Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 156 of 224 FirstFirst ... 56 106 146 154 155 156 157 158 166 206 ... LastLast
Results 3,101 to 3,120 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #3101 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Quote Originally Posted by digital_smoker View Post
    ce va sfatuiesc eu:

....
    3. dupa circa 2 saptamani (daca nu curatati la 3 zile) schimbati atomizorul. daca il curatati schimbati la 1 luna atomizorul.
    ...
    Atomizorul nu se schimba la termen ca nu e piesa de avion care se schimba dupa x ore de zbor Se schimba cand nu mai da randament sau se arde.

...
    PG ul are tendinta de a irita gatul si cerul gurii datorita tariei sale.

glicerina e mai dulce si mai vascoasa si nu provoaca simptome adverse. eu unul de exemplu sunt alergic la PG...
    ...
    Aceste simptome le-am regasit si la unii referitor la lichidele pe baza de glicerina vegetala sau nu la fel de bine cum sunt si cei 99,9% din utilizatorii care nu au snici un simptom la niunul dintre lichide asa ca am tras concluzia ca cel mai bine este ca fiecare sa testeze si sa-si aleaga ce i se potriveste cel mai bine.
    Nu discutam de alergii unde nici nu se discuta ca trebuie sa se schimbe lichidul. Dar la fel, ca orice alergie, se trateaza particular nu global (nu stiu daca ai vazut vreodata o trusa de alergologie...).

2. #3102 SP
    Junior Member Xaruna's Avatar

Red face Categoria NooB

Am achizitionat recent prima mea tigare electronica ... nu pot sa spun ca nu sunt multumita dar sunt convinsa ca e loc si de mai bine .. asa ca vin cu rugamintea fierbinte sa ma ghidati si pe mine in achizitionarea unui kit potrivit mie ca sa ma pot bucura pe deplin de aceasta inventie atat de potrivita tarii in care urmeaza sa ma mut unde e interzis fumatul PESTE TOT si e al naibii de frig deci a iti permite sa iesi la -25 de grade afara pentru o tigare este exclus
    Ok, destula vorbarie, am luat un RU 85 de test .. e ok .. numai ca nu face suficienti aburi pentru gustul meu .. as vrea o tigare mai lunga si alba cap coada, dar care sa scoata aburi precum furnalul . Problema e ca mi se pare ca trebuie sa trag prea tare din ea pentru un rezultat satisfacator si dupa o vreme ma cam dor falcile plus ca la fiecare inhalare scoate un sunet destul de tare si enervant ... incearca sa imite sunetul unei tigari obisnuite care arde numai ca e prea tare si stresant ... parca e sarpe
    Lichidul a fost marlboro high si desi la primele fumuri e mai mult decat ok .. dupa sa zic 5 fumuri .. scade subit in intensitate .. in schimb aroma cartusului e de vis
    Luand in calcul ca sunt o fumatoare inraita (bat orice recorduri .. mi s-a spus ca fumam si in somn imi trebuie presupun un kit serios si oscilam intre 901 si joye .. poate are timp unul din veteranii acestor dispozitive sa ma ghideze si pe mine in directia cea buna. Mai mentionez ca nu am (inca) intentia sa ma las de fumat doar caut o alternativa placuta si mai sanatoasa pentru mine eliminand .. toate neplacerile cauzate de o tigare obisnuita (fum, miros, scrumiere ... stiti voi )
    Mii de multumiri anticipate.

3. #3103 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    cu placere..te rog 2

---------- Post added 18-03-2010 at 01:32 AM ----------

Sunt fericitul posesor al pretiosului.produs de docky.
    Nu stiu cum sa incep la descrierea..sa incep cu avantajele functionale sau cu cele estetice?..enumar cateva din avantajele lui pt ca nu am avut timp sa-l testez decat 7 ore :
    1)arata superb, nichelat tip satinat
    2) nu aluneca din mana
    3)mana nu lasa amprente ceea ce e foarte bine pt cei a caror maini transpira
    4)senzatie super placuta la atingere
    5)buton pe senzor placut la atingere pe care il apesi usor , fin fara efort
    6)buton care se activeaza doar in contact cu amprenta degetului( evitati activarea la apasarea accidentala daca il tineti in buzunar)
    7)4 gauri speciale de ventilatie ceea ce inseamna o protectie in plus a bateriei si a utilizatorului + protectii multiple pentru bateria li-ion..am vazut multe videoclipuri cu ce inseamna o explozie a bateriei:
    8)generarea de aburi foarte generosi pe care nu am reusit sa-i produc cu alte tipuri de et
    9)gust mult mai placut si mai persistent.
    10)taria lichidului se simte mult mai bine
    11)atomizoarele care sunt mai vechi si care produc mai putin aburi cu alte ET ,cu acest produs produc aburi mai mult ca la inceput
    12)baterie li-ion ce inseamna ca poti sa o incarci oricand fara a fi necesara descarcarea ei completa
    13)bateria li-ion are o durata mai mare de viata
    14)baterie de 2400 mA

dupa 1 an si 6 luni de vaporizat pot spune din suflet ca e produsul perfect in ET
    astept cu nerabdare capsula de e lichid care dupa pana mine atasat acestui produs va fi punctul culminant in ET
    Ne pui si niste poze?

4. #3104 SP
    Member digital_smoker's Avatar
    Quote Originally Posted by LucianCM View Post
    Atomizorul nu se schimba la termen ca nu e piesa de avion care se schimba dupa x ore de zbor Se schimba cand nu mai da randament sau se arde.

Aceste simptome le-am regasit si la unii referitor la lichidele pe baza de glicerina vegetala sau nu la fel de bine cum sunt si cei 99,9% din utilizatorii care nu au snici un simptom la niunul dintre lichide asa ca am tras concluzia ca cel mai bine este ca fiecare sa testeze si sa-si aleaga ce i se potriveste cel mai bine.
    Nu discutam de alergii unde nici nu se discuta ca trebuie sa se schimbe lichidul. Dar la fel, ca orice alergie, se trateaza particular nu global (nu stiu daca ai vazut vreodata o trusa de alergologie...).
    eu totusi recomand schimbarea atomizorului dupa perioadele mentionate. Chiar daca merge in continuare , eu cred ca este foarte important ca atomizorul sa fie schimbat din considerente de igiena si sanatate.

Acum , daca cineva are alta parere nu ma deranjeaza , eu doar am dat un simplu sfat.

5. #3105 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar

Dind seria "dak doritzi sa revedetzi"... :D

Quote Originally Posted by Xaruna View Post
    Am achizitionat recent prima mea tigare electronica ... nu pot sa spun ca nu sunt multumita dar sunt convinsa ca e loc si de mai bine .. asa ca vin cu rugamintea fierbinte sa ma ghidati si pe mine in achizitionarea unui kit potrivit mie ca sa ma pot bucura pe deplin de aceasta inventie atat de potrivita tarii in care urmeaza sa ma mut unde e interzis fumatul PESTE TOT si e al naibii de frig deci a iti permite sa iesi la -25 de grade afara pentru o tigare este exclus
    Uite acest dispozitiv cred ca bate pina si Pretziosul lui MadDoc

6. #3106 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Ne pui si niste poze?
    in pm am pus linku...e la fel ca in ultimele 6 poze

7. #3107 SP
    Junior Member ciuciunghezu's Avatar
    salutare! daca vreunul dintre voi are un nicobox de care nu se mai foloseste si vrea sa'l vanda...sa'mi dea de veste plss...

8. #3108 SP
    Quote Originally Posted by ciuciunghezu View Post
    salutare! daca vreunul dintre voi are un nicobox de care nu se mai foloseste si vrea sa'l vanda...sa'mi dea de veste plss...
    nicoboxu cu 3 baterii Ni-MH ???

9. #3109 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Ia-l ! (Si un atomizor xl 510. Vezi sa ceri niste vata pt mustiuc.)
    Mai cere 30 ml din "ry-4" si 30ml "no flavour" de 24, le amesteci si le torni inapoi in sticlute apoi...relax...
    Bineinteles pui si in mustiuc

(Sa transpire Docky asamblindu-le !!!)

10. #3110 SP
    nicoboxu cu 3 baterii Ni-MH ???

nu e foarte greu?

11. #3111 SP
    nu e foarte greu?
    adica???nu e facut de mine daca asta vrei sa stii

12. #3112 SP

a

adica???nu e facut de mine daca asta vrei sa stii
    nu nene

bateriile NI MH sunt cam de 2 ori mai grele decat LI ION...

si ma gandesc la inconvenienta de a duce la gura ditamai greutatea. Asta pe langa faptul ca e foarte mare.

13. #3113 SP
    nu nene

bateriile NI MH sunt cam de 2 ori mai grele decat LI ION...

si ma gandesc la inconvenienta de a duce la gura ditamai greutatea. Asta pe langa faptul ca e foarte mare.
    da..sunt mai grele dar nu exagerat ca sa te incomodeze..referitor la marime depinde de fiecare cum ii convine...nu vad problema ta..am oferit nicoboxu unui coleg de forum si nu tie, pt ca am luat pretiosu care e un produs exceptional
    in rest bafta multa

14. #3114 SP
    da..sunt mai grele dar nu exagerat ca sa te incomodeze..referitor la marime depinde de fiecare cum ii convine...nu vad problema ta..am oferit nicoboxu unui coleg de forum si nu tie, pt ca am luat pretiosu care e un produs exceptional
    in rest bafta multa

wow..... calm nene ca nu am spus o ca pe o intepatura... era doar o parere personala... asa e pe forum... fiecare fine cu cate o parere sau o opinie la ce scriu altii... nu tre sa ne suparam din nimicuri.

15. #3115 SP
    wow..... calm nene ca nu am spus o ca pe o intepatura... era doar o parere personala... asa e pe forum... fiecare fine cu cate o parere sau o opinie la ce scriu altii... nu tre sa ne suparam din nimicuri.
    stii nene( ca iti place acest mod de adresare) eu zic sa ne manifestam parerile dspre un produs doar dupa ce il testam sau mai bine spus dupa ce il folosim..de acord??
    ps.eu il intrebasem pe ciuciunghezu la ce se refera si vad ca ....

16. #3116 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    never-ever nu folositi baterii fara protectie legate in serie in vreun mod.
    2 zile am folosit intr-un dse 905 2 acumulatori cr2 mergea f. bine vapori de nu te vedeai, dar dupa un anume timp simteam ca se incalzeste. nici o problema deschideam si-i lasam putin "la aer', apoi ansamblat i-i dadeam bataie vreo 15 min.
    azi dimineata dupa cafea reansamblez sistemul ma pun sa pufai cand observ ca led'ul flashuieste de cateva ori. deschid bateriile erau ok nu erau incalzite inchid si incep sa pufai...cantitate de vapori nu prea grozava, mai incerc 1 data si ink o data cand BUM! imi explodeaza sistemul in fata! ( pusca mai tare decat un cartus de vanatoare)
    Am vazut o flama grozava am simtit caldura si o durere grozava in "bot". Totul din jur era plin de fum, funingine , un pahar spart facut aschii imprastiat in toate incaperea pe tot mobilierul. Primul lucru a fost sa ma duc sa ma spal. Am descoperit doua tumefactii destul de severe pe partea interna a gurii, arsura in cerul gurii, incisivul central superior stang ciobit in treimea incizala, iar pe fata si gat pe cateva mici portiuni simt si acuma urme de arsura, bine ca nu sunt prea vizibile.
    Deci ca si cum am zis la inceput NU FOLOSITI SUB NICI O FORMA ASEMENEA BATERII MAI ALES IN SISTEME CARE ARE TENDINTA SA LE DESCARCE FORTAT!!!
    Nici eu nu am crezut ca pot fi atat de "explozive" si mai ales sa aflu pe propia piele.
    Am cateva poze pe care le voi atasa:

1. bateria care a explodat( noroc ca a fost cea din urma)
    2. bateria mai inalta era prima, se observa cum e de arsa( dar functioneaza e aproape full...)
    3. capacul inferior, cu interiorul plin de funingine, nu mai are "fundul" cu intrerupator...pe acolo a reusit sa iasa flacara si toata presiunea. ma bucur ca a cedat acolo si nu in partea de sus sa-mi provoace arsuri mai grave.
    4. 5. cartusul zdrentuit de impactul cu gura.
    6. capac superior si inferior umplute de funingine( mentionez ca functioneaza butonul, dar miroase ingrozitor a ars)
    Attached Images Attached Images imag0113.jpg imag0114.jpg imag0118.jpg imag0121.jpg imag0122.jpg imag0117.jpg

17. #3117 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    NU FOLOSITI SUB NICI O FORMA ASEMENEA BATERII MAI ALES IN SISTEME CARE ARE TENDINTA SA LE DESCARCE FORTAT!!!
    Esti norocos colega! Bine ca ai scapat numai cu atat!

18. #3118 SP
    stii nene( ca iti place acest mod de adresare) eu zic sa ne manifestam parerile dspre un produs doar dupa ce il testam sau mai bine spus dupa ce il folosim..de acord??
    ps.eu il intrebasem pe ciuciunghezu la ce se refera si vad ca ....
    guess what... esti pe un forum la care toata lumea are acces. aici niciodata nu vorbesti singur sau doar cu cineva.
    fiecare are dreptul la opinie.

---------- Post added 18-03-2010 at 08:12 PM ----------

Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    never-ever nu folositi baterii fara protectie legate in serie in vreun mod.
    2 zile am folosit intr-un dse 905 2 acumulatori cr2 mergea f. bine vapori de nu te vedeai, dar dupa un anume timp simteam ca se incalzeste. nici o problema deschideam si-i lasam putin "la aer', apoi ansamblat i-i dadeam bataie vreo 15 min.
    azi dimineata dupa cafea reansamblez sistemul ma pun sa pufai cand observ ca led'ul flashuieste de cateva ori. deschid bateriile erau ok nu erau incalzite inchid si incep sa pufai...cantitate de vapori nu prea grozava, mai incerc 1 data si ink o data cand BUM! imi explodeaza sistemul in fata! ( pusca mai tare decat un cartus de vanatoare)
    Am vazut o flama grozava am simtit caldura si o durere grozava in "bot". Totul din jur era plin de fum, funingine , un pahar spart facut aschii imprastiat in toate incaperea pe tot mobilierul. Primul lucru a fost sa ma duc sa ma spal. Am descoperit doua tumefactii destul de severe pe partea interna a gurii, arsura in cerul gurii, incisivul central superior stang ciobit in treimea incizala, iar pe fata si gat pe cateva mici portiuni simt si acuma urme de arsura, bine ca nu sunt prea vizibile.
    Deci ca si cum am zis la inceput NU FOLOSITI SUB NICI O FORMA ASEMENEA BATERII MAI ALES IN SISTEME CARE ARE TENDINTA SA LE DESCARCE FORTAT!!!
    Nici eu nu am crezut ca pot fi atat de "explozive" si mai ales sa aflu pe propia piele.
    Am cateva poze pe care le voi atasa:

1. bateria care a explodat( noroc ca a fost cea din urma)
    2. bateria mai inalta era prima, se observa cum e de arsa( dar functioneaza e aproape full...)
    3. capacul inferior, cu interiorul plin de funingine, nu mai are "fundul" cu intrerupator...pe acolo a reusit sa iasa flacara si toata presiunea. ma bucur ca a cedat acolo si nu in partea de sus sa-mi provoace arsuri mai grave.
    4. 5. cartusul zdrentuit de impactul cu gura.
    6. capac superior si inferior umplute de funingine( mentionez ca functioneaza butonul, dar miroase ingrozitor a ars)
    naspa... bine ca nu ti a sarit acid pe fata sau alte tampenii mai nasoale...

cam din motivele astea nu prea sunt eu fanul modarilor...

19. #3119 SP
    guess what... esti pe un forum la care toata lumea are acces. aici niciodata nu vorbesti singur sau doar cu cineva.
    fiecare are dreptul la opinie.
    corect..dar o opinie fundamentata pe o testare a produsului asa mi se pare normal si corect..ai avut sau ai acest nicobox??
    din punctul meu de vedere am inchis subiectu asta si iti urez bafta in pufait

20. #3120 SP
    corect..dar o opinie fundamentata pe o testare a produsului asa mi se pare normal si corect..ai avut sau ai acest nicobox??
    din punctul meu de vedere am inchis subiectu asta si iti urez bafta in pufait
    foarte bine...

si eu iti urez bafta la pufanit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 156 of 224 FirstFirst ... 56 106 146 154 155 156 157 158 166 206 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks