Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 224 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast
Results 561 to 580 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #561 SP
    Junior Member Please's Avatar
    Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    Si eu mi-am pus mult timp aceasta intrebare si astazi am primit un raspuns. Desi cei din .ro se lauda ca modelul lor "Modelul DURA-C este unic in lume. Nici o alta firma nu produce tigari electronice cu comanda manualadelul DURA-C este unic in lume. Nici o alta firma nu produce tigari electronice cu comanda manuala" am fost surprins sa vad acelasi model la un producator chinez, vezi foto. Iar preturile sunt pe masura chinezilor, adica mici. Cred ca isi pot permite sa schimbe si 10 atomizoare la un pachet vandut ca tot ies pe plus.
    Da este interesant. Insa ce te face sa crezi ca nu este un fake f mare. Asa cu cateva milioane iti iei telefoane Nokia, care originale sunt 40 de milioane sau chiar un RollS Royce - copie dupa Phantom.

Cred k poti iesi mult mai ieftin in general, cu produse contrafacute, chiar si identice...

2. #562 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Ai si tu dreptatea ta Please, dar gandeste-te cine a inventat tigara electronica, nu cred ca olandezii. Iar daca iei pachete cu sutele, ti le personalizeaza chinezii cum vrei. Sticlutele de lichid ale celor din Olanda sunt identice cu cele vandute de chinezi, acel port-tigaret cu baterie, am primit unul vineri din Olanda, este IDENTIC cu cel vandut de chinezi, etc... Sunt prea multe coincidente ca sa cred ca cei care au "furat" modelul sunt chinezii. Nu vreau sa fac nici reclama, nici antireclama, ca nu sunt multumit de produsel Janty, este poate doar problema mea, dar modul in care am fost tratat de cei de la Janty( Olanda) nu doresc nimanui.
    Asta e, data viitoare

3. #563 SP
    Ai si tu dreptatea ta Please, dar gandeste-te cine a inventat tigara electronica, nu cred ca olandezii. Iar daca iei pachete cu sutele, ti le personalizeaza chinezii cum vrei. Sticlutele de lichid ale celor din Olanda sunt identice cu cele vandute de chinezi, acel port-tigaret cu baterie, am primit unul vineri din Olanda, este IDENTIC cu cel vandut de chinezi, etc... Sunt prea multe coincidente ca sa cred ca cei care au "furat" modelul sunt chinezii. Nu vreau sa fac nici reclama, nici antireclama, ca nu sunt multumit de produsel Janty, este poate doar problema mea, dar modul in care am fost tratat de cei de la Janty( Olanda) nu doresc nimanui.
    Asta e, data viitoare
    Asa este... insa oricum toti au copiat pe ruyan, deci nimeni nu este mai breaxz in domeniul asta. depinde cine a mai dezvoltat, cat de cat principiul...

am citit de ce este multumit de cei de la janty - olanda. ai incercat cumva sa vorbesti cu cei de aici? poate iti fac astia "dreptate" si se regleaza ei apoi. eu am luat un kissbox de la ei acum mai bine de o luna, nu au avut un usb-pass pt el si mi l-au trimis mai tarziu cei de aici... le-am scris.

merita o incercare. succes

4. #564 SP
    I-am intrebat pe cei din olanda daca nu pot ridica atomizoarele de aici, era mai ieftin si pt ei, dar ei nu si nu. Pina la urma cica mi le-au trimis ieri, dupa 2 luni. Asta e. Astept sa vad daca ajung.

5. #565 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by Please View Post
    Asa este... insa oricum toti au copiat pe ruyan, deci nimeni nu este mai breaxz in domeniul asta. depinde cine a mai dezvoltat, cat de cat principiul...

am citit de ce este multumit de cei de la janty - olanda. ai incercat cumva sa vorbesti cu cei de aici? poate iti fac astia "dreptate" si se regleaza ei apoi. eu am luat un kissbox de la ei acum mai bine de o luna, nu au avut un usb-pass pt el si mi l-au trimis mai tarziu cei de aici... le-am scris.

merita o incercare. succes

de unde stii ca au copiat de la RYAN???DSE sigur nu e o copie a RYAN-ului..si sa stii ca ff multi se plang de calitatea produselor Janty..chiar ma intreb de ce ii apaeri atat..

6. #566 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    de unde stii ca au copiat de la RYAN???DSE sigur nu e o copie a RYAN-ului..si sa stii ca ff multi se plang de calitatea produselor Janty..chiar ma intreb de ce ii apaeri atat..
    eu zic doar de ideea de tigara electronica. e deja cunoscut, pentru cine stie conceptul de tigara electronica, ca ruyan a inventat tigara electronica. sigur cei de la seilebao ( dse ) sau kanger ( kr ) si multi altii au avut si ei un aport, dar probabil nu existau fara ruyan.

nu ii apar e doar o impresie stiu ca pe un forum, iti spui parerea, iar eu sunt multumit, si mai citesc destule post-uri de la persone multumite. nu vad de ce nu mi-as spune deschis parerea ? de ce nu pare o chestie normala? nu sunt deloc singurul

7. #567 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by Please View Post
    eu zic doar de ideea de tigara electronica. e deja cunoscut, pentru cine stie conceptul de tigara electronica, ca ruyan a inventat tigara electronica. sigur cei de la seilebao ( dse ) sau kanger ( kr ) si multi altii au avut si ei un aport, dar probabil nu existau fara ruyan.

nu ii apar e doar o impresie stiu ca pe un forum, iti spui parerea, iar eu sunt multumit, si mai citesc destule post-uri de la persone multumite. nu vad de ce nu mi-as spune deschis parerea ? de ce nu pare o chestie normala? nu sunt deloc singurul
    nu ti-am reprosat ca-ti spui parerea..mai inteles gresit..eu am citi multe post-uri care incriminau fiabilitatea produselor janty..nici eu nu sunt singuru

8. #568 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    nu ti-am reprosat ca-ti spui parerea..mai inteles gresit..eu am citi multe post-uri care incriminau fiabilitatea produselor janty..nici eu nu sunt singuru
    Corect, fiecare cu partea lui de adevar. Intotdeauna o problema are mai mult unghiuri de a o privi. Plus k desi sunt multumi, il am relativ de putin timp. Mai e timp destul sa fiu si nemultumit. din pacate...

9. #569 SP
    Daca ai dura-c, se pare ca sunt mai fiabile, desi modelul este mai vechi,s-ar putea sa te tina mai mult. Daca e minifoger, atomizoarele nu tin mai mult de 3-4 saptamini, cu noroc. Sper sa ai noroc de ele si sa-ti mearga mult si bine.

10. #570 SP
    Nici una nici alta; am un K I S S . Sper sa fie cel mai bun dintre cele mentionate de tine, pentru ca daca nu gresesc e cel mai vechi

Merci d urare, sa fie ...

11. #571 SP
    intr-adevar, kiss-ul e oldies but goldies. Pe modelul asta n-am reusit sa pun mina sa-l incerc, pe forumurile de pe afara kiss-ul si dura sunt destul de laudate in comparatie cu fogger-ul. Pina la urma, tot ce te ajuta e cel mai bun, asa ca.... spor la fumat ET.

12. #572 SP
    Member maniac360's Avatar
    La mini foggerul care l-am cumparat un atomizator e excelent, in sensul ca tragi usor din el si scoate mult vapor, dar celalalt merge tare greu si scoate cam jumatate din cantitatea de vapor a primului si in plus gustul e cam inexistent. Cartusele preincarcate sunt de-a dreptul jenante, aproape ca nu simt nimic, am fumat vreo 6 intr-o zi si la final am recurs la e-lichid ca sa ma linistesc. Eu inainte fumam un pachet de Kent Lights pe zi, deci eu as echivala un cartus cu vreo 2-3 tigari normale.
    In linii mari pot spune ca sunt relativ multumit de fogger si sper ca atomizatorul sa tina mai mult decat a scris "eugen75" in postul anterior.
    D.p.d.v. al cantitatii de vapor si al tariei acestuia, stie cineva daca sunt deosebiri mari intre mini si dura-c?

13. #573 SP
    maniac360, ai grija ce lichid folosesti. Eu am observat ca daca am folosit lichid xhigh (concentratie de 24) atomizorul de la minifogger se cam infunda, probabil e mult mai dens. Iar deosebiri mari cred ca sunt, cel putin asa reiese din forumurile de afara. Cica dura-c scoate un abur mai dens si cu gust destul de bun.

14. #574 SP
    maniac360, ai grija ce lichid folosesti. Eu am observat ca daca am folosit lichid xhigh (concentratie de 24) atomizorul de la minifogger se cam infunda, probabil e mult mai dens. Iar deosebiri mari cred ca sunt, cel putin asa reiese din forumurile de afara. Cica dura-c scoate un abur mai dens si cu gust destul de bun.
    Mersi de sfat, eu folosesc lichid mediu pentru ca am observat ca-n cazul meu e concentratia optima pentru "savoare". Daca-i prea mare concentratia nu mai simt aromele asa de bine.
    Nu stiu daca mi se pare mie sau nu, dar acum (dupa 2 zile intensive de folosire) ambele atomizatoare de la mini parca si-au dat drumul, in sensul ca scot un vapor bogat si au un "throat hit" bun.
    Cartusele sunt cam mici si tin maxim 5 picaturi de lichid si se termina dupa vreo 30 min de utilizare. E normal sa se termine asa de repede?
    Ma gandeam zilele astea ca daca pana acum se ingalbeneau peretii din cauza fumului de la analoage, acum o sa faca igrasie de la vapori

15. #575 SP
    Ma gandeam zilele astea ca daca pana acum se ingalbeneau peretii din cauza fumului de la analoage, acum o sa faca igrasie de la vapori
    Contra igrasiei parca s-a inventat un var lavabil destul de bun
    Cartusele originale de minifogger, neincarcate, tin mai mult parca decit cele incarcate, sau cel putin asa mi se pare mie. Ce imi displace la aceste cartuse e ca in proportie de 80% curg. Cind tragi mai cu spor, curge lichidul din cartus ceea ce la dura-c am inteles ca nu se mai intimpla. Sper pina la urma sa remedieze si la fogger acest inconvenient.

16. #576 SP
    joe
    Junior Member joe's Avatar
    Va salut pe toti. In primul rand tin sa multumesc pentru acest thread. Intamplator am dat peste acesta si dupa cele citite m-am convins ca trebuie sa trec si eu pe eT. am achizitionat pe 08.05.2009 un pachet KR-808A (cea mai apropiata forma de tigara "analogica"). Faina tigara dar cu neajunsuri (fumator de 29 de ani si in ultimii ani de 2 / 2,5 pachete de Kent lung pe zi) am terminat in 5 zile 35 de cartuse si incarcatorul nu prididea sa faca fata necesarului de curent pentru acumulatori. Asa ca astazi sunt fericitul posesor al unei ePipe DSE601. De la pranz de cand mi-a sosit cu curieratul pufai intruna. As avea o nemultumire legata de gustul pe care il lasa ePipa fata de KR-808A. este posibil ca dupa ce o folosesc cateva zile sa dispara acest gust? (parca ar fi de ..,,un plastic nou...de lac...nu pot defini acest gust). De unde as putea lua lichid "Johnson Creek" din tara ca nu am rabdare sa astept o saptamana. Deja investitia mea s-a ridicat mai bine de 950 Ron (sper sa merite)

17. #577 SP
    Admin MonkY's Avatar
    joe: Salut si bine ai venit printre noi ! Stai linistit. Gustul acela oribil il au majoritatea (de fapt, asa iti si dai seama repede daca este un produs nou). Atomizatorul se va forma in timp (intr-o zi de obicei incepi sa simti ce fumezi de fapt)... JC la noi nu prea ai sanse. Doar de-afara.

P.S. 950 RON pe ePipe ? Sper ca nu... ca e crima

18. #578 SP
    joe
    Junior Member joe's Avatar
    MonkY: Salut, multumesc de raspuns. Sa nu se inteleaga gresit:
    -KR-808A (2 tigari complete)+5 cartuse
    -tabachera
    -incarcator auto+usb
    -set 5*10 cartuse
    -ePipa
    -e-liquid 30 ml
    -3*5 cartuse ePipe
    cred ca am trecut tot.
    Si as dori sa mai iau si un trabuc (sa am setul complet).
    A incercat cineva trabucul de unica folosinta? Am vazut incepand de la 65 ron pana pe la 100 ron.
    ps.: peste acest thread am dat miercurea trecuta iar vineri eram deja in posesia eT-ului. De sambata am mai fumat exact 3 si jumatate "analoage". Eu zic ca este super (mie imi place sa fumez, nu doresc sa ma las definitiv ci sa reduc si nicotina si sa "fumez sanatos".Numai bine.

19. #579 SP
    joe, sper sa iti pot spune saptamina viitoare cum e cu trabucul de unica folosinta (sper sa ajunga cit mai repede comanda). Au mai fost intrebari legate de acest produs pe forum dar momentan nimeni nu l-a incercat.

20. #580 SP
    Nu stie careva de unde as putea comanda din Romania un "sample pack" cu toate aromele disponibile. Momentan am arome de capsuni, menta, french, camel dar nu mi se par prea bune. Gustul fumului are o tenta dulceaga combinata cu vapori de alcool sanitar. Exista un lichid cu gust de mahoarca, asa mai aspru? Sau niste arome mai veritabile? Adica aroma de capsuni sa aiba gust de capsuni, nu de zahar ars.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 224 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks