Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 224 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #321 SP
    Junior Member Joyradu's Avatar
    din RN4081 se scoate f ushor buretele - impingeti usor cu o agrafa pe gaurica aia mica din spate si iese fara probleme, nu e nevoie deloc de penseta si nu-i nevoie sa spargi plasticul (in afara de ideea ca te enerveaza) Nush cum se baga dup-aia in dse901 ...

am o belea - cardul meu nu merge pt decontari pe web ... daca vrea vreunu din voi sa faca 1 ban cinstit dati-mi un mesaj - sunt dispus sa platesc mai mult daca atunci cand face cineva comanda pt el pune si ceva e-liq pt mine in comanda (as vrea extra-extra high marlborro/tobacco, am luat mediu si nu simt mai nik, vreau sa-l mixez poate iese ceva "fumabil") Daca vrea cineva e-liq cirese high - am luat, 30 ml, am folosit 4-5 picaturi din el, recunosc ca nu ma omor cu aroma si il dau la schimb cu 15 ml tobacco/marlborro high ...

2. #322 SP
    Member nicos1968's Avatar
    multumesc pt sfat

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

la rn 4081 cand pui bateria la incarcat( doar cand clipeste de 20 de ori)?cand o pui la incarcat si cand se termina incarcarea ce culoare trebuie sa aiba ledu de pe incarcator???scz dar am pierdut manualu
    multumesc

3. #323 SP
    Junior Member ByTxxx's Avatar
    Bateria se incarca atunci cand clipeste de 30 de ori, kam 9sec (dupa manual - RN4081)
    La incarcare ledul este rosu, bateria este complet incarcata cand ledul de pe incarcator se face verde.

4. #324 SP
    Member nicos1968's Avatar
    multumesc ByTxxx...

5. #325 SP
    Junior Member eugen75's Avatar

6. #326 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    Avand in vedere faptul ca
    BestEcig Electronic Technology Co., Ltd.Address: No.289 Wengjiao Rd. 4nd Haicang Tech. Building, Xiamen, China
    Eu zic ca nu a luat nimeni. E prea scump transportul si dureaza prea mult din China. Unde mai pui ca sunt taxe vamale, etc...

7. #327 SP
    Ei se lauda ca trimit in 5 zile lucratoare iar despre taxe nu stiu ce sa zic, am mai cumparat diverse produse din china si n-am platit taxe vamale. Preturile la lichid mi se par super ok iar accesoriile pentru 4081 de asemenea mi see par destul de bune la pret. Acum am comandat, ramine de vazut ce si cum.

8. #328 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    Ei se lauda ca trimit in 5 zile lucratoare iar despre taxe nu stiu ce sa zic, am mai cumparat diverse produse din china si n-am platit taxe vamale. Preturile la lichid mi se par super ok iar accesoriile pentru 4081 de asemenea mi see par destul de bune la pret. Acum am comandat, ramine de vazut ce si cum.
    In 5 zile din HK si CN nu se poate decat prin EMS sau DHL. Iar prin ambele, costa transportul de te indoaie (la cantitate mica, iese mai scump transportul decat produsele). Dar, cum zici tu... Vama nu ai platit pentru ca probabil ai avut plic sau colet declarat sub 25 USD sau cat Dzeu e limita...

9. #329 SP
    Acum am comandat, vad ce o fi. Cred ca la o comanda mai serioasa devine destul de rentabil. Oricum mi se pare o alternativa la e-cigs, unde mai mult nu au lichid decit au.

10. #330 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tocmai am auzit la televizor: "pretul tigarilor se va mari cu 40-45%" in acest an. Thx god for eTig

11. #331 SP
    Junior Member dekod's Avatar
    BestEcig-Newest Mini E-cigarette|E-cigarette|wholesale e-liquid am cautat sa vd cit ajunge transportul se pare ca in jur de 35(prin metoda expres) de para... mult prea mult...din anglia vd ca-mi trimite partile defecte...astept sa vd.sunt surse mult mai bune ...calitate pretz.citeste posturile lui MonkY care pe aceasta cale vreau sa-i multumesc...
    inca o problema..de citeva zile am o stare de somnolentza(de groaza) credetzi ca e legat de eT? a mai avut cineva simtome de genul asta? ce-i drept sug cam mult la astea...
    merci all...

12. #332 SP
    Am citit forumul de la prima pina la ultima pagina, am vazut si toate sursele, am si cumparat de la o parte din ele. Daca e sa luam dupa rentabilitate, cel mai bun pret il gasim in .ro, 35 ron/15 ml lichid nu e un pret rau, dar majoritatea cautam sa incercam si altceva. Imi pare rau ca nu am reusit pina acum sa iau lichid de la Johnson Creek, am auzit ca ar fi cam cel mai bun de pe piata, dar din pacate, cei din SUA nu trimit in EU iar cei din UK nit, au pe stoc decit citeva arome.
    Transportul pentru BestEcig este scump, intradevar, 35$ am platit, dar am primit deja mesaj de confirmare din partea lor ca a fost trimis pachetul. Acum sa vad cit face pe drum.
    Spor la ET

13. #333 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Eugen75: Legat de Johnson Creek si eu sunt curios sa incerc. Dar totusi sunt moderat in asteptari. Legat de apricierea ta "... ca ar fi cam cel mai bun de pe piata" - te sfatuiesc sa frunzaresti si cel mai mare forum ET din lume e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat . Vei vedea ca JC au avut probleme serioase - multe lichide cu sedimentari - atomizatoare inecate care nu mai scot fum dupa cateva ore de lichid JC. Cred ca in cazul de fata se adevereste proverbul "nu tot ce zboara se mananca" - daca ceva este made in USA si este scump - nu este neaparat mai bun.

Timi

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

Se fac deja doua luni de cand fumez ET - si pot sa spun ca nu tanjesc deloc dupa analoage as reveni la fumat doar impins de imprejurari ce nu depind de mine. Deoarece ET este un produs care mi-a schimbat viata, m-am gandit in ultimul timp ca mi-ar place sa ma ocup de comercializarea lor. De scurt timp am inceput sa ma ocup de vanzarea de E Liquid. Am arome si concentratii multiple, dar nu voi intra in detalii. Nu vreau sa dau preturi si nici date de contact pentru ca Monky ar zice ca fac reclama . De aceea cei interesati va rog sa se uite la sectiunea Bazar de pe forum la posturile mele. Anuntul de fata este cu titlu de informare - sper sa nu supere pe nimeni.

Timi

14. #334 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Chiar v-a schimbat viata ET ?
    Va intreb din curiozitate deoarece eu nu fumez.

15. #335 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bleszinsky View Post
    Chiar v-a schimbat viata ET ?
    Va intreb din curiozitate deoarece eu nu fumez.
    Mie da. Dar cred ca mai mult celor din jurul meu, care nu erau fumatori si erau afectati fara nici-o vina.
    Oricum, ce mi se pare interesant este faptul ca deja am 3 amici care au spus ca dupa eT au renuntat de tot la fumat. Vointa... ajutati de eT... nu stiu sigur. Cert este ca au reusit. Eu unul nu vreau sa ma las, deci nu prea am ce sa reusesc

16. #336 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Sincer... dupa aprox. 13 ani de fumat, cate 20-30 de tigari pe zi cu toate implicatiile: cancerigene, gudron, dioxid de carbon, miros urat, dinti galbeni, multe alte riscuri ... si lista e lunga, de doua luni am reusit sa renunt la ele si sa ma simt cu adevarat bine.

Cred ca este greu de inteles pentru cineva care nu a avut acest viciu, dar adevarul este ca te bucuri mai mult de ceva ce ai recastigat decat de ceva ce iti este dat fara sa lupti.

Ca si Monky si eu ma bucur ca am sansa sa traiesc mai sanatos si de faptul ca nu ii mai afectez pe cei din jurlul meu. Pe de alta parte imi place foarte mult senzatia si nu vreau sa renunt la aceasta placere.

Timi

17. #337 SP
    romancoins spre deosebire de tine eu fumam intre 40 si 60 de tigari pe zi,dar subscriu nu vreau sa ma las.merge sa si fumezi,dar mai cool e sa te aburesti... apropo sotia mea s-a lasat de fumat cu ajutorul eT(fuma 20 30 de tigari la zi)...acum e in stare sa ma scoata pe balcon si cu eT looooooooooooool
    hai sa ne mobilizam cumva sa avem parte de liquid JC.cred ca ne stringem lejer vre-o 10 sa impartim costurile...si sa savuram altceva...nu stiu de ce cred ca JC ori e mai bun ori e o mare tzeapa...ei se lauda ca-s fumatori(aburitori)si imbunatatesc in permanentza gustul...eu cind fac aerosoli mult i-mi ramine-n gura un gust de "mitza oparita".
    ce fel de liquid vi se pare cel mai bun?ce arome?
    o zi cool all...

18. #338 SP
    Ma bucur pentru voi baieti.Eu nu am fumat,nu fumez,si nici nu cred ca voi face asta.

19. #339 SP
    Bleszinsky sincer nu-tzi doresc e un obicei prost,care odata luat nu te potzi debarasa de el...
    sanatate all (cei de aici fac aerosoli nu fumeaza )

20. #340 SP
    Sanatate si tie!Si nu iti face griji pentru mine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 224 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks