Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 224 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1281 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Multumesc MadDoc, yoshy262 si wolfidaniel pentru sfaturile voastre. Voi incerca ceea ce-mi propuneti, dar mai las un timp sa-mi revin.

2. #1282 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Nu mai bagati palinca sau alte alcooluri pe baza de zahar pentru a dilua elichidele !!! Abia am reusit sa-mi resuscitez un atomizor dse901 dupa ce l-am tinut o noapte intreaga in apa oxigenata (efect zero) apoi baie intr-un ibric cu apa calda/fierbinte cit sa pot tine degetele inauntru !!! Am aruncat si vata din cartus ca se intarise lichidul in ea. Numai dupa vata intarita mi-am dat seama ca si inauntrul atomizorului ar fi acelasi efect. CARAMELIZAREA ZAHARULUI. Acum merge bine, si-a revenit

La atomizorul dse901 se cojeste vopseaua. No problem. Cu dosul unui burete de bucatarie il ajutam si noi sa se cojeasca de tot. La fel si bateria. Mare atentie sa nu cada vopsea pe gaura de aerisire sau in atomizor ! Recomand spalarea si suflarea imediata a atomizorului dupa incheierea decojirii. La inhalare atomizorul poate deveni foarte fierbinte. Dupa decojirea vopselei, puneti scoci transparent si eliberati/taiati/decupati cu grija zona gaurii de aerisire. Scoci necesar sa nu va friga la degete, cit simtiti voi ca ar trebuie pus. Eventual sa echilibreze si caldura necesara pierduta prin decojirea vopselei si functionarea corecta a senzorului de temperatura (banuiesc doar).

3. #1283 SP
    Junior Member CRI_S's Avatar
    buna,
    As vrea sa-mi iau PCC de la Janty. Imi poate spune cineva in cat timp incarca acumulatorul DURA-C/DURA?
    Sunt incepatoare, am abia o luna de cand fumez e-tigari. Desi am trei acumulatori raman fara si PCC-ul pare o alternativa buna. Are si cablu de priza?

4. #1284 SP
    Member nicos1968's Avatar
    iti recomanda sa iei de la eugen75..e mult mai ieftin decat la Janty si e acelasi lucru..

5. #1285 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    iti recomanda sa iei de la eugen75..e mult mai ieftin decat la Janty si e acelasi lucru..
    Hai sa nu stricam (chiar de tot) piatza la altii ! Puteai sa-i zici prin mesajeria privata asta Apropo, stie careva bancuri cu Janty !?

6. #1286 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by ovilio_f View Post
    E interesant cum se vor comporta in timp bateriile Li-ion. 800ma mi se pare putin. Acum folosesc 3 acumulatori Ni de 2500ma si nu ma pot decide daca sa trec sau nu pe Li. Diferenta va fi doar de marime, dar nu il folosesc in societate.

Astept parerile tale despre Li-ion observate in timp.
    Stai linistit pe Ni-MH, se gasesc pe toate drumurile si se incarca usor.
    Eu folosesc doar stickul nou de cateva zile si ma declar foarte multumit. Acum la inceput l-am pufait pana nu am mai fost multumit de cantitatea de aburi, moment in care l-am declarat descarcat - cam 3,5V dupa 12 ore de pufait masiv. Pe viitor, fiind litiu, o sa-l infig in USB de cate ori am ocazia.

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Dupa decojirea vopselei, puneti scoci transparent si eliberati/taiati/decupati cu grija zona gaurii de aerisire.
    Exista si atomizoare curate, nevopsite, e doar de efect vopseaua. Nu te chinui cu scociul, cade la prima ocazie de lichid curs pe langa.
    Daca vrei sa consumi mai putin din baterie atunci fa-i o hainuta ca sa nu piarda caldura deloc. Va trebui insa sa limitezi lungimea "tragerii" si sa ai grija sa fie mereu lichid in atomizor.

7. #1287 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Exista si atomizoare curate, nevopsite, e doar de efect vopseaua. Nu te chinui cu scociul, cade la prima ocazie de lichid curs pe langa.
    Daca vrei sa consumi mai putin din baterie atunci fa-i o hainuta ca sa nu piarda caldura deloc. Va trebui insa sa limitezi lungimea "tragerii" si sa ai grija sa fie mereu lichid in atomizor.
    Nu curge pe linga, am cartuse "modificate", din acelea cilindrice de Joye/Dura. Si nu am lipit si mustiucul, strict doar atomizorul. Daca-i pun foi de tutun imprejur si lipesc cu superglue zici ca-i trabuc.

Damn, ma doare capul de ieri, am schimbat lichidul si asta-i parfumat si nu suport parfumul...

8. #1288 SP
    Junior Member ovilio_f's Avatar
    [QUOTE=MadDoc;150924]Stai linistit pe Ni-MH, se gasesc pe toate drumurile si se incarca usor.
    Eu folosesc doar stickul nou de cateva zile si ma declar foarte multumit. Acum la inceput l-am pufait pana nu am mai fost multumit de cantitatea de aburi, moment in care l-am declarat descarcat - cam 3,5V dupa 12 ore de pufait masiv. Pe viitor, fiind litiu, o sa-l infig in USB de cate ori am ocazia.

Cand folosesti ni-mh la ce voltaj le consideri descarcate? stiu ca e de preferat sa isi faca ciclu complet descarcare incarcare. mi-e ca se strica si ni-mh daca coboara sub un anumit voltaj.

9. #1289 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Ni-MH sub 1V/celula le poti considera stricate. La 1,2V sunt descarcate si ~1,44V incarcate.
    (toate masuratorile in gol, fara consumatori)

Ni-MH nu sunt asa pretentioase ca Ni-Cd, nu e nevoie sa le descarci complet la fiecare ciclu. In schimb trebuie incarcator special pt ele, cu sensibilitate maxima la punctul in care voltajul pe celula ramane constant (fata de Ni-Cd la care trebuie sa scada).

10. #1290 SP
    Acum se leaga si de instalatiile eoliene (gardyanu stie) Instala?iile eoliene pot cauza maladii cardiace, atacuri de panic? ?i migrene - Mediafax

11. #1291 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Ori fi..dar rezolvarea e simpla.
    Le construiesti la distanta de 2-3 km de orice asezare omeneasca si gata...

In schimb nu poti muta tigara electronica la 2-3 km de utilizator

12. #1292 SP
    ce are instalatiile eoliene cu tigara electronica??
    sper ca nu vorbim ca sa nu adormim sau ca sa avem multe posts

13. #1293 SP
    Are. Daca ar fi montata o elice (suflatoarele alea tiuitoare de la petreceri) in tigara electronica, la inhalare ar fi eliberat, dintr-un rezervor special doar la un anumit interval de secunde elichidul, precum avioanele de vinatoare din al doilea razboi mondial si mitralierele lor care trag printre elici...

14. #1294 SP
    Are. Daca ar fi montata o elice (suflatoarele alea tiuitoare de la petreceri) in tigara electronica, la inhalare ar fi eliberat, dintr-un rezervor special doar la un anumit interval de secunde elichidul, precum avioanele de vinatoare din al doilea razboi mondial si mitralierele lor care trag printre elici...

..foarte tare..astept o asmenea creatie de la tine..

15. #1295 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Ati fi de acord, cei care utilizeaza ET-ul, sa facem un top al lichidelor folosite si sursa de achizitionare cu preturi si detalii?

16. #1296 SP
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    Ati fi de acord, cei care utilizeaza ET-ul, sa facem un top al lichidelor folosite si sursa de achizitionare cu preturi si detalii?
    subscriu ideii tale...dar nu incalcam regulile sitului??

17. #1297 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Nu stiu daca le incalcam..
    Ideea e ca asa ne-am feri sa achizitionam lichide de proasta calitate de la oricine + ca ne-am spune experientele..
    Tot noi am avea de castigat din asta.

ps - nu e reclama mascata.. nu vand lichide.. nu comercializez nimic legat de ET.

18. #1298 SP
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    Nu stiu daca le incalcam..
    Ideea e ca asa ne-am feri sa achizitionam lichide de proasta calitate de la oricine + ca ne-am spune experientele..
    Tot noi am avea de castigat din asta.

ps - nu e reclama mascata.. nu vand lichide.. nu comercializez nimic legat de ET.
    nici eu nu vand
    e liquidele de la bestciggars sunt foarte bune..pretul este de 20 de ron dar din punctul meu de vedere merita din punct de vedere caliitativ

19. #1299 SP
    In loc sa scriem sursele "proaste" propun sa scriem doar sursele "bune", chiar daca sint romanesti. Aici sa cerem voie, sa publicam cu linkurile aferente, chiar daca sint romanesti... Avem voie !? Apropo, Janty de Romania a facut deja unele reduceri in situl lor. :applause:

20. #1300 SP
    In loc sa scriem sursele "proaste" propun sa scriem doar sursele "bune", chiar daca sint romanesti. Aici sa cerem voie, sa publicam cu linkurile aferente, chiar daca sint romanesti... Avem voie !? Apropo, Janty de Romania a facut deja unele reduceri in situl lor. :applause:
    o fi facut ca sa nu dea faliment...oricum s-au facut de tot rahatu cu janty stick...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 224 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks