E mina lu' Mad. Sigur. Si totusi n-am aflat inca pt cine lucreaza...![]()
yoshi mult succes
sper ca luni sa ai aceeasi ambitie. sa ne spui cum ti-am trecut weeckend'ul
good luck !
vladtheodor - vezi ca tragi concluzii pripite si o sa-ti sara lumea in cap.
traznet1984 - totul tine de vointa...
" mAhmba " concept PV - Page 3 - e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat
Mad Doc nu te bagi sa faci si tu un dispozitiv la fel?sunt sigur ca iti va iesi ceva exceptional de util pt noi vaporizatori de e lichid..
sunt primu ca ma inscriu ca client daca faci un asemenea dispozitiv..
Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi Nu mai fumezi
S-a rezolvat..nu mai e nevoie..
E aceeasi marie cu alta palarie..adica e atomizorul de dimensiuni mai mici decat 801.
Cat despre aburi.. vai mama lor de aburi...zici ca am dse103..treaba buna.
YOSHY262 sa stii ca ai dreptate despre modelul dse108 ,cartusul e mic , modelul este foarte bun, pentru un mini scoate foarte mult aburi,pufai de 2 saptamani si nu am probleme cu bateria si atomizatorul ,le forjez la maxim.
eu am rezolvat problema cu cartusul , am scos rezerva si pun lichid direct pe atomizator 3 picaturi , este mult mai usor si rapid ,
imi ia cateva secunde,modele mai mari poate sunt mai avantajoase iar bateria tine mai mult dar nu la toti le-ar place sa stea cu o pipa in gura sau cu un baston de 15 centimetri
iorgo - cind lucrez 8-10 ore in fata unui pc crede-ma ca prefer un baston de 15 cm in gura care abureste fara probleme timp de minim 20-30 min decat sa stau din 5 in 5 minute sa picur in atomizor 2-3 picaturi.
Am nevoie sa am mainile libere si sa ma concentrez la ce fac eu pe pc pt. ca nu e loc de greseli care ma costa.. ghici.. mai mult timp si nervi facuti
In fine..fiecare cum poate.
bai baieti,
1-de ce pe acest thread sunt doar baieti? doar baietii baga tigari digitale? am mai cunoscut un tip care fumeaza digital dar n am auzit de fete....
2-in ultimele zile mi se pare ca imi ramane un gust amar care persista dupa ce trag vapori.
nu am schimbat lichid nu am schimbat nimic...ati patit si voi?
shortafella - gustul amar ramane din cauza ca atomizorul tau merge prea mult "in gol" si firul care face regatura dintre cartus si atomizor se arde.
Fa-ti obiceiul sa-ti umpli cartusul cu lichid ca sa nu mearga atomizorul pe uscat...
PS - verifica atomizorul daca nu a ramas pe varful lui vata arsa de la cartus... e posibil si de la asta sa fie.
PPS - Sa stii ca sunt si fete fumatoare de ET..dar posteaza sotii pt. ele
Cazul meu.
Baga atomizorul in apa oxigenata pina dimineata. Sau in propylen glicol, am auzit pe aici ca filamentul iese brici dupa clatire, din pacat n-am facut niciodata rost de el (PG)... Apa oxigenata e 2 lei la farmacie. Sa NU puneti hellas de lamiie ca-i acid si dimineata e vopseaua si metalul "oxidat", corodat cred ca-i cuvintul. Speli dimineata cu apa calda, sufli bine dinspre baterie sa iasa toata umezeala si lasi cu filamentul in jos sa se scurga ceva timp pe hirtie. "Vata" o storcesti intr-un servetel de hirtie apoi pui lichid nou. Sau o speli. Am observat ca vata de acvarii e cam amaruie, posibil si de la cit de intens tragi sa incalzesti filamentu'. Si mie mi se intimpla la fel.
am postat pe youtube un filmulet cu noul model dse108
, am folosit-o fara rezerva , doar cu 2 picaturi de lichid puse direct pe atomizator
---------- Post added 17-09-2009 at 12:11 AM ----------
propilen glicol ar trebui sa se gaseasca la farmacii , e folosit la preparea unor medicamente cu prescriptie,ca solvent ,se gaseste mai greu ,si in general nu este la sticlute , este ambalata in recipiente mari,vorbim de litri,dar se vinde si la 100 de militri (ca la bar)
eu din 7 farmacii aici in atena am gasit doar la una,am luat 200 de ml ma gandeam ca o sa coste o gramada de bani ......sa vezi am
dat doar 80 de centi(cred ca mai mult a costat sticluta) , cat despre glicerina ,nu e buna de fumat),cel putin mie nu imi place ,imi lasa o senzatie slaba de arsura in piept si gat si are un gust sec,ca sa nu mai zic ce mutra a facut farmacistul cand i-am spus la ce o folosesc,probabil se gandea ca daca mai stau mult am sa ii cer si o fiola de morfina
Dubios de ieftin, vezi sa nu fie de uz extern! Acelea pot contine metale grele si nu-ti recomand sa "aburesti" asa ceva.
cred ca ai dreptate mi se cam infunda atomizatorul de la el ,
oricum nu am de gand sa aburesc alceva inafara de lichidul special pentru et , dar am incercat si alte improvizatii ,
v-am vazut pe voi ca povesteati cu atata entuziasm,pentru cine e mai subtire de buzunar e o idee buna...
Hell yeah, mother****er...
18 zile = 4 atomizoare duse, arse, bulite, stricate, phootote
Experienta mea cu DSE 801 se apropie de sfarsit.
Chiar daca scoate aburi mai mult decit orice existent pe piata (e-tigareta), nu-l mai recomand NIMANUI.
iorgo - Nu vrea sa cobesc..dar cu DSE108 mai vorbim peste 1 sapt...maxim 2.
Sa-mi spui dupa aceea daca mai merge ceva la ea.
Bookmarks