Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 224 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #521 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul cred ca ma las de Mini. Se pare ca nu se mai fac piese de calitate pentru ele (fiind si model mai vechi). Am luat de curand 2 atomizatoare din care unul dupa cateva "fumuri" nu mai functioneaza. In plus, "gustul" este incomparabil chiar si cu cele Super. In sensul prost... adica aproape ca nu simti ce "fumezi". Acum, daca as gasi un Super care sa aiba cartusele si mustiucul precum Mini-urile...

2. #522 SP
    Junior Member dekod's Avatar
    sal.las ca fac chinezii astia ce fac ...in asa fel incit sa ne lasam de fumat chiar si eT.numai probleme si dureri de cap.nu cred ca inca s-a inventat tigara electronica perfecta.daca la tigari se gasesc atomizoare de schimb la pipa si trabuc se pare ca nu sunt. e ciudat pentru ca sunt mai scumpe si sunt consumabile...atomizorul,filtrele,bateriile sunt toate consumabile.deci in momentul in care cumperi o tigara incep si problemele. ma doare mintea
    sanatate all

3. #523 SP
    Junior Member kamikazepanda's Avatar
    nici cu lichidul de la janty nu cred ca ar fi vreo problema, pacat ca e exagerat de scump

4. #524 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    Pentru trabuce sunt atomizoare de schimb .Am primit eu din UK.

5. #525 SP
    Junior Member iNGINERUL007's Avatar
    Buna seara, imi pare bine ca v-am gasit...
    Vreau sa-mi cumpar tigara electronica si pt asta am cercetat pe net...si asa v-am gasit.
    As vrea sa ma consiliati in vederea achizitionarii.
    Am gasit in tara mai multe site-uri cu astfel de produse:
    www.phpmagazin.ro
    www.cigatek.com
    www.gamucci.ro
    www.tigara-electronica.com
    Ce parere aveti despre aceste produse, ce imi recomandati ?(imi doresc o e-tigara de dimensiuni mici, cat mai asemanatoare cu una reala)
    Cineva mi-a recomandat Gamucci...ce parere aveti?
    Dar despre Janty, in comparatie cu celelalte?

6. #526 SP
    Junior Member Please's Avatar
    Si mai sunt destule site-uri de genul asta. Gamucci e prezentat bine, intr-adevar, insa este mult depasit ca si dimensiuni si ca si performante... si de aceea este si extrem de scump. Raport performante/ pachet/ dimensiuni. Practic este similar cu primele modele de eT, introduse prin 2004 - classic style sau pen style.

Eu zic sa mai cautati k mai sunt si alte optiuni premium. Succes! Incercati www.cumpara-tigaraelectronica.ro si www.crown7.ro.

7. #527 SP
    Member nicos1968's Avatar
    pe okazii gasesti la jumate de pret produsele de pe siturile la care faci referire...bafta multa

8. #528 SP
    Junior Member iNGINERUL007's Avatar
    Quote Originally Posted by Please View Post
    Si mai sunt destule site-uri de genul asta. Gamucci e prezentat bine, intr-adevar, insa este mult depasit ca si dimensiuni si ca si performante... si de aceea este si extrem de scump. Raport performante/ pachet/ dimensiuni. Practic este similar cu primele modele de eT, introduse prin 2004 - classic style sau pen style.

Eu zic sa mai cautati k mai sunt si alte optiuni premium. Succes! Incercati www.cumpara-tigaraelectronica.ro si www.crown7.ro.
    Multumesc,cred ca o sa optez pt.Janty Mini Fogger Premium

9. #529 SP
    sper sa ai noroc..e un model care a avut mari probleme in trecut ..

10. #530 SP
    Probleme, probleme... toate au probleme. Conteaza asa mult daca iti pica atomizatorul dupa 2 saptamani sau 5? Nu cred, in conteaza daca dai bani pe el dupa ce iti pica sau dc il primesti gratis... Plus ca pachetele au 2 atomizatoare, deci nu ramai fara, pana il primesti pe cel nou! Treaba buna este garantia, printre putinii importatori ca si-o onoreaza, din cate vad in post-urile de mai sus... bravo lor.

11. #531 SP
    da..fiecare cu calculele lui..daca vrei poti sa dai apropae dublu fata de ce gasesti pe okazii si ai garantie

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

daca te referi la janty de ce nu incerci janty dura -c??se pare ca e mai bun decat fogger si oricum dura c e mai nou

12. #532 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    ...sa ne ti la curent cum se misca astia de la janty...ff multi se plang de fiabilitatea produselor si ff putini o sustin..ideea lor este buna dar daca nu sunt fiabile pacat de idee..bafta si astept vesti de la tine
    am 6 zile de cand ma dau cu DURA-C de la janty, ce pot sa spun e fenomenala, abia astept sa-mi schimbe atomizatorul(unul dintre ele care deja a decedat) dar daca ei dau 1 an garantie si pica un atomizator la saptamana nu-i vad deloc bine

13. #533 SP
    eu cred ca nici posesori daca patesc asa o sa o duca bine...ce fac stau tot timpu si ii suna ca sa le schimbe atomizoru??

14. #534 SP
    eu cred ca nici posesori daca patesc asa o sa o duca bine...ce fac stau tot timpu si ii suna ca sa le schimbe atomizoru??
    m-am bucurat sa aflu ca sant primul care i-a murit atomizorul asa repede...zic ei posibil un defect de fabricatie, ce ghinionist sant

15. #535 SP
    daca te intorci cu cateva pagini in urma o sa vei ca din pacate nu esti singuru..sunt curios pana la cate atomizoare schimba intr-un an( ma refer la un singur cumparator)
    m-am uitat pe situl lor si mi se pare ca au schimbat pretu la accesorii(parca sunt mai mari decat acum o saptamana)

16. #536 SP
    daca te intorci cu cateva pagini in urma o sa vei ca din pacate nu esti singuru..sunt curios pana la cate atomizoare schimba intr-un an( ma refer la un singur cumparator)
    m-am uitat pe situl lor si mi se pare ca au schimbat pretu la accesorii(parca sunt mai mari decat acum o saptamana)
    pretul e neschimbat la la atomizatoare 50 ron/buc., problema e asa cum ai spus cate o sa schimbe intr-un an? sant tare curios.
    Nu ar fi mult sa dai 50 ron dar sa tina frate macar 2 luni! si nu stiu inca nimic despre baterii, par ok deocamdata. mai pufaim, sa vedem ce iese.

17. #537 SP
    scz am intrat acum si scrie ca e 70 ron/buc

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

Accesorii - Accesorii DURA / DURA-C - Magazin on-line de tigari electronice

18. #538 SP
    scz am intrat acum si scrie ca e 70 ron/buc

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

Accesorii - Accesorii DURA / DURA-C - Magazin on-line de tigari electronice
    Mda! cred ca azi au facut update la preturi, ieri era 50 ron, baieti destepti!!

19. #539 SP

20. #540 SP
    nu cred ca isi fac griji... banuiesc ca isi recupereaza piesele care le schimba pe garantie de la fabrica... asa ar fi normal

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 224 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks