ce se intampla, poti observa mai indeaproape toate mitocaniile marinarului, 40% prezenta ?!
Scarba e un lux care intr-o democratie nu are ce sa caute.
Mie mi-e scarba de cei care comenteaza in forumuri dar nu se misca sa-si exercite drepturile.
Acest referendum nu a avut nici o legatura cu Victor Ponta sau Crin Antonescu !Quote:
Poate unora le este prea scarba de tot ansamblu politic de la ora actuala si refuza sa il sustina pe Chioru sau pe cei doi popandai ( Ponta & Antonescu)
Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!
Eu unul nu sustin nici pe Base nici pe ceilalti,tara o sa fie unde trebuie cand scapam de toata clasa asta politica infecta!
Daca te prezentai la vot , nu insemna ca ii sustii pe comunisti sau pe mineri !
Indiferent cat de scarbit esti de clasa politica si ai tot dreptul sa fii , la referendum aveai ocazia sa te implici sa faci si tu CEVA !
Sa il indepartezi pe unul dintre principalii vinovati , pentru care tu esti scarbit.
Cine a stat acasa , sa numai comenteze ca este scarbit de clasa politica si sa se planga de abuzurile , birocratia , coruptia din Romania.