Te felicit bluteteam...ajuta-l si pe fratele nicos care m-a perceput gresit.... probabil noi suntem si de-o varsta... si sunt sigur ca DOCky nu s-ar supara sa ne vada acolo pe toti absolut pe toti...bombanind de minunea secolului...si de minunatele lui realizari.
stai linistita te asigur ca o sa scapi de analoaga incet...incet numai sa iti gasesti produsul pe masura.....eu cel putin 10 prieteni am in urma mea...care de luni de zile nu s-au mai atins de analoage....si nici nu cred ca o vor mai face vreodata ca si mine dealtfel....
hihihihih... pot sa ud si canapeaua, ca docky nu se supara... are o rabdare de fier omu' asta, la cit il frec la creieri cind vreau sa stiu ceva sau sa cumpar ceva... io o sa ma mut pe forumul de la vapers, iar aici ramin cititor, cum am fost inca de cind s-a deschis acest topic... o sa mai postez din cind in cind, daca mai apar ocazii sa mai imprtasesc din putina mea experienta...
Blu.... vezi ca mi-o cam iei inainte cu posturile aici...dar acolo am deja vreo 10....dupa ce imi pun pielea la bataie aici....mai rade si Kr-ul meu(multi ar vrea sa traga un fum din el) totusi el este singurul care m-a scos din ghearele analoagei...
soooo....let's dance...neaw ! Forumul vaporizatorilor
DOCky iertareeeee...venim peste tine...!!!!
va rog sa nu va mai certati maiales ca de fapt sunteti de acord
sau mai bine spus nu va aveti ca fratii! (ca asta e exact cearta intre frati)
EDIT: Monky, iertaciune, dar sincer nu e nici un complot aici!
Tu esti de vina DOCky.....PG-ulsau cine o fi incurcat sticlutele la livrare....
Eu sustin: Forumul vaporizatorilor
@MadDoc scuzele de rigoare daca sunt indiscret, dar nu cumva esti fondatorul Vapers Club? Intreb doar din curiozitate![]()
Poate cineva sa-mi spuna,exista vreun pericol sa ard atomizorul, daca folosesc un acumulator de 900mAh la un Joye V3?
Mersi
Salut,
ramasesem in urma cu vreo 5 pagini asa ca am avut de citit ceva....mult mai scrieti...ceea ce nu este rau deloc!!!
1. Acumulatorul de 280 pentru 510 este super bun.
2. Rog o sursa in Bucuresti de scortisoara.
Azi voi face o modificare la o baterie KR808 de 380mAh ca sa-i pun conector pt. 510...
Voi reveni cu amanunte (reusita, performanta, timpi de incarcare)
yoshy262 cred ca toata comunitatea de vaporizatori iti doreste succesul
@MadDoc stii cumva cum as putea sa fac un "PCC" homemade? Am un set de 4 acumulatori 1600mAh de 1,2 V si o mufa usb "female", dar cand conectez incarcatorul nu se aprinde... PS. Am si un circuit de la o casa veche de marcat care are protectie, asa incarc acumulatorii...
Sunt pusi in serie, nu m-am exprimat eu bine, prin "set" vreau sa zic 4 baterii interconectate si invelite in plastic, ca la masinile cu telecomanda sau mai stiu eu ce. Deci pentru ca nu ajung la 5V nu sunt sanse sa mearga?
am si eu o intrebare:
ce se intampla daca unui atomizor de joye 510 sau DSE901 ii "dau"direct 5V de la usb?
se "prajeste"cumva prea repede?
@MJR nu cred, cel putin eu mi-am facut ce vrea sa fie passthru cu un adaptor cu reglare voltaj si buton de la cd rom, si la 7,5 v e ca si cum ar fi de la baterie. Totul e sa nu tii apasat din greaseala butonul prea mult, cum am facut eu de era sa-l prajesc.
Bookmarks