Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 68 of 224 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1341 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Cred ca la mine se intimpla asta de la atomizor ca se incalzeste prea tare.

Am sa incerc sa fac un filtru din 2 pachetele de ceai..sa vad cum sta treaba.

Brb 5 min cu rezultatul

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

Mda...cam tot aia e..
    Eu personal ramin la cartuse "de fabrica" goale si le umplu eu...

Prea multe batai de cap pentru ceva atit de inutil

2. #1342 SP
    Member nicos1968's Avatar

Mda...cam tot aia e..
    Eu personal ramin la cartuse "de fabrica" goale si le umplu eu...

Prea multe batai de cap pentru ceva atit de inutil[/QUOTE]

eu iti multumesc de probe ....

3. #1343 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Catre Maddoc: Mestere, unul din noi a facut ceva gresit la faza cu clama de birou in atomizoare. Din amandoua curge acum lichid spre baterie. Pacat ca nu pot face un macro/poza la clama sa-ti arat ca este exact ca cea din poza ta, nici mai lunga, nici mai scurta. Data viitoare te rog sa-ti vezi de box-urile tale si daca mai postezi ceva aici sa fie de x ori verificat. Multumesc de intelegere ! Am scris aici public ca poate sint si altii ca mine, in aceasta stare...

4. #1344 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Tu ne testezi?
    Mai intai spui ca nu-ti merge deloc.
    Eu iti spun cum sa-l faci sa mearga.
    Tu spui ca de fapt merge perfect
    Eu iti raspund sa nu iei in considerare clama daca totul merge perfect.
    Care e problema?

PS: Eu folosesc si acum clama in atomizor de RN4075 pe baterie de DSE901... (poza am facut-o cu atomizor de 901 ca sa focalizeze pe scris)

Daca iti curge inseamna ca ai turnat prea mult lichid, sufla-l dinspre baterie.
    Iar daca nu ai indemanare nu te apuca sa faci singur prostii. Trebuie sa fii perfect constient atunci cand folosesti ceva in afara specificatiilor obiectului (ma refer la vata medicinala, cafeaua fiarta etc.). E doar un sfat.

Edit: Poate e de la zatul de cafea...
    Attached Images Attached Images dscn2152.jpg

5. #1345 SP
    Nu a mers dupa ce am pus clama, adevarat. De ce oare ?
    In forumul asta am avut DOAR dse901. De ce te-ai apucat sa-mi dai indicatii ca pt unul care are RN4075 ? Sau ai fost intrebat de cineva cu RN4075 in ultimele trei pagini ?
    Eu am in continuare dse901, am suflat in el si le-am pus (dupa cum singur am scris de x ori la scurs sau suflat). Daca nu m-as pricepe nu as mai zice nimic. Cine stie ce o fi intepat sau deplasat in interiorul DSE901. O sa vad miine cind revin acasa in 5 ore trebuie sa ies ca am treburi si doar de atomizoare nu-mi arde acum (cu toate ca o baterie ar fi buna miine dar are gust metalic).

6. #1346 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu ai cu cine sa te certi? Troli pe forum?

Ai spus pass-trough ne-SLB, da? E aceeasi situatie.
    Fie atomizor RN pe baterie SLB fie atomizor SLB pe pass RN e aceeasi situatie: nu face mijlocul contact mereu. Se rezolva cu clama - simplu si eficient.
    NU ai cum sa intepi nimic in atomizor! Am desfacut mai mult de 10 atomizoare 901 si RN4075 pana acum si stiu ce spun.
    La dimensiunea clamei pe care ti-am aratat-o nici nu iese pe interior din mijlocul mufei!

Asteptam cu interes o poza cu clama prelucrata de tine. Pune-o te rog langa una intreaga sa putem compara.

Ce e cu gustul metalic la baterie?

7. #1347 SP
    S-au uscat. Functioneaza si e uscat. Greseala mea.

8. #1348 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Back to tea bag mode.
    Am aflat de ce atomizorul meu tot mai scotea abur innecacios dupa ce am schimbat filtrul folosit.

In atomizor aveam agatate acolo un smoc de scame stranse de la filtrele vechi.
    Le-am scos usor cu o penseta..sunt in probe iar

---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------

Later edit..

Eu ma las pagubas.. nu stiu de ce dar tot apare acel fum innecacios la dse801 doar ca cu plicurile de ceai apare dupa 20 de fumuri acuma...

Nu stiu ce sa zic.. cred ca atomizorul usuca mult mai repede ca la 901 cartusul si de aceea apare acest fum ciudat.

9. #1349 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    S-au uscat. Functioneaza si e uscat. Greseala mea.
    Peace! Sincer, crezi ca nu aveam altceva mai bun de facut decat sa-ti stric atomizoarele?

Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    Eu ma las pagubas.. nu stiu de ce dar tot apare acel fum innecacios la dse801 doar ca cu plicurile de ceai apare dupa 20 de fumuri acuma...

Nu stiu ce sa zic.. cred ca atomizorul usuca mult mai repede ca la 901 cartusul si de aceea apare acest fum ciudat.
    Hai sa fim sinceri! Un cartus are exact marimea unui filtru de tigara. Daca la o tigare accepti ca te tine 15 fumuri, la ET de ce nu?
    15 pufaituri, completezi, 15 pufuri. Nu e chiar atat de rau!

Pt. comoditate poti pune si picaturi in atomizor. Pericolul apare la bateriile automate, iti poate curge in baterie daca exagerezi!

Din experienta proprie pot spune ca urmatoarele cantitati nu curg in baterie daca sunt folosite cu grija:
    RN4081 - 2 picaturi (se poate scutura fara capac ca un termometru intre picurari)
    DSE103 - 1 picatura sau 2 foarte mici
    DSE901 si RN4075 - 2 picaturi cu baterie manuala, 3 la cutiuta, la 3 picaturi mai curge spre mufa dar nu si prin gaura laterala, mufa e insa blocata.
    DSE801 si alte penstyle - 3 picaturi safe, 4 picaturi cu scuturarea atomizorului.

Am pierdut 3 atomizoare din aprilie pana acum. Unul a murit de nou, cel mai putin m-a tinut 3 saptamani un atomizor, urmatorul 1 luna si 1 saptamana. De atunci nu a mai murit nici unul. Nu au vazut niciodata cartus umplut, le folosesc cu cel gol cu care vin ele. Pot spune linistit ca picurarea in atomizor nu strica atomizoarele.

10. #1350 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Confirm, la fel procedez.
    Eu am si uitat de vata, tot asa ma duc si eu cu 2 picaturi in atomizor si la RN4081 si la DSE901
    N-am mai avut nici un atomizor ars de aproape 1 luna de cand folosesc aceasta metoda, care e si mai convenabila si mai comoda. Oricum trebuie sa ai sticluta la tine in permanenta. Bag seama ca e f important ca nichelina sa fie in permanenta uda cand tragem.
    Apoi. mi-am facut o doza clara, 2 picaturi, mai repet odata cu inca 2 si ma satur, exact ca si cum as fuma o tigara. Dimineata la cafea merg mai multe Peste 8
    Iar seara il suflu cu putere si il las cu servetel in el peste noapte. A doua zi, 2-3 picaturi pt start, si merge lejer toata ziua.

11. #1351 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Update din complexul Europa, Niro şi Dragonul Roşu

Am fost azi dimineaţă, am găsit magazinul si am cumparat totally wicked cu 55 lei 30 ml ...

CIND DEODATA IL AUD PE SOFER..Domnu..am ajuns la Europa.. Nu cobor�ţi?

M-am dat jos din maxi - taxi buimac de somn şi am re�nceput preumblările �n marele complex ţigănesc Europa..pardon .. chinezesc .
    Am regăsit acel magazin unde mi-au indicat cei 2 chinezi diferiţi că aş găsi ţigări electronice... c�nd ..surpriză..nu era 1 ci 2 MAGAZINE DE ANALOAGE..M�ncale-aş nasu lor de penopolezi ..chinezii ăştia.

Per total nu vă pierdeti vremea �n Niro, Europa sau Dragonul roşu pt. că nu veţi găsi nimic legat de ţigara electronică!

La dorali nu m-am dus..cine vrea să se ducă..nu are dec�t.

PS - �n călătoria mea de ieri şi de azi NU AM VĂZUT măcar o persoana care să foloseasca ţigară electronică.
    Concluzia o trageţi voi!

Cine se simte cobai .. m�na suuuuus!

12. #1352 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Update din complexul Europa, Niro şi Dragonul Roşu

Am fost azi dimineaţă, am găsit magazinul si am cumparat totally wicked cu 55 lei 30 ml ...

CIND DEODATA IL AUD PE SOFER..Domnu..am ajuns la Europa.. Nu cobor�ţi?

M-am dat jos din maxi - taxi buimac de somn şi am re�nceput preumblările �n marele complex ţigănesc Europa..pardon .. chinezesc .
    Am regăsit acel magazin unde mi-au indicat cei 2 chinezi diferiţi că aş găsi ţigări electronice... c�nd ..surpriză..nu era 1 ci 2 MAGAZINE DE ANALOAGE..M�ncale-aş nasu lor de penopolezi ..chinezii ăştia.

Per total nu vă pierdeti vremea �n Niro, Europa sau Dragonul roşu pt. că nu veţi găsi nimic legat de ţigara electronică!

La dorali nu m-am dus..cine vrea să se ducă..nu are dec�t.

PS - �n călătoria mea de ieri şi de azi NU AM VĂZUT măcar o persoana care să foloseasca ţigară electronică.
    Concluzia o trageţi voi!

Cine se simte cobai .. m�na suuuuus!

pai totusi ai gasit e liquid totally wicked cu 55 lei 30 ml...e bun ???

13. #1353 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Postul respectiv e o parodie..
    Ia-l ca atare..

CITEZ
    "CIND DEODATA IL AUD PE SOFER..Domnu..am ajuns la Europa.. Nu cobor�ţi?

M-am dat jos din maxi - taxi buimac de somn şi am re�nceput preumblările �n marele complex ţigănesc Europa..pardon .. chinezesc "

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

Un mic up-date

Durata de timp - 1 luna si 9 zile
    piese defecte:

1 atomizor dse 901
    2 atomizoare dse 801

1 baterie dse 901 (mai tine 1.5 ore.. e functionala cat de cat)
    1 baterie dse 801 - decedata complet - cred ca e chip-ul dus.

Toate piesele au fost ştanţate cu SLB Bx (cred ca slb vine de la aceea expresie pe care o scoti cind constati ca nu mai merge ..ceva de genul.. Ce SL@B@OZ o avea si asta de nu merge )

ps - dse 901 - foloseste sotia de 1 luna (atomizorul de la 901 l-am omorit eu)
    dse 801 - folosesc eu cam de 1 luna..aproximativ.

14. #1354 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    salut people

tocmai mi-am facut cont ca sa pot posta

am inteles ca ds 901 si 801 sunt cele mai bune tigari electronice si as vrea sa-mi cumpar si eu.

Daca stiti vreun magazin de unde pot cumpara tigara electronica originala in Bucuresti, astept raspunsuri.

Daca nu, vreun site cat de cat serios de unde pot cumpara una din cele doua modele de mai sus.

O ultima intrebare: am garantie la tigara electronica?

Mersi anticipat de raspunsuri.

15. #1355 SP
    Member yoshy262's Avatar
    shortafella - Din proprie experienta te sfatuiesc sa iti cumperi kit-ul de inceput de la baieti de pe net.. cu diferenta de bani sa-ti mai iei un atomizor si un acumulator de schimb ..sa fie in casa.
    Bate orice garantie de 1 luna chestia asta..
    Acuma..tu faci cum vrei tu ca-s banii tai.

ps - daca esti fumator inrait (2 pachete) si vrei fum ca la locomotiva.. iti recomand dse801..
    daca esti fumator de 1 pachet pe zi.. iti recomand dse901..e mai modest la fumul scos..dar e si mai mic kit-ul..mai finut.

16. #1356 SP
    si cine sunt "baietii " de pe net?
    vapori dot ro e ok?
    ei cica au tigara originala...

cat despre alea de schimb...tubuletzele...cumpar tot timpul altele sau am 4-5 si le umplu eu cu ceva? cum e mai ok?
    vad ca vand niste sticlute cu lichid...trebuie sa imi cumpar eu o pipeta sau primesc in kit?

17. #1357 SP
    Member yoshy262's Avatar
    shortafella - ce se vinde pe vapori e copie dupa original (daca gresesc sa ma corecteze cei stiutori in ale "vaping-ului")

Filtrele de schimb se cumpara separat.. oricum in kit-ul de inceput ai 5 cartuse.
    Daca esti fumator inrait mai cumperi 5-10 cartuse de schimb pt. 1 luna.

sticlele de lichid cu pipeta separata sunt doar ecopure si totally wicked.. restul sticla in sine e pipeta.. virful ei e facut asa.

ps - eu nu-ti mai recomand pe nimeni...ori am fost eu ghinionist..ori marfa cumparata de mine a fost prea proasta.

Vezi pe forum ca sunt destui care vind kit-uri...sau www.google.ro

18. #1358 SP
    cate cartuse de schimb sa cumpar pentru o luna? un cartus este echivalentul a 7-8 tigari?
    asta ar insemna vreo 50 de cartuse/luna? nu e cam mult?

a si inca ceva. daca vapori dot ro e teapa, ce site nu e teapa?

merci

19. #1359 SP
    Member yoshy262's Avatar
    nu e mult deloc..le faci refill ca la imprimanta si folosesti un cartus la 3 zile : 30 zile = 10 cartuse

le faci refill cu lichidul cumparat.
    tu ce credeai?
    se goleste cartusul..il scoti, il arunci si pui altul?

treaba ta ..dar cred ca te lasi de fumat intr-o luna in ritmul asta

20. #1360 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    shortafella - ce se vinde pe vapori e copie dupa original (daca gresesc sa ma corecteze cei stiutori in ale "vaping-ului")
    Are si originale si copii dupa originale
    Tipu e de bun simt si iti explica de la inceput pe ce arunci banii
    si liquid-ul e OK. Daca iti iei DSE-901 recomand liquid NPG

Daca vapori nu e OK la noi in RO, care e OK atunci????????????

bagi. ..... in ele chinezarii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 224 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks