Sincer, am un Mini pe USB si alte 2 care au "baterie" pe USB. Ma omoara ideea de a depinde de acel fir... Nici macar pe post de tigara stationara si nu a tinut. Pur si simplu uit ca sunt "legat" de birou/PC... si ma trezesc ca-mi zboara tigarea
Daca ar reusi sa faca bateriile de capacitate mai mare (echivalentul unui Ciggar), as fi extrem de multumit. Practic Ciggar-ul este singura eT care a reusit sa faca fata cu brio la aproape o zi normala la mine. In rest, vorbim de 4-5 baterii pe zi. Acum, poate pentru cei care stau mult prea fix la birou, merge si un USB
Off-topic: pentru multi de-aici, dormitul e o actiune care duce la scaderea eficientizarii vietii
P.S. Chiar nu pot accepta cadouri. Tot ce am, e cumparat (sau muncit)... Nu as vrea sa mai iau ceva nou decat daca este un produs exceptional... pentru ca nu vreau sa ma bazez in review-ul meu pe timp foarte limitat de testare. Ar fi un review dezinformat daca as da o nota buna unui produs dupa doar o saptamana-doua de folosire. Si nu vreti sa stiti cate note negative au luat unele eT-uri (cred ca unele din ele nu au rezistat nici macar o zi-doua de "fumat" serios... altele au murit dupa cateva saptamani... si tot asa).
Bookmarks