Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 224 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2701 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduRek View Post
    Domnule Nicos.....eu nu asta am vrut sa spun....dar daca nu reusiti sa intelegeti subtilitatea textului meu....mai recititi sau mai cereti si alte pareri....apoi raspundeti...deh cam asta face excesul de abur....in special de 510,801,302,901 etc...o seara extra
    vai domnule RaduRek sunteti prea subtil pt mine ...dar din pacate pt orgoliu dvs nu sunteti in masura sa-mi dati sfaturi...o seara superba
    ps.aburi multi cu KR..poate devenit mai putin ranchinos..

2. #2702 SP
    Junior Member RaduRek's Avatar
    Quote Originally Posted by blueteam View Post
    radurek, am crezut ca forumul ala e pentru solomonii digitalelor... eu sint doar biet empirist cu fluxuri si refluxuri in domeniul asta... insa ai dreptate - ia, hai, frate, pe forumul de la vapers!!!

kino, iti dau exemplul meu: persoana F

sint perfect constienta de rau pe care il provoaca analoagele, insa fumez de 22 de ani (de la 18 ani adica) si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ma las... peste digitale am dat din intimplare, amatoare fiind de tot soiul de gadgeturi... si am inceput sa vaporizez pur si simplu din curiozitate... prima faza nu m-a tinut mult, mai ales ca pe vremea aia pe piata colcaiau niste mizerii de tigari si lichide... dar desi trecusem inapoi pe analoage, urmaream constant ce mai aparea nou in domeniu... si mai si cumparam, foloseam piesele noi o saptamina-doua si iar ma intorceam la gudroane... am reusit, in timp, sa-mi iau cam tot ce a aparut prin Romanica, am inceput sa cumpar si de p-afara, dar de lasat efectiv de analoage n-am reusit... da-mi voie, insa, sa-ti explic de ce:
    1. nu mi-am propus, la modul serios, sa ma las.... inca sint in faza in care doar ma joc.
    2. de cite ori ieseam la o zeama cu amicii, luam analoagele.
    3. dimineata, la prima ora, bagam in gura deseori analoaga, ori secretul este sa-ti incepi ziua cu digitala... in scurtele faze in care nu alternam digitale cu analoage, fiind doar pe digitale, incepeam ziua vaporizind.... apoi scapam haturile si o luam de la capat cu gudronatul.
    4. lichidul este un element crucial in pufait... fara un lichid ca lumea, cu nicotina, nu poti renunta la fumat... eu fumam tigari light sau slim, asa ca lichidele care mi-au venit cel mai bine au fost cele low nicotine si non.
    5. am prea multe scule... tind sa fac colectii, in loc sa le folosesc.

... asa incit pot spune ca sint persoana C fara fitze + D + constienta faptului ca analoaga e nashpa rau rau rau pentru sanatatea mea.

Insa partea buna este urmatoarea: am colegi de serviciu care s-au lasat de fumat cu digitale. Cum? Si-au inceput ziua cu digitala si au si dorit cu adevarat sa se lase.
    Te felicit bluteteam...ajuta-l si pe fratele nicos care m-a perceput gresit.... probabil noi suntem si de-o varsta ... si sunt sigur ca DOCky nu s-ar supara sa ne vada acolo pe toti absolut pe toti...bombanind de minunea secolului...si de minunatele lui realizari.
    stai linistita te asigur ca o sa scapi de analoaga incet...incet numai sa iti gasesti produsul pe masura.....eu cel putin 10 prieteni am in urma mea...care de luni de zile nu s-au mai atins de analoage....si nici nu cred ca o vor mai face vreodata ca si mine dealtfel....

3. #2703 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    hihihihih... pot sa ud si canapeaua, ca docky nu se supara... are o rabdare de fier omu' asta, la cit il frec la creieri cind vreau sa stiu ceva sau sa cumpar ceva... io o sa ma mut pe forumul de la vapers, iar aici ramin cititor, cum am fost inca de cind s-a deschis acest topic... o sa mai postez din cind in cind, daca mai apar ocazii sa mai imprtasesc din putina mea experienta...

4. #2704 SP
    Blu.... vezi ca mi-o cam iei inainte cu posturile aici...dar acolo am deja vreo 10....dupa ce imi pun pielea la bataie aici....mai rade si Kr-ul meu(multi ar vrea sa traga un fum din el) totusi el este singurul care m-a scos din ghearele analoagei...

soooo....let's dance...neaw ! Forumul vaporizatorilor

DOCky iertareeeee...venim peste tine...!!!!

5. #2705 SP
    Member MadDoc's Avatar
    va rog sa nu va mai certati maiales ca de fapt sunteti de acord

sau mai bine spus nu va aveti ca fratii! (ca asta e exact cearta intre frati)

EDIT: Monky, iertaciune, dar sincer nu e nici un complot aici!

6. #2706 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    va rog sa nu va mai certati maiales ca de fapt sunteti de acord

sau mai bine spus nu va aveti ca fratii! (ca asta e exact cearta intre frati)

EDIT: Monky, iertaciune, dar sincer nu e nici un complot aici!
    Tu esti de vina DOCky.....PG-ul sau cine o fi incurcat sticlutele la livrare....

Eu sustin: Forumul vaporizatorilor

7. #2707 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @MadDoc scuzele de rigoare daca sunt indiscret, dar nu cumva esti fondatorul Vapers Club? Intreb doar din curiozitate

8. #2708 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    Poate cineva sa-mi spuna,exista vreun pericol sa ard atomizorul, daca folosesc un acumulator de 900mAh la un Joye V3?
    Mersi

9. #2709 SP
    Junior Member crinusandu's Avatar
    Salut,

ramasesem in urma cu vreo 5 pagini asa ca am avut de citit ceva....mult mai scrieti...ceea ce nu este rau deloc!!!

1. Acumulatorul de 280 pentru 510 este super bun.
    2. Rog o sursa in Bucuresti de scortisoara.

10. #2710 SP
    Quote Originally Posted by crinusandu View Post
    Salut,

ramasesem in urma cu vreo 5 pagini asa ca am avut de citit ceva....mult mai scrieti...ceea ce nu este rau deloc!!!

1. Acumulatorul de 280 pentru 510 este super bun.
    2. Rog o sursa in Bucuresti de scortisoara.
    ai PM
    Bafta

11. #2711 SP
    Junior Member crinusandu's Avatar
    Mersi Nicos,

Din cat stiu nu avea dar il mai bat la cap......

12. #2712 SP
    Quote Originally Posted by crinusandu View Post
    Mersi Nicos,

Din cat stiu nu avea dar il mai bat la cap......
    \
    nu ai pt ce sa-mi multumesti...nu ii stiu stocurile ...e bestiala ,merita sa incerci
    Bafta
    PS.e invatat sa fie batut la cap, eu il stresez zilnic

13. #2713 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by drbarsan View Post
    Poate cineva sa-mi spuna,exista vreun pericol sa ard atomizorul, daca folosesc un acumulator de 900mAh la un Joye V3?
    Mersi
    Nu e nici un pericol, va functiona la fel atomizorul.
    Doar ca nu vei putea sa pui in el un acumulator Li-Ion de 900mA, dimensiunea lor e mult mai mare!

Daca are aceeasi dimensiune atunci e Ni-MH si are doar 1,2V. Nu va functiona deloc.

14. #2714 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Azi voi face o modificare la o baterie KR808 de 380mAh ca sa-i pun conector pt. 510...

Voi reveni cu amanunte (reusita, performanta, timpi de incarcare)

15. #2715 SP
    Member NovAlex's Avatar
    yoshy262 cred ca toata comunitatea de vaporizatori iti doreste succesul

@MadDoc stii cumva cum as putea sa fac un "PCC" homemade ? Am un set de 4 acumulatori 1600mAh de 1,2 V si o mufa usb "female", dar cand conectez incarcatorul nu se aprinde... PS. Am si un circuit de la o casa veche de marcat care are protectie, asa incarc acumulatorii...

16. #2716 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Quote Originally Posted by NovAlex View Post
    @MadDoc stii cumva cum as putea sa fac un "PCC" homemade ? Am un set de 4 acumulatori 1600mAh de 1,2 V si o mufa usb "female", dar cand conectez incarcatorul nu se aprinde... PS. Am si un circuit de la o casa veche de marcat care are protectie, asa incarc acumulatorii...
    Acumulatorii de 1.2 trebuie pusi in serie: 4*1.2=4.8 (cu plus si minus cand sunt incarcati/descarcati).
    Alimentarea acumulatorului de la eT se face printr-un incarcator de USB (care este conceput sa primeasca ~5V si sa incarce Li-Ion/Li-Po la 4.2V).

17. #2717 SP
    Member NovAlex's Avatar
    Sunt pusi in serie, nu m-am exprimat eu bine, prin "set" vreau sa zic 4 baterii interconectate si invelite in plastic, ca la masinile cu telecomanda sau mai stiu eu ce. Deci pentru ca nu ajung la 5V nu sunt sanse sa mearga?

18. #2718 SP
    MJR
    Junior Member MJR's Avatar
    am si eu o intrebare:
    ce se intampla daca unui atomizor de joye 510 sau DSE901 ii "dau"direct 5V de la usb?
    se "prajeste"cumva prea repede?

19. #2719 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @MJR nu cred, cel putin eu mi-am facut ce vrea sa fie passthru cu un adaptor cu reglare voltaj si buton de la cd rom, si la 7,5 v e ca si cum ar fi de la baterie. Totul e sa nu tii apasat din greaseala butonul prea mult, cum am facut eu de era sa-l prajesc.

20. #2720 SP
    MJR
    Junior Member MJR's Avatar
    merci de informatii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 224 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks