Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 170 of 224 FirstFirst ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 ... LastLast
Results 3,381 to 3,400 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #3381 SP
    Junior Member tripleb's Avatar
    USB passthrough home made:
    am scos bateria si am taiat carcasa sa scot conectorul, am lipit in fir in gaura si am si astupat gaura cu ocazia asta, pt null a fost mai greu de lipit dar am taiat un sant mic in conector pe exterior cat sa ingrop un fir si l-al legat.
    butonul e de la un cd-player vechi.
    Am incercat mai intai la un adaptor de priza USB pe care-l aveam prin casa dar nu mergea aproape de loc ( la inceput chiar credeam ca nu merge) presupun pt ca avea numai 500 mA
    am shimbat cu incarcatorul de la HTC (care practic de tot un adaptor priza USB) si merge de nu are treaba!!! mai bine decat pe baterie. asta are 1 A. ce-i drept se incinge repede atomizorul dar daca ai grija faci pauze intre vaporizari sa nu il incinzi merge perfect.
    Attached Images Attached Images imag0054.jpg

2. #3382 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, aveti mai jos un filmulet cu 2 dintre mod-urile pt. cartusele de 510. Daca stiti metode mai destepte, share them

3. #3383 SP
    Junior Member Kino's Avatar
    Confirm prima metoda din filmuletul pus de Monky.Am folosit pai in loc de ce folosea tipul (pai de suc etc) si vata doar jumatate de centimetru.
    Va doresc mult succes,si Monky,multam!

4. #3384 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Hmm... cam veche tehnologia, cartuse, buretei...

5. #3385 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Hmm... cam veche tehnologia, cartuse, buretei...

YouTube - Preview / teaser of The Precious - U with juice dispenser
    Hehe... sa inteleg ca e pe cale sa apara si Pretiosul U ? Anyway, nu inteleg afirmatia cu "cam veche tehnologia, cartuse, buretei"... avand in vedere ca si Pretiosul foloseste tot un cartus normal (cel putin din ce vad eu in filmulet, desi acolo spune ceva de Juice Dispenser - te rog sa ne spui mai multe detalii). Degeaba pun mai toti baterii cat sa zici ca fumezi din lanterna, atata timp cat cartusul ramane tot la "vechea" tehnologie cu lichid. Chiar ma intrebam zilele astea, de ce nu a conceput nimeni un sistem mai destept de livrare a lichidului la atomizator. De exp. un cartus al carui interior sa fie in spirala, si sa fie lichidul impins prin presiune spre atomizator... sau chiar un sistem de livrare "electronic" al lichidului (cand se apasa pe butonul bateriei, sa fie "impins" si un pic de lichid spre atommizator). Dar, visez... momentan

In alta ordine de idei, nu inteleg placerea asta de a trage din "lanterne", "surubelnite" sau alte device-uri pe care personal mi-ar fi rusine sa le scot intr-un loc public si sa trag din ele... Nu mai zic ca a merge cu asa ceva in buzunar poate sa dea unora impresia ca ai cine stie ce pe-acolo

Parca eram in perioada miniaturizarii... si culmea este ca incep sa vad eT-uri din ce in ce mai mari, mai masive and so on. Mai rau este ca majoritatea eT-urilor bune acum se folosesc de baterii cu buton in loc sa se imbunatateasca metoda prin presiune... Si uite asa, in loc sa se simuleze fumatul, ajungem sa dam clickuri si dublu clickuri pe lanterne care ajung sa cantareasca mai mult decat un telefon mobil. Si sorry, dar eu nu vreau sa-mi fumez telefonul mobil (pentru ca parca vad cum va iesi un mod prin care sa-ti legi atomizatorul la gsm si sa tragi de-acolo)...

Si in final, am inceput si eu sa pufai diverse... de curand am achizitionat niste lichide de la Dekang (pana vine noua serie de la TotallyWicked, Janty si JC) si sunt un pic dezamagit. In special de cele VG (glicerina vegetala) unde cu greu iti dai seama de diferente dintre Camel, Vanilie, Tabacco, RY4... Singurul cu aroma foarte puternica dintre toate cele mi s-a parut Menthol-ul. La restul aproape nu simti nimic diferit. Asta cel putin pe 3 atomizatoare noi de 510. Nu stiu daca in timp se mai "formeaza", insa cel putin in primele 2 zile, orice lichid as folosi, trag cam aceeasi treaba... And that's not good.

6. #3386 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Errr ma scuzati. Am uitat sa specific si celelalte detalii.

Contine rezervor de lichid de 9ml in capatul lanternei. Ai lichid si curent pt. toata ziua

7. #3387 SP
    Member Snake's Avatar
    MadDoc: super interesant. Ne poti da mai mult detalii despre rezervorul de lichid ? In care capat al "lanternei" se afla (pentru ca nu-mi pot da seama) si cum ii faci refill ? Va exista si o versiune mai mica (nu de alta dar vorba lui MonkY, nu cred ca poti purta asa ceva la camasa sau in pantaloni) ? Bafta !

8. #3388 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    daca s-ar grabi baietii de la M.I.T sa scoate pe piata minunea lor de baterie care se incarca in 20 sec. si tine o zi, poate ET/MOD vor avea dimensiuni mai mici pana atunci unii sunt bucurosi ca nu circula cu 5 baterii sau 2PCC + baterii prin oras, la care mai adaugi arome si alte minunatii de intretinere.
    e pacat sa avem atatea inhibitii fata de dimensiuni, pe cand ne desfraiam cu pachetele si brichetele plus alte accesorii, inhaland comercial, cu buna stiinta, mizeriile din ce in ce mai costisitoare si mai poluante ( nu mai stiai ce contin ) de la orice colt, lasand in urma o "gramada" urat mirositoare, dar obosit, obnubilat nici nu te mai interesa.

Happy Vapin'!

9. #3389 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Snake, este partea mai groasa care imbraca atomizorul.
    Are un capac la partea superioara, il desurubezi si torni lichidul, pui capacul si pufai linistit.

Va fi si o versiune de ~4ml dar tot pentru pretios (cu dimensiuni cat pretiosul), nu are sens sa pui asa ceva la o baterie obisnuita.

10. #3390 SP
    Junior Member daffy's Avatar
    Salut! Urmaresc cu interes acest forum insa nu am postat pana acum. Sunt posesor fericit de joye510 si RN4081 .

Astazi ma plictiseam p'acasa si m-am gandit sa construiesc un nico stick. Cutiuta a fost construita din carcasa de cd, adaugata o baterie de 6234 de 1100 mAh, un switch un led si o jumatate de baterie de 4081. Atomizorul folosit este tot unul de 4081, unu bun, nimerit din 5 alte atomizoare... Vapori cu carul....
    Scuzati privirea fixa insa nu sunt obisnuit cu webcam-ul.

Postez si un filmulet cu jucaria.

Happy vaping!

11. #3391 SP
    Junior Member Kino's Avatar
    nice!

12. #3392 SP
    Revin si cu doua fotografii pentru curiosi. 50mm x 43mm este obectu'.
    Attached Images Attached Images img_2719.jpg img_2720.jpg

13. #3393 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Pufaiala maxima! Arata bine.
    PS: dupa dungi (in lungul bateriei) pare dintr-o baterie de DSE103 (se potriveste la mufa).

14. #3394 SP
    Cred ca da, este o baterie ciudata pe care am primit-o cand mi s-a schimbat una busita de 4081. Acum sper sa gasesc un adaptor baterie 4081 la atomizor 510...

15. #3395 SP
    Member MadDoc's Avatar
    slabe sanse cu adaptorul, dar iti pot da o mufa de 510
    asta daca mai modifici mod-ul

16. #3396 SP
    Pai stabilim o intalnire, tot mai am datoria aia.

17. #3397 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au fost cativa amici impresionati de atomizatorul de 510 (in special cu bateria de eGo/Tornado)... si vor sa isi achizitioneze asa ceva. Din pacate, toti m-au innebunit ca nu le place sistemul "cu buton". Eu am incercat sa le explic ca varianta cu buton are avantaje precum timp nelimitat de activare a atomizatorului... sau faptul ca nu mai ajunge lichid in compartimentul bateriei... sau faptul ca nu te mai bazezi pe sensibilitatea senzorului de presiune/sunet.. Ei nu si nu, ca nu li se pare normal sa apesi. Chiar si dupa test, nu au fost incantati de idee.

Acum, problema cea mai mare este ca nu mai gasesc pe nicaieri baterii pt. 510 de tip Mega (cele de 280mAh) cu sistem automat. Daca stiti pe unde as putea gasi, orice PM e binevenit si raman dator. Eu m-am gandit ca as putea sa le pun un adaptor la baterie de DSE801... insa nu am habar de eficienta unui astfel de sistem. Plus ca presupun ca ar arata aiurea si cam lunga (baterie lunga 801 + adaptor 810-510 + atomizator 510 + cartus 510)... sau mai rau, daca ar merge pe baterie lunga 801 + adaptor 801-510 + atomizator mega 510 + cartus mega 510. Ce ziceti ? Aveti idei de alternative ?

---------- Post added 10-05-2010 at 05:10 AM ----------

Apropos, daca vreti sa vedeti cam cea mai mare baza de date de mods (pt. baterii, atomizatoare, auto cartuse, etc.) aici le puteti vizualiza: e-Cig Mods Database | eCigarette-Mods.com

18. #3398 SP
    Member digital_smoker's Avatar

wer

Salutare tuturor...

Am revenit si eu pe forum... Mi am revenit complet , ma simt bine , nu mai am interdictii de la doctor , sunt complet recuperat.

M am reapucat si de vapat... mi a fost dor... mi a dat dokky niste lichide acum cateva zile... mmmm... blueberry imi place la nebunie... din pacate tabaco ala nu mi place... e inecacios rau si are un gust care nu pot sa l diger... in schimb blueberry si cherry... super ok.

cand o sa apara ego automat cred ca o sa iau din ala... pe manual nu prea ma incanta.

anyway... salutare tuturor.... digital is back

19. #3399 SP
    Junior Member vali74's Avatar

1 Kg PROPILENGLICOL FARMACEUTIC

PROPILENGLICOL FARMACEUTIC
    Nu m-am putut abtine sa nu va dau si voua sursa
    e prea ieftin si prea bun
    Attached Files

20. #3400 SP
    Junior Member tripleb's Avatar
    mda, au si glicerina, tot la kilogram... vroiam si eu sa intreb pe aici expertii cat de ok e. Apropos, arome gasesti la noi pe undeva sau cel mai aproape e totallywicked in UK?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 170 of 224 FirstFirst ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks