Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 224 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 ... LastLast
Results 3,341 to 3,360 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #3341 SP
    Member NovAlex's Avatar
    Cred ca virgula cartusele isi bat joc de mine . Trag cam 15 "fumuri" dupa care trebuie sa le picur. Se vaporizeaza lichidul de la suprafata si cel de la fund ramane neatins... Vorbesc de cartsele XL, cu buretelul de la MadDoc, si lichid VG. Stiu ca la inceput nu aveam problema asta si tineau destul pana sa le reumplu. Mi se intampla si cu cele de 510 normal cu buretel si lichid PG...

2. #3342 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by NovAlex View Post
    Cred ca virgula cartusele isi bat joc de mine . Trag cam 15 "fumuri" dupa care trebuie sa le picur. Se vaporizeaza lichidul de la suprafata si cel de la fund ramane neatins... Vorbesc de cartsele XL, cu buretelul de la MadDoc, si lichid VG. Stiu ca la inceput nu aveam problema asta si tineau destul pana sa le reumplu. Mi se intampla si cu cele de 510 normal cu buretel si lichid PG...
    Nu esti singurul care a observat aceasta.
    Ori ramine lichidul neatins in partea inferioara ori se volatilizeaza prea repede.
    Buretele nu conteaza. Dilueaza VG cu putin PG sau asteapta caldura verii !
    In timpul zilei daca nu ai timp sa faci refill pina jos trebuie sa tot deschizi si sa picuri cite doua pe vata sau plasa...
    Singura chestie super la atomizoarele "XL" e spatiul larg (lungimea) de vaporizare ce-i da elichidului aroma si putere.
    Am asteptat de mult aceasta... Nice work China !

P.S. Cartomizoarele nu scot aburi pe Nicoboxuri. Poate doar mie... Dar atomizoarele de 801, 901 si 510 merg super.

3. #3343 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    @novalex scoate buretelul stoarce'l intr-un servetel, clateste putin cu apa calduta buretelul, usca'l bine pune'l la loc sa nu fie presat prea tare si neaparat sa stea intins in cartus,fara incretituri, pui lichid si trebuie sa mearga ca nou.
    @vladtheodor in mod normal ar trebui sa scoti aburi suficienti...ce nicobox ai? cu 3X1.2V? ce amperaj au acumulatorii tai? sunt Ni-cd?

4. #3344 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @Traznet: Mersi de sfat, nu am avut timp sa-l spal asa ca am pus un buretel nou, merge ca nou, dar cam in cat timp crezi ca o sa se "volatizeze" si lichidul din asta? Si ce anume din lichid se volatizeaza? Presupun ca VG sau PG...

---------- Post added 16-04-2010 at 09:21 PM ----------

Am gasit ceva interesant pe wikipedia la Propilen Glicol, si cred ca se stia sau s-a mai spus, dar traducerea suna cam asa:

Posibil Germicid Aerian
    Niste teste facute in 1942 de Dr. Oswald Hope Robertson al spitalului University of Chicago au aratat ca PG vaporizat si inhalat poate ajuta la prevenirea pneumoniei, influenzei, si a altor infectii respiratorii, la soareci de laborator. Teste aditionale au fost facute la alte animale, pentru a vedea potentialul PG de a se acumula in plamani. Dupa cateva luni, nu s-au observat efecte negative.

5. #3345 SP
    Ma gandesc ca PG reuseste sa scape, dar asta nu este o problema. Principala bataie de cap e sa reusesti sa faci o scurgere buna a lichidului. Cred ca ai observat, din experienta ta, ca atomizorul parca "papa" mai mult lichid la mersul infundat. Tragi mult, vine aroma si putin TH dar vapori, nu prea. inseamna ca e blocata ventilarea atomizorului. metode sunt diverse.
    Problema cu volatizarea lichidului din rezervor am intalnit-o in special la cartomizor, chiar cu capacelele atasate. Dupa cateva pufuri bune se reduce densitatea si aroma aburilor. Ar fi trebuit sa ma tina cel putin 30 minute ca'l incercasem full. Inauntru vata pufoasa si uscata. Fac refill si'l folosesc imediat... duce asa cum am zis peste 30 minute.
    Deci pur si simplu daca vata/buretelul este curat...lichidul se volatilizeaza. Nu stiu cum e cu MOD la plasa Lipton, ca nu o mai folosesc.

P.S : frumos articol, pacat ca unii au probleme cu PG Sau in cazul meu am trecut pe VG ca's dependent de aburi.

6. #3346 SP
    Junior Member Darth Vader's Avatar
    Da, ai dreptate. Degeaba pui "prezervativele", lichidul tot dispare pe undeva (de PG vorbesc şi eu, VG parcă rezistă puţin mai mult.) Eu zic să nu păstrezi cartuşele �ncărcate mai mult de o zi-două, ci să le foloseşti.

7. #3347 SP
    Junior Member tripleb's Avatar
    am si eu niste intrebari.
    1. Mi-am luat acum lichide cu concentratie zero, pe langa ca se simnt mai putin cand le inhalezi (era de asteptat) au aroma sensibil mai slaba. e normal asa?

2. Ma macina rau asta. Cand mi-am luat tigarea avea cartusele umplute cu aroma de tutun, (PG) si cand s-au terminat mi-am luat lichide (VG) printre care si cheryy. Am avut inspiratia atunci sa pun cherry intr-un cartus incaput din alea vechi cu tabaco si a avut atunci un timp aroma EXACT ca Captian Black Cherry, de atunci nu am mai reusit sa repic aroma amestecata. Am amestecat acum tabaco si cherry si are gust...dulceag si practic cam numai cherry, sa fie din cauza ca sunt amandoua concentratie zero, sa fie ca sunt VG??? Poate cineva sa ma intrume?

8. #3348 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @tripleb din experienta proprie pot spune ca gustul se percepe diferit in functie de concentratia de nicotina. De asemenea, lichidele VG difera destul de mult la gust fata de cele PG. Te sfatuiesc sa iti iei lichide cat mai apropiate de cele cu care reusisei aroma aceea, si sa incepi sa le amesteci pe picaturi (o picatura tabacoo, una cherry, una tabacco doua cherry si tot asa).

9. #3349 SP
    Junior Member Darth Vader's Avatar
    Să iei �n considerare şi faptul, că acum dacă nu fumezi, percepi altfel gusturile şi mirosurile dec�t mai �nainte. Experimentează ca să obţii mixtura care �ţi place ţie.

10. #3350 SP
    ar mai fi ceva de punctat, tabaco mi se pare totusi dulce (asta VG) care e diferenta intre tabaco simplu si malboro, kent..etc, care tot tabac presupun ca sunt ca aroma de baza?

11. #3351 SP
    Up !

12. #3352 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Concentratia de nicotina are influenta in general asupra TH. In cele mai multe cazuri pe la noi am intalnit scaderea gustului odata cu scaderea concentratiei de nicotina deoarece sunt "fabricate" din lichid cu concentratie mare + PG sau glicerina... Puteti testa asta udand un pic etichetele. Daca scrisul si poza se intinde inseamna ca sunt etichete facute la imprimanta cu jet... si cred ca realizati ca nu chinezii fac etichete pe imrimante cu jet, ei fac productie nu manufactura

13. #3353 SP
    Cartomizoarele e aur curat. Care este...
    Daca nu-i scapa ieri (unei tipe) de doua ori pe trotuar tigarea automata (280 mAh) si nu pufaia cum i-am contraindicat de la inceput mai erau inca doua zile si ii serbam cartomizorului (ala primu') o luna de cind il am, spal si-l folosesc regulat. Deh... Femeile... Bine ca bateria inca mai functioneaza (dupa tot lichidul ce l-a suflat - tot inspre unde nu trebuie) Sa nu ma intrebati "ce cautam pe trotuar !?" Normal tigarea ca ajunse sub o masina... Sa-i fie reciclebinul usor cartomizorului ars !!!

14. #3354 SP
    Uite ca mi-am facut cu mina libera un logo
    Attached Images Attached Images happy.jpg

15. #3355 SP
    poate cineva sa-mi expuna o comparatie intre Joye eGo, Joye Stick si dse 905?

16. #3356 SP
    Quote Originally Posted by tripleb View Post
    poate cineva sa-mi expuna o comparatie intre Joye eGo, Joye Stick si dse 905?
    ce fel de comparatie?
    autonomia bateriei? robustetea constructiei? finisaj? calitatea atomizorului?
    ce vaporizator esti? aburesti ca pe tigare sau esti cu ET mai tot timpul activ?

17. #3357 SP
    ca si experienta de vaporizat... cum e temperatura aburului la fiecare, aroma etc...
    eu in ultimul timp vaporizez mai des, sedinte de cam 30-45 de minute de 3 -4 ori pe zi.

18. #3358 SP
    dse905 l-am folosit destul de intens. pe 3.7V : 901 abur ok aroma placuta; 510 ( mega XL , normal ) abur tare , aroma buna.
    la 6V: 901 abur mai mult, dar prinde repede gust de ars. 510 abur mai tare, mai dens, aroma intensa.( dar nu-i place sa'l folosesti mult timp asa)
    joye stick nu l-am testat , dar sunt cu pareri preconcepute: in primul rand aspectul...seamana cu o muzicuta, apoi bateriile de 320 mah mi se par insuficient ca durata. atomizorul este de tip penstyle( inrudit cu cel de 801 ) te poti astepta sa-ti curga cand ti-e lumea mai draga. in schimb la abur bate 901, la aroma sunt cam pe aproape. la pret...
    joye eGo / tornado pare promitatoare treaba au multumit destul de multe persoane. aburi si aroma musai sa fie ... e normal daca au atomizoare de 510. mai are inca un avantaj: atomizoarele LR ( comandate separat )da savoare de HV pe un 3.7 . i-l folosesti direct fara alte adaptoare sau alte artificii. ai baterie misto: 650 mAh.

19. #3359 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Vreau sa fac cadou o tigara din`asta unui prieten.
    Ce-mi recomandati ?

20. #3360 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    DSE 901,Joye 510, Stick V3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 224 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks