Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 102 of 224 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2021 SP
    Junior Member dekod's Avatar
    sal all,o intrebare dse905-cu ce se mai potriveste la atomizor?
    bateria este de dse601?
    ---am 10 luni de cind aburesc.am inlocuit un viciu cu un altul(nu sunt convins ca este sanatos-dar per total ema simt mai bine)

2. #2022 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by dekod View Post
    sal all,o intrebare dse905-cu ce se mai potriveste la atomizor?
    bateria este de dse601?
    ---am 10 luni de cind aburesc.am inlocuit un viciu cu un altul(nu sunt convins ca este sanatos-dar per total ema simt mai bine)

DSE905 vine de la mama lui pt. atomizor de DSE901. Merg perfect si cartomizoarele.
    Cu adaptoare mici poti folosi la DSE905 orice atomizor doresti tu.

DSE601 este pipa, nu se potriveste, pipa foloseste baterii 18350
    La DSE905 e alt tip de baterie - 14500 de 900mAh (cat o baterie AA/R6).

Felicitari pentru cele 10 luni! Perfect sanatos nu e nici respiratul pe bulevard ziua in aglomeratie de masini...

---------- Post added 06-12-2009 at 02:29 AM ----------

In ceea ce priveste grijile tale pentru e-lichid:
    Daca e din surse bune, nu-ti face nici o grija, nu te simti mai bine degeaba!

Practic nenea de mai jos explica testul din 1942 facut pe maimute si soareci: au fost tinuti 24luni intr-o atmosfera saturata cu aburi de propilen glicol (mai multa expunere decat daca ai pufai ET toata viata, practic ai locui intr-o discoteca - fumul din disco e acelasi lucru) si nu s-au gasit urme de leziuni la animale dupa aceasta perioada.

Articolul din Times:
    Propylene glycol is harmless to man when swallowed or injected into the veins. It is also harmless to mice who have breathed it for long periods. But medical science is cautious—there was still a remote chance that glycol might accumulate harmfully in the erect human lungs which, unlike those of mice, do not drain themselves. So last June Dr. Robertson began studying the effect of glycol vapor on monkeys imported from the University of Puerto Rico's School of Tropical Medicine. So far, after many months' exposure to the vapor, the monkeys are happy and fatter than ever. Dr. Robertson does not expect mankind to live, like his monkeys, continuously in an atmosphere of glycol vapor; but it should be most valuable in such crowded places as schools and theaters, where most respiratory diseases are picked up.
    Si rezultatul experimentului din sursa sigura:
    The results of these experiments in conjunction with the absence of any observed ill effects in patients exposed to both triethylene glycol and propylene glycol vapors for months at a time, provide assurance that air containing these vapors in amounts up to the saturation point is completely harmless.

Acestea fiind spuse, sper ca am lamurit siguranta ET-urilor!

3. #2023 SP
    MadDoc merci pentru raspunsul documentat...va rog--- unde gasesc sa cumpar adaptoare pentru atomizor??? merci
    apropo acum lupt cu kilogramele am pus cca 25 de kg.in 2 saptamini cu regim si alergare pe banda am reusit sa dau jos 2 kg.e greu si am de lucru...
    ce sa fac dak mincarea a inceput sa aiba miros, arome,e buna looool scap si din asta...
    o zi cool!

4. #2024 SP
    Member yoshy262's Avatar
    dekod - Ai pus pe tine 25 de kg in 2 sapt?...

Nu e cam mult?

5. #2025 SP
    25 la 10 luni,de 2 sapt dau jos,.........era . dupa kg... looooooooooool

6. #2026 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Cred ca chinezii pun ceva in lichid..ca se intimpla ceva dubios cu cei care-l aburesc

7. #2027 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Daca e facut de chinezi ca pentru ei? Pierzi ratia de orez, tragi 2 pufuri si te duci la culcare. La noi bagi o friptura, bagi o tigare...

Suntem niste... Luam mancarea vacutzelor de la gura. Ce mi-e ca pufai propilen glicolul sau ca bag un hamburger de vacutza hranita cu PG

PS: cativa ml cat pufaie majoritatea pe zi (PG -> acid lactic -> glucoza - metabolizare in organism) inseamna un procent mic absorbit in plamani care se transforma in final in glucoza si reprezinta ~ un varf de cutit de zahar pe zi in total.

8. #2028 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Ar trebui sa faca disectia pe un "aburitor " cu state vechi ca sa vada "cum mai e inauntru" dupa atita aburit de PG

Eu nu ma ofer ca nu am decit 6 luni..sunt inca "tinar"

9. #2029 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Salutare,
    Am trecut si eu de la 901, la un 510 pentru test. Acum le folosesc pe ambele. Intr-adevar 510 produce ceva mai multi aburi, insa daca folosesti passtrough la 901, face aburi tot ca 510... normal ca usuca repede cartusele.

Azi dimineaza am aburit 510 si m-a luat o tuse, ca atunci cand fumam clasic.
    Este clar ca e bun pentru fosti fumatori inraiti, pentru ceilalti e super ok si 901.

Pentru cei care fumau lights recomand 901 cu lichid low, mediu cel mult. M-au sunat prieteni care fumau light si li se pare foarte tare 901 cu lichid High.

10. #2030 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Salut cu respect pe cei care continua pe acest forum sa impartaseasca din experienta lor privind tigara electronica. Urmaresc postarile zilnic cu interes. De cand MadDoc si-a achizitionat dse905, m-am interesat si eu de ea si chiar daca are un pret cam pipera, vreu sa-mi achizitionez una pe la inceputul anului viitor. Este placuta ca apect (fata de creatia mea care mi-a luat bruma de zile libere pe care le-am avut pentru ca sa o fac, si a iesit asa de urata ca nu o pot scoate din casa, nu ca ar fi mare cutioaia dar e ...urata), insa si la dse905 ramane problema voltajului prea mic. De aceea MadDoc te intreb poate sti de vreo posibila baterie care sa se potriveasca la 905 cu un voltaj mai mare.
    Si mai am o intrebare - cum poate achizitiona un cetatean fumator de et, care sta intr-un capat de tara, unde nu exista o comunitate de ET-isti solida, cateva adaptoare pentru atomizoare 510 si dse801 la contact de 901? Ca dupa experienta cu "monstrul" nu ma mai complic sa le fac eu, ca cine stie ce mai iese. Numai de bine tutulor .

11. #2031 SP
    Din cate stiu eu, adaptoarele existente prin comunitatea ET sunt facute manual. Am sa intreb producatorul daca imi poate trimite adaptoare... si va anunt.

12. #2032 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Multumesc ovy76.

13. #2033 SP
    Junior Member tonitzar's Avatar
    Salutare.
    Citesc acest forum de mai mult timp, este foarte interesant. Am si eu o intrebare la cunoscatori. Vreau sa achizitionez si eu o ET model J-902. Stie cineva detalii despre ea? fiabilitate,rezistenta,daca se gasesc adaptoare pentru acest model. Din cate stiu este o varianta mai noua a modelului DSE-901. Va multumesc.

14. #2034 SP
    Inventatorul DSE901 nu a scos nici un model mai nou "902"... superior DSE901. J-902 nu stiu de cine e produs si nici ce poate.
    Recomand 901 sau 510... parerea mea.

15. #2035 SP
    Junior Member tonitzar's Avatar
    De unde stiu daca un 510 este original, de la mama lui? Au si astea serie la acumulator si atomizor?

16. #2036 SP
    nu au... nush de unde iti dai seama. nu am vazut niciuna contrafacuta. vezi cata incredere iti inspira sursa.

17. #2037 SP
    Member MadDoc's Avatar
    J-902 e facut de Joshiebao, o copie dupa Joye510.

Daca le pui una langa alta, fara sa fii avizat in multe cazuri te poti pacali. De cele mai multe ori copiile sunt nereusite, dar pot exista in mod paradoxal surprize placute foarte foarte rar.

Ca sa-ti dai seama de diferente trebuie sa cunosti bine modelul original.
    Factori: calitatea mufelor, plasticul cartusului, puntea si forma ei in atomizor, finisajul general, etc.

Joye510 e facut de Joyetech, gasesti si la noi cu acelasi nume.

18. #2038 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Din proprie experienta am avut parte numai de neplaceri cauzate de copiile astea facute dupa copii.. si la preturi "nesimtite".

Va sfatuiesc sa deschideti bine ochii, sa cumparati de la sursa sigura..ca deh..daca crapa primul atomizor in 1 sapt.. a fost o intimplare..dar daca crapa constant atomizorul .. e clar ca nu aveti de ce sa mai "insistati" sa mai cumparati de la acel furnizor.

19. #2039 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Bao Bao

20. #2040 SP
    Junior Member sonnik's Avatar
    sautare cine ma ajuta sa deafac o baterie cred ca a intrat lichid

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 224 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks