Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 224 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast
Results 761 to 780 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #761 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Ok thx
    Am sa comand direct de la magazinul online, e mai convenabil sa astept postasul acasa, chiar m-am si obisnuit cu asta si trebuie sa-l obisnuiesc si pe postas

Vata din interior fiind cea mai afectata, eu zic ca e mai igienic sa fie schimbata mai des, apoi dintr-un patrat de filtru Poly Pad, faci la greu

Cine ati luat e-liquid Tobacco High?
    Tocmai am achizitionat 2 sticlute de 30ml si nu sunt deloc cum m-am asteptat, vreau sa zic ca sunt oribile, nu stiu ce-am sa fac cu ele, sa vad daca pot sa le combin cu ceva, am sperat ca au gust de tigara (tutun), dar nu stiu, ce nu-i in regula cu ele, mi-e cam teama sa le "fumez".
    Care ati avut e-liquid Tobacco High? Ce parere aveti? are gust nasol? asa trebuie sa fie?, am luat si e-cigar (nu din aceeasi sursa), dar asta e super OK, are un usor iz de miere ca si la trabucuri

2. #762 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Ok thx
    Cine ati luat e-liquid Tobacco High?
    Am luat eu Tobacco High. Eu zic ca e ok. Are gust de nuca si o tenta mai dulce. Cea mai buna experienta, din 9 arome incercate pana acum, am avut-o cu Cafea High, care nu e dulce deloc si e destul de aspra. Am inteles ca cele mai reusite lichide sunt Virginia, RY4, Hilton, French Pipe si Cigar, si evident depinde si de unde le cumperi. Cele mai oribile sunt cele cu arome de fructe si alte ciudatenii exotice. Mai revin cu impresii despre alte lichide pe masura ce le incerc.

@blueteam:
    Am observat din posturile tale ca ai si kissbox si dura. Imi poti spune, te rog, cum se compara cele doua? Ma refer la gustul lichidului si taria acestuia. Mersi.

3. #763 SP
    lct
    Junior Member lct's Avatar
    ... sau tot de la Horbach, de la acvaristica: Filter-wool, pe la 8 sau 9 lei.

Scuze: Hornbach, nu Horbach, cum gresit am mentionat in postul anterior!

Eu folosesc Filter-wool cu brio, la rezervele pentru pipa DSE-601 cat si la rezervele pentru Pen style Gamucci.
    Attached Images Attached Images filter-wool.jpg

4. #764 SP
    Ca o paranteza la ce-am incercat pana acum, in top ar fi Johnson Creek Tabacco nush, dar imi pare deosebit la gust (bine si la pret e altfel)
    apoi Virginia cured tabbaco, Regular Marllboro, Regular Camel si e-cigar, de vanilii, ciocolate si alte fructe nici nu-s curios
    Urmatorul ce vreau sa-l incerc va fi PVLiquid French Pipe XXHigh, daca o fi prea tare sau prea puturos, il mai combin cu e-cigar
    Apoi healtcare ala cu vitamine, am auzit ca-i super

Tobacco High ce-am luat eu ieftin (la 25 RON) de pe okazii cred ca-i expirat, sau nush ce-i cu el, e iute... nush, nu-mi pot explica gustul, dar nu-i OK, numai gust de nuca dulce nu are , am sperat ca-i mai aproape de-o tigara normala. Trebuie avut grije ce si de unde cumparam. Are consistenta normala lichidul, e lipicios si vascos, erau sigilate sticlutele, are si nicotina high ca se simte la tras, scoate aburi OK, doar ca e ORIBILLLLLL

5. #765 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    @blueteam:
    Am observat din posturile tale ca ai si kissbox si dura. Imi poti spune, te rog, cum se compara cele doua? Ma refer la gustul lichidului si taria acestuia. Mersi.

dap, e diferenta sensibila intre cele doua - acelasi liquid se simte mai soft pe dura si mai puternic pe kissbox... bunaoara, RY4 (tutun cu caramel) are accent de caramel pe dura si accent de tutun pe kissbox...

6. #766 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Are consistenta normala lichidul, e lipicios si vascos, erau sigilate sticlutele, are si nicotina high ca se simte la tras, scoate aburi OK, doar ca e ORIBILLLLLL
    L-as amesteca cu putina virginia, tutun mai tinar. Sau kent. Are un preten de-al meu kent dar nu da decit cu setul de tigari. Deci daca vrei lichid tre sa iei si set de tigari. Are doar cite o sticluta gratuita pentru fiecare set. Nici chiar mie nu-mi vinde, mai bine nu-mi zicea. Dar la gust Kentul e super. Si ar fi bine sa faci cum am facut eu: lasi desfacut capacelul/pipeta sa iasa tot alcolul. De ieri stau cu pipeta desfacuta si parca s-a mai dus din (chiar s-a dus) parfumul ala odorizant (am scris mai devreme). Gustul este acelasi, consistenta la fel, arde bine, scoate fum. E totul ok. Acum depinde ce tigara ai, automata sau manuala. Cele AUTOMATE sint bune ca te limiteaza la citeva secunde si filamentul nu se va incinge prea rau si nu va arde. La cea manuala daca tragi mai lung va arde ce-i pe filament, nu se va mai intelege nimic din gust pentru ca acei aditivi aromati vor ARDE. Iar gustul va fi de ars. Picantul cred ca este de la nicotina...

Apropo, vreau si eu o oferta de virginia pina in 20 de lei, sa stiu cui ma adresez pe viitor. Tnx

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

am luat si e-cigar (nu din aceeasi sursa), dar asta e super OK, are un usor iz de miere ca si la trabucuri
    Trabucurile SINT lipite cu miere, am vazut in urma cu vreo 20 de ani la Romexpo, pina in '90 veneau din diverse tari si faceau pe loc havane si alte fumigene... Vremuri... Ce frumos dansau rusoaicele, noi saream garduri si intram pe blat cu paznicii dupa noi sa luam pungi gratuite si insigne cu cccp. Sau cind aparusera primele xeroxuri mergeam la standuri sa ne copieze sau sa mareasca poze cu vedete... Sabrina, Samantha Fox, Europe, Sandra, Arnold, Sly...

7. #767 SP
    F. interesant, am testat si eu:
    Cum sa scoti e-liquid-ul din cartuse pline, partial umplute sau nefunctionale

8. #768 SP
    Ce le mai stoarce omu'... Daca trage apa si repeta procedura de citeva ori va fi si vata curatata. Doar sa le puna dupa aceea la uscat

9. #769 SP
    Junior Member gARRETT's Avatar
    Intr-adevar gustul poate sa difere mult de la un atomizor la altul. Arome din acelea de 25 RON le-am tot pufait de o luna jumate si nu am patit nimic, inclusiv Tobacco (Medium) si pot spune ca pe prima tigara era ok iar pe a doua se simte un gust metalic pe toate cele 4 atomizoare (din cele mai ieftine de pe la noi ). De fapt la toate aromele (mi-am luat deja 8 sticlute din alea ) simt diferenta insa la unele mai mult decat la altele. Cel mai rau s-a simtit la Apple (mere) care mi-au placut enorm cu prima tigara si acum nu le suport.Sfatul meu ca sa atenuezi acel miros este sa combini cu "Mint" sau "Melon" daca ai. Eventual il poti picura cu grija direct pe rezistenta atomizorului daca ai acces usor. Doar o picatura.

10. #770 SP

Talking Salut voios de aburitor !!!

11. #771 SP
    Member nicos1968's Avatar

12. #772 SP
    WaW............
    Nu-mi vine sa cred ....
    m-am inspirat de aici http://www.e-cigarette-forum.com/for...-bling-v2.html
    Si am reusit sa rebobinez cu nichelina atomizorul meu, care mi-a murit azi, si functioneaza super OK,
    M-am muncit peste 4 ore la atomizor, e o adevarata munca de chinez dinala super batran, m-au trecut toate transpiratiile, dar a meritat, acu pot vaporiza din nou (imi luasem un pachet de tigari )

13. #773 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    nu era mai simplu sa-ti iei un atomizor nou?????

oricum, esti tare, frate

14. #774 SP
    WaW............
    Nu-mi vine sa cred ....
    m-am inspirat de aici Cigar rebuild - PICS (Bling v2) - e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat
    Si am reusit sa rebobinez cu nichelina atomizorul meu, care mi-a murit azi, si functioneaza super OK,
    M-am muncit peste 4 ore la atomizor, e o adevarata munca de chinez dinala super batran, m-au trecut toate transpiratiile, dar a meritat, acu pot vaporiza din nou (imi luasem un pachet de tigari )
    felicitari..sunt curios cat te va tine...oricum ai ieftinit cel putin 40 ron

15. #775 SP
    Bineinteles ca era mai simplu si mai OK si bineinteles ca imi voi lua unul nou. Probabil ca nici nu-mi bateam capul daca era atomizor in comert. Pana vor apare prin farmacii, drogherii... e de asteptat
    Dar am vrut eu neaparat sa vad daca-l pot reface si am reusit
    Nu am folosit nichelina noua, nici nush de unde sa fac rost de nichelina de 0,6 / 3,5 Ohm, merge si de 0,8 dar nu-i chiar asa OK decat prin USB PassThrough Battery , consuma prea mult curent
    Am refolosit vechea nichelina, pt ca se rupsese chiar la un capat de pol, iar ca miez bobina, am pus tesatura kevlar, intamplator chiar am asa ceva .... ro army
    Am mai sacrificat o pereche de casti de telefon, pt a scoate fir subtire, totul merge OK, doar o mica problema am...
    Am folosit Acid (apa tare) p curatire in vederea aplicarii lipiturii. Acu nu ma scap nicum de mirosul de acid, naspa rau, zeci de spalari, si tot se simte

Prea mult nu v-a tine, sa ma tina doar pana imi vine comanda de atomizor
    pt ca am folosit nichelina uzata, am mai si lustuit-o si scurtat-o. Se va arde mai repede, acu se inroseste imediat, trebuie sa mentin atomizorul cu eliquid mai abundent, vapori scoate mult mai multi

16. #776 SP
    Bun, haideti sa va zic ultima perversiune in materie de material/vata pentru cartusele de e-tigari: Mergeti pe strada si va alegeti o persoana la intimplare care fumeaza. Ii cereti o tigara si bineinteles ii multumiti. Inainte de toate va asigurati ca tigara primita sa fie una CU FILTRU. Va asezati pe o banca, rupeti filtrul apoi desfaceti incet hirtia din jurul lui, cautati prin buzunare un briceag, unghiera sau foarfeca de unghii si taiati 1/3 din el (daca e filtru superlong taiati mai mult). In functie de diametrul cartusului smulgeti fasii din lateralele acelui filtru, indesati-l apoi in interiorul cartusului. Lasati cam 1 mm liber intre capatul "buretelui" si buza/marginea cartusului sa aibe loc si atomizatorul, sa nu stea prea inghesuit. Daca nu incape sau este totusi prea lung cautati-va de o agrafa de birou sau de par sa-l scoteti afara si sa adjustati respectivul filtru. Repetati acest proces pina intra si sta bine. Umpleti cu lichid si fumati. Bafta!

P.S.: In caz ca operatiunea nu a reusit mai cereti o tigara. Nu aruncati partea alba a tigarii (cea cu frunze de tutun), e bine de pastrat pentru mai tirziu. Oricum doriti sa aflati si reteta LICHIDULUI de e-tigara, nu !???

17. #777 SP
    Am citit in prea multe locuri faza cu NU FOLOSITI FILTRE DE TIGARI pe post de material absorbant din cartus, nici nu m-am incumetat la asa ceva, am sa caut dovezile sa le expun aici. Nu-i bine, e inflamabil, contine fibre f marunte care se pot agata usor e V-ul atomizorului si pot arde, iar pri arderea acelui filtru se elibereaza o groaza de porcarii toxice
    Mai bine, ca solutie de criza, folosesti hartie de la filtru de cafea, e f folosit
    Se taie o fasie cu latimea nu mai mare decat inaltimea cartusului, apoi se ruleaza pe-o scobitoare pana ajungem la o grosime pe care s-o putem introduce in cartus. Absoarbe f bine lichidul, dar trebuie sa fie incarcat abundent pt a nu risca aprinderea hartiei si este absolut igienic (material biologic)

Fabricarea de e-liquid (in forma mai slaba), este relativ simpla, e nevoie de materia de baza Propylen Glycol si tutun in cantitate apreciabila care trebuie fiert pt a extrage zeama cu nicotina din el. Nu iese prea tare, e ceva low, dar din cate am citit, are gust OK, de tigare

18. #778 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Salut,
    Sunt un membru mai nou al acestui forum (aprox. 1 luna) timp in care am beneficiat de informatii citind si recitind toate postarile. Mentionez ca de e-tigari am aflat doar cu cateva saptamani mai inainte sa stiu de voi, asa ca prima mea experienta cu tigarile electronice a fost una nefasta, cumparandu-mi in necunostinta de cauza un v2, (doar cu numele), care mi-a provocat mai mult neplaceri si frustrari, facandu-ma sa fumez mai multe tigari � analoage � de cat fumam in mod obisnuit. Bine ca pana la urma am renuntat complet la aceasta clona, din care mai mult am baut e-lichidul decat l-am inspirat (si a fost costisitoare).
    Dar sa nu va mai plictisesc cu aceasta minora problema a mea, pentru ca intre timp am aflat lucruri noi si nume noi. Sper ca de la inceputul lunii viitoare sa devin un � aburitor � de ET definitiv, pentru ca oricum de nicotina nu ma las, macar sa o fac ceva mai sanatos. (pendulez intre DSE901, DSE801 si mini pipa sau pana la urma toate trei).
    Prin intermediul acestui forum am reusit sa aflu de la cei cu mai multa experinta de tipuri de ET mai fiabile si de distribuitori de la care sper mai multe.
    Iti multumesc MonkY ca te straduiesti sa faci din acest forum, un loc de informare onest si serios (cel mai bun in acest domeniu deocamdata), si am sa citesc in continuare pareri si sfaturi de la cei cu o mai mare vechime si o dare de mana mai mare.
    Oricum viitorul este al ET, indiferent de cate piedici ar exista ( pana cand vor aparea ET produse de firme de renume in ale electronicii si electrocasnicelor, sa traiasca chinezii, ca oricum la ei se fac toate).

19. #779 SP
    iti recomand dse 801..iti trimit nr un furnizor serios pe pm

20. #780 SP
    Vai Ktalin, si tu te-ai tzepuit cu V2 ca si mine, (primul meu ET) nici n-am stiut cum e un ET adevarat, pana n-am comandat un super direct din UK.E o inventie tare proasta V2, in afara de bateria care are 2 leduri si e destu de puternica, nu ai ce face cu restul ET-ului, atomizorul e o combinatie proasta din cel de mini, cu V-ul extern si V1 (RN 4081) * rezutatul, nu functioneaza nicicum, trebuie sa tragi prea tare si primesti mai mult liquid in gura decat aburi , de asemenea cartusele sunt f mici si nu se potrivesc cu V1 pt ca sunt adaptate la un atomizor mai mic. Mie im pare rau ca nu mi-am luat un mini. Din cate am citit, astea ar fi cele mai OK

Cine ma puteti ajuta? bateriile de la super ecig, sau V1/ V2 - RN 4081, se potrivesc la MINI? Ca sa stiu, in caz ca-mi iau un mini (DSE901)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 224 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks