Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 224 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #701 SP
    Junior Member Please's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Stiu ca-s cu led sau fara led. Asta ar fi problema !? E greu de desfacut capacelul din virf si de scos "licuriciul" de acolo ? Sau de comandat la chinezi "din fabrica" fara led !? Basme din astea ca "versiunea alba exclusiv pentru Romania" etc si lor nu le-au venit de o gramada de vreme stickurile sau kissuri etc... In videourile de mai sus vezi exact produsul Janty original cu wattermarkul Janty pe acumulator. I-mi pare rau si pentru voi atunci daca ar fi adevarat ce banuiesc eu. Sper sa ma insel. O sa fac comparatia cu alte dura-ceuri si probabil voi apela si la altii care le-au luat din strainatate de la mama lor apoi o sa le fac scrisoare oficiala. Eu am vazut in video iar produsul este UNIC in lume. Punct. Nu-si mai poate cumpara nimeni ceva original, ia-uite... Am io pasarica mea sa verific produsul de x ori. E ok !? Io dau banu'... Poate vreau si eu putin "lux" cum au altii Hummer... Capisci !? Ca la gradinita: Eu ma laud la un prieten ca am dura-c, il arat apoi el intra pe youtube sa vada film sa priceapa mai bine si vede ca ala are logo si al meu nu. Cum stau eu laudarosul in fata lui a doua zi !? Credeti ca nu exista societati care vind si alte produse in paralel PRIN firma si IN firma !? As vrea sa nu fie asa... Macar ca sintem mai "europeni" acum... Daca invata olandezii sau altii limba romana ne facem de ras...

Da, fiecare cu pasiunile lor. Daca dai un ban trebuie sa fii multumit.

Insa KISS au avut destule, am cumparat eu pentru 2 prieteni si cred ca inca mai au...

Si mai e cineva mai sus care a zis ca a cumparat, Blueteam

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

Bun, hai sa zicem ca acumulatorul este de la o clona. OK! Dar atomizatorul... este alb? Scrie Janty pe el? Este cu sigla Janty? Cu laser sau cum scrie?

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

Oricum, fiecare dintre noi vrem sa avem ceva de LUX, d-asta si cautam cele mai bune produse si vrem sa stim ca sunt originale.

Eu zic sa le scrii oricum, sa vedem ce raspuns iti dau!

2. #702 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Dap, atomizorul este alb, asa l-am comandat. Si daca nu citeam aici in forum ca cineva, la fel ca mine comandind "pe bucati" ar fi primit unul gen "no warranty" nu as fi insistat la telefon sa-mi aduca unul gravat, din acela cu inel auriu nu aveam acum pe nicaieri scris Janty. Oricum am scris mai sus in ce stare era. O sa le scriu, nici o grija, dupa ce ma documentez si compar mai bine cu alte produse. Sau poate ma las mituit Cu un Janty stick gratuit si o sticla de eliquid cred ca as tace (daca am devenit enervant)... Pina atunci astept si alte pareri si ramin la ce am descoperit pe youtube. Multumesc de interventie, Please !

3. #703 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    1. am luat de la janty romania si dura si kissbox. sint multumita de amindoua, in special de kissbox care sint belea (si pot spune ca am incercat aproape tot ce se putea incerca pina acum, chiar daca n-am mai postat p-aici). Janty are si atomizoare fara inel auriu - am avut si eu unul si mi-a cedat destul de repejor. Acum am 3 cu inel si merg foarte bine.
    2. bateriile nu sint inscriptionate, desgur, dar si pe site-ul original sint tot asa.
    3. m-am aruncat de curind si la Titan (vezi FARA FUM - SURSA TA DE TIGARETE ELECTRONICE - Digimark SRL 2009 ), acestea fiind practic tot dura-c si marturisesc ca deocamdata sint mai bune ca janty-urile luate inainte. Sa vedem peste o luna.
    4. vlad, puiule, ai dreptate, ai devenit un picutz enervant, asa ca mai bine scrie scrisoarea aia oficiala si povesteste-ne pe urma. Cei care intra pe topicul asta vor sa afle lucuri utile, nu rataciri infantile prin purgatoriul fumului electronic.
    Nu te mai scumpi la tarite si poate vei avea si tu oleaca de liniste sufleteasca, fiindca fumul bun cu cheltuiala se tine.

4. #704 SP
    Am sunat acum la ei (ca au program de la ora 9) si-am intrebat daca-mi pot schimba acumulatorii (cei fara logo), sa fie ca cei din videouri deoarece am dubii in privinta originalitatii lor. Reprezentantul lor mi-a garantat ca sint originali si, ca reprezentantza oficiala in Romania societatea lor are voie sa modifice produsele cum vor ei, inca au mai si platit pentru aceasta... Le-am explicat ca, la cele citeva produse ale firmei Janty (global) ar fi imposibil sa modifici ceva in structura estetica adica sa pui la vinzare produse fara logo sau sa fie mai scurte sau mai lungi cu citiva centimetri (asta ca exemplu)... Mi-a zis ca va reveni mai tirziu cu un telefon sau ma va contacta prin mail unde va fi ceva "mai oficial". Astept si eu acum...

P.S.: Pe orice site pozele sint informative. In special pe situl autohton pozele sint incomplete iar pe situl olandez vad ca nici ei nu au logouri imprimate. Acum depinde si de abilitatile webmasterului sau probabil de resurselei firmei in sine. Atunci de ce se vede clar pe youtube ca sint imprimate !??? Adica noi de ce sa fim "discriminati" fata de americani, nemti sau alte popoare si sa primim ce le ramine ? Sticla de Coca-Cola s-a modificat pe parcursul atitor ani dar inca nu s-a renuntat la logo-ul lor sau la culorea rosie a ambalajului... Asta inseamna continuitate si conservare. Auzi, sa renunti exact la logo, cel care face ca firma ta sa prospere... Sa va dau exemple de tricouri, ceasuri, parfumuri !? Probabil a fost o greseala sa intru pe situl Janty, al nostru si al olandezilor... Sa vedem ce zic si cred ca ma las de tot de fumat...

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

Daca tot avem parte ca pe vremea lui Ceasca de "clauza natiunii CELE MAI favorizate" si avem bastonase albe EXCLUSIV pentru noi, de ce restul produselor nu exista inca pe stoc sau au defectiuni estetice si probabil fizice !? Cei de aici de ce nu le verifica la primire si rebuturile sa le trimita inapoi ? Chiar cei din firma nu-s interesati sa le mearga bine sau mai bine ?

5. #705 SP
    Quote Originally Posted by blueteam View Post
    1. am luat de la janty romania si dura si kissbox. sint multumita de amindoua, in special de kissbox care sint belea (si pot spune ca am incercat aproape tot ce se putea incerca pina acum, chiar daca n-am mai postat p-aici). Janty are si atomizoare fara inel auriu - am avut si eu unul si mi-a cedat destul de repejor. Acum am 3 cu inel si merg foarte bine.
    2. bateriile nu sint inscriptionate, desgur, dar si pe site-ul original sint tot asa.
    3. m-am aruncat de curind si la Titan (vezi FARA FUM - SURSA TA DE TIGARETE ELECTRONICE - Digimark SRL 2009 ), acestea fiind practic tot dura-c si marturisesc ca deocamdata sint mai bune ca janty-urile luate inainte. Sa vedem peste o luna.
    4. vlad, puiule, ai dreptate, ai devenit un picutz enervant, asa ca mai bine scrie scrisoarea aia oficiala si povesteste-ne pe urma. Cei care intra pe topicul asta vor sa afle lucuri utile, nu rataciri infantile prin purgatoriul fumului electronic.
    Nu te mai scumpi la tarite si poate vei avea si tu oleaca de liniste sufleteasca, fiindca fumul bun cu cheltuiala se tine.
    Am vazut si eu site-ul acela. Arata intr-adevar la fel, insa cutia pare putin prea chicioasa si nu au decat 30 de zile garantie. Asta inseamna ca te vor tine mai mult sau mai putin 30 de zile. Mai si scriu ca ar trebui sa iti cumperi cateva acumulatoare si atomizatoare de rezerva?!

Apropo, de cand ai DURA si cum se tine?

6. #706 SP
    Celor care nu cred ca "pozele sint doar informative" cum am scris mai sus rog sa acceseze Janty Classic K.I.S.S.BOX - Janty Classic K.I.S.S.Box - Magazin on-line de tigari electronice unde este descris pachetul clasic kiss. In "continutul pachetului", sta scris cu rosu "2 Acumulatoare" si "1 Atomizator". De ce in poza este prezentata o bucata unitate de comanda, doi acumulatori si doi (2) atomizori !? Am facut si un "print screen" rapid in caz ca schimba poza... Scuze pentru atitea linkuri introduse in pagina consolegames.ro , promit ca in curind totul va reveni la normal !!! Multumesc

7. #707 SP
    Celor care nu cred ca "pozele sint doar informative" cum am scris mai sus rog sa acceseze Janty Classic K.I.S.S.BOX - Janty Classic K.I.S.S.Box - Magazin on-line de tigari electronice unde este descris pachetul clasic kiss. In "continutul pachetului", sta scris cu rosu "2 Acumulatoare" si "1 Atomizator". De ce in poza este prezentata o bucata unitate de comanda, doi acumulatori si doi (2) atomizori !? Am facut si un "print screen" rapid in caz ca schimba poza... Scuze pentru atitea linkuri introduse in pagina consolegames.ro , promit ca in curind totul va reveni la normal !!! Multumesc

Acelea sunt unitati de comanda, nu atomizatoare. Adica cele care activeaza acumulatorul si atomizatorul. Unul cu senzor celalalt cu buton. Hai ca esti tare!

Nu ma pot abtine sa nu intru sa vad ce scrii, imi pare rau!

Scrie si in descrierea setului...

8. #708 SP
    Quote Originally Posted by Please View Post
    Acelea sunt unitati de comanda, nu atomizatoare. Adica cele care activeaza acumulatorul si atomizatorul. Unul cu senzor celalalt cu buton. Hai ca esti tare!

Nu ma pot abtine sa nu intru sa vad ce scrii, imi pare rau!

Scrie si in descrierea setului...
    Poi atomizorul unde s-a ascuns !? In mustiuc ? Daca e asa imi cer scuze... Uite asa invatz shi eu...

9. #709 SP
    Poi atomizorul unde s-a ascuns !? In mustiuc ? Daca e asa imi cer scuze... Uite asa invatz shi eu...
    Pai... cel gros si cu mustiuc in cap este atomizatorul, apoi vin unitatile de comanda ( cum spuneam, manuala sau automata ) si apoi acumulatorul.

E OK, nici eu nu am inteles pana sa vad K.I.S.S.-ul in realitate. Am avut 2 prieteni care si-au luat si atunci am inteles ideea...

10. #710 SP
    Ok, am confirmarea ca sint 100% originale acumulatoarele de la modelul dura-c. Topic inchis. Scuze pt eventualele neplaceri cauzate si daca mai sint nelamuriri... Revin. Parerea mea este ca sint bune, inca nu am avut probleme cu ele... Le pastrez. Bree, da consuma mult lichid janteurile astea. Poate erau mai bune celelalte automate. Dar nu si calitativ. Incerc sa apas cit mai scurt pe buton si sa fumez mai putin. Ma obisnuiesc eu...

11. #711 SP
    slava cerului...

12. #712 SP
    Junior Member romancoins's Avatar

.

Corect

Ma bucur sa gasesc comunitatea ET live & well.

Monky ai facut ceva prostii? Ce insemna banul acela?

Intrebare catre veteranii ET... cum stati ati mai avut recesiuni?... eu personal am avut de doua trei ori tentative, si am pus cate o analoaga in gura. Dar au fost experiente de scurta durata - dupa cateva fumuri m-am ingrozit de cata putoare trebuie sa inspiri pentru un pic de nicotina... Cred ca este foarte interesant ce rapid se pot schimba preferintele omului. In caz extrem (daca as ramane fara ET) cred ca as mai putea fuma analoage ... (putine) ... dar in final cred ca mi-ar fi mai usor sa renunt complet la ele.

Totusi curiozitatea moare ultima.... cand stau la o bere cu prietenii ... recunosc ca ma apuca cate o pofta. Dar daca trag cateva fumuri ma "vindec" foarte repede.

Timi

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by Please View Post
    Am vazut si eu site-ul acela. Arata intr-adevar la fel, insa cutia pare putin prea chicioasa si nu au decat 30 de zile garantie. Asta inseamna ca te vor tine mai mult sau mai putin 30 de zile. Mai si scriu ca ar trebui sa iti cumperi cateva acumulatoare si atomizatoare de rezerva?!

Apropo, de cand ai DURA si cum se tine?

de mai bine de doua luni si merg ca la inceput - am schimbat un singur acumulator, dupa cum am precizat anterior... e drept ca nici nu le-am solicitat fiindca am folosit simultan si DSE801... daca le pui la scurs in fiecare seara, e ok... de spalat, nu le-am spalat niciodata.

nota - mi-am luat Dura, nu Dura-C (in caz ca n-am fost prea clara).

14. #714 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by romancoins View Post
    Monky ai facut ceva prostii? Ce insemna banul acela?
    E in semn de protest... pentru inchiderea site-ului in curand. Asta este, criza... no money - no honey...

15. #715 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E in semn de protest... pentru inchiderea site-ului in curand. Asta este, criza... no money - no honey...
    Si nu se mai poate face nimic? Sponsorizari, donari, etc?

16. #716 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    Si nu se mai poate face nimic? Sponsorizari, donari, etc?
    Ba da, inca speram... De-asta avem Licitatii caritabile aici: Licitatii - Console Games Forum si Donatii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...games-donatii/

17. #717 SP
    Junior Member silverbullet's Avatar
    Salutare,

Acum ceva timp am luat o DSE601 - ePipa. Toate bune si frumoase pana acum vreo 2 zile. Am fost plecat si am lasat-o in repaus, acasa. Revin, dau sa trag cateva fumuri si pauza... nimic. Ma uit... plina de lichid pe la atomizor probabil a curs din cartus... Facut scurtul pentru curatare, iese fum, dar tot nimic cand trageam din ea. Vreo idee?

Multumesc

18. #718 SP
    Salut ! Cum e cu "LinkBacks"-urile din josul paginii acesteia ? Cele in albastru... Vad ca sint linkuri spre alte pagini, anunturi... Cum pot pune si eu un link spre o pagina ? Un amic a primit acu vreo patru zile de la China citeva zeci de seturi dse901 negre la 170 lei setul si ma gindeam sa-l ajut putin...

19. #719 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Linkback-urile sunt "automate". Trebuie sa pui de pe site-ul tau spre noi... si forumul prinde automat Linkback-ul...

20. #720 SP
    Junior Member Aris's Avatar
    Quote Originally Posted by silverbullet View Post
    Salutare,

Acum ceva timp am luat o DSE601 - ePipa. Toate bune si frumoase pana acum vreo 2 zile. Am fost plecat si am lasat-o in repaus, acasa. Revin, dau sa trag cateva fumuri si pauza... nimic. Ma uit... plina de lichid pe la atomizor probabil a curs din cartus... Facut scurtul pentru curatare, iese fum, dar tot nimic cand trageam din ea. Vreo idee?

Multumesc
    Nu stiu cat de ortodoxa e metoda dar cel putin eu asa am facut.
    Am scos acumulatorul si cartusul
    Am turnat in pipa coca cola proaspata rece si am agitat de cateva ori pipa cu mustiucul pus la loc, operatie repetata de 3-4 ori. Atentie ca prin agitare cola intra si in locasul acumulatorului
    Am spalat cu apa locasul acumulatorului si mustiucul.
    Dupa scuturare (sa iasa si surplusul de cola din spatele atomizorului) am uscat atomizorul cu cocoloase din servetele de hartie.
    Am reincarcat cartusul cu 60 de picaturi (capacitatea maxima e de 75)
    Dupa primele 15-20 de aspiratii pana se usuca complet atomizorul de cola am avut aburi de parca pipa e noua.
    PS. Am remarcat ca nu e bine sa inclini in jos pipa pentru ca la aspirare solutia curge din cartus.

Incearca si tu.
    Succes

Sunt si eu curios de alte pareri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 224 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks