Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 224 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1601 SP
    Member yoshy262's Avatar
    nicos1968 - ai PM..

Ce am uitat sa te intreb... cat fumai cind fumai tigari normale?

Acuma cate baterii iti ajung intr-o zi? 1-2-3-4?

2. #1602 SP
    Member nicos1968's Avatar
    fumam un pachet si jumate chiar 2 daca ieseam la terasa /restaurant...acum vaporizez healtcare, cofee de la bestcigar+ruyan 4 low nicotina si green tea 0 nicotina de la dekang..
    referitor la baterii ti-am raspuns pe pm cum procedez...dar nu ma abtin sa sa spun ca nicostick de la Mad Doc e bestial..

3. #1603 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    yoshy262 sambata fac 2 saptamani (19. 9 .09) de cand aburesc cu dse108 am 2 pachete (4 baterii 2 atomizatoare)
    dar folosesc un singur atomizator ,celalat il tin de rezerva
    pana acum nu am nici o problema si aburesc la greu dupa cum se vede in filmulet trag din ea pana ia foc,
    eu cred ca ai avut o clona ,o copie proasta , sa se strice atat de repede atomizatoarele ar fi insemnat faliment
    pentru firma sailleabao (dse) ,nu s-ar mai fi vandut la greu in toata lumea si totusi ei prospera de mai bine de 2 ani
    sunt sutee si sute de magazine on line pe intreaga lume care vand produsele lor

4. #1604 SP
    Member yoshy262's Avatar
    iorgo - toate piesele mele sunt �nsemnate SLB.. nu am nicio copie ...poate astea care le am or fi contrafacute..dar sunt contrafacute bine intrucat pe toate scrie SLB BE si seria de 5 cifre...

5. #1605 SP
    sa nu uitam ca , chinejii sunt experti in copii si clone,incearca sa cumperi din alta parte,daca vrei trimite-mi linkul de unde ai cumparat tigara si pot verifica la firma saillebao daca au vandut lor produse, cel putin daca stiu ceva despre linkul respectiv .

6. #1606 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Hai sa iesim la o bere.

7. #1607 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - iti dai seama cum ar fi ca pe o terasa sa vezi 10-15-20 de insi care pufaie din ceva asemanator cu o tigara, cutii de plastic negre si nici unul nu murdareste scrumiera?

Cred ca dupa 10 minute ar veni si politia sa ne verifice de seringi si fiole

8. #1608 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Pai si !? Sa aibe fiecare buletinul la el

9. #1609 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    curios cu atomizoarele astea...

Eu bag aburi de 1 luna jumate si nu am ars decat un atomizor de 510, si ala ca am facut dryburn vreo 10 sec la 5v ( stiu... sunt un idiot ). In rest si 510-le si 801 merg de rup.

10. #1610 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Primul atomizor de 901 a cedat vineri, dupa 3 luni, si era o copie infecta. Ars la rosu la cateva zile si baie in PG la 1-2 saptamani.
    Vineri am deschis unul argintiu SLB, mort in 2-3zile, luni inceput unul copiat, mort ieri si el.

Am renuntat la cele metalizate - eu speram sa functioneze la fel de bine ca primul care a tinut de m-am plictisit. Deocamdata experienta mea cu 901 este asa: 3 atomizoare in 3 luni. O sa cochetez cu 801 pe stick pentru ca cel negru mat de acum nu abureste asa serios ca primul argintiu (care intrecea 801 la cantitatea de aburi, senzational).

PS: in timp ce scriam, mi-a mai murit unul, 4 atomizoare in 3 luni... mai incerc 2 apoi imi fac un atomizor de la 0. deja ma enerveaza rau fiabilitatea de care au dat dovada in ultimul timp.

11. #1611 SP
    Member yoshy262's Avatar
    MadDoc - stai bine momentan.

Eu am la activ 8 atomizoare defecte in 3 luni jumate (6 buc -801, 2 buc-901) + 2 baterii.

Imi place de fiabilitatea bateriilor, vad ca se tin pe pozitie..momentan

12. #1612 SP
    are cineva vreo idee cum sa curat inauntru o baterie care sa umplut cu e-licid ?, am pus vreo 5 picaturi de lichid direct pe atomizator
    dupa care am pus tigara in buzunar am desfiletat putin sa nu faca contactu intre ele , dar lichidul sa scurs in baterie , cand am scos-o din buzunar ledul era aprins in continu,chiar si acum este aprins , daca nu se opreste cred ca am sa o pun in tort in loc de lumanare

13. #1613 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Ia bateria si trage incet din ea (sa o ridici si in sus, fara atomizor).. o sa-ti vina lichidul in gura, il scuipi..dupa care o tamponezi usor cu un servetel.

14. #1614 SP
    a drecului de baterie trag din ea de mi s-au inrosit urechile au avut astia grija sa o sigileze bine sa nu scape aer,
    am sa o las sa o descarce de tot,dupa care ii fac o baie cu apa daca nici asa nu isi revine iau sculele si ii fac autopsia,sunt tare
    curios ce are in ea

15. #1615 SP
    Member MadDoc's Avatar
    e cam nasol, poti sa-i pui cruce.

Daca nu a apucat sa se usuce o poti scufunda in votca sau alcool de 96 fix 1cm cu mufa in jos si daca nu e modelul cu microfon ai ceva sanse sa se repare. Oricum de pierdut nu ai ce pierde.

Ca sa fiu mai corect: 5-6mm peste mufa de atomizor ( daca e adancita in baterie, cum ar trebui sa fie la tine, atunci 5-6mm peste punctul cel mai de jos al mufei.

16. #1616 SP
    nu cred ca vor reusi vreodata , (nimeni) sa faca un atomizator sa tina cativa ani buni, din cate am inteles are o rezistenta care se infierbanta , are un avantaj , sta in lichid si o ajuta sa se raceasca mai repede ,daca ar merge in gol probabil ca s-ar arde , chestia asta poate fi comparata cu banala rezistenta de la contorul electric , care are o " piatra alba " care o ajuta sa se raceasca altfel s-ar arde in cateva minute si filamentul de la bec care este inconjurat de un gaz care nu itretine arderea,fara el acest filament s-ar arde pe loc ,iar bateria la E.T. duce o munca grea care o exploateaza la maxim,sa infierbante acest filament , consuma foarte multa energie,iar lichidul din atomizator, poate ajunge destul de usor in baterie,unde sunt circuite neizolate ermetic
    nu e de mirare ca sunt ata de defectuase

17. #1617 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu ma supar pe calitatea lor, iar tehnologia o inteleg bine. Daca baterii si incarcatoare ne putem face si noi, problema apare la atomizoare, unde pretul nu corespunde fiabilitatii. Daca ar fi 10lei un atomizor si ar crapa in cateva zile, nu m-as mai supara dar asa ma astept la un minim de 2 saptamani.

Momentan am gasit o noua tehnica de a umple un cartus de 801 cu plasa de lipton fara ca aceasta sa mai scape in atomizor. Daca ma tine atomizorul ca sa testez mai mult plasa voi posta si metoda.

PS: e enervant rau termenul asta: atomizor/atomizator. Ce naiba, e doar o rezistenta de nichelina, hai sa-i spunem asa. In procesul ei de functionare nu atomizeaza nimic, deci termenul nu-si are rostul.

18. #1618 SP
    Member yoshy262's Avatar
    MadDoc - termenul de atomizor vine de la expresia" a-ţi atomiza creierii de nervi ce-ţi faci cind se arde porcaria"

Atomiza-maş pe ei de chinezi..cu tehnologia lor de 2 lei jumate...

Vorba ta.. daca ar costa 5-10 lei.. e ok sa tina 5-7 zile..da asa?

19. #1619 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Noutati!

Am primit noul model manual de 901 - atomizor diferit, baterie sigilata ce te indeamna la picatura, marcaj diferit la atomizor.
    Il voi supune la teste (crunte dupa cum ati aflat mai devreme) si revin cu impresii

Pana atunci pozne:
    Attached Images Attached Images noul901.jpg interior-noul901.jpg marcare-atomizor901.jpg baterie-manuala901.jpg

20. #1620 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Rezistenta atomizor: 3,2 ohmi.
    I-am confectionat o umplutura de sita lipton. Am masurat inaltimea puntii cu sublerul (7,45mm), cat intra cartusul in atomizor apoi adancimea totala a cartusului, si le-am lasat sa faca contact pe 1,5mm. Au intrat 17 picaturi in cartus. Umplutura sta fixa in cartus si ma astept sa nu se agate de punte pe viitor.

Acum am scapat si de aroma lichidului de fabrica. Cantitatea de aburi creste treptat, asa cum era de asteptat.
    Surprinzator aroma are sesizabil o alta tenta fata de atomizoarele vechi, mai astept totusi sa-si intre in forte.

Cel mai important lucru pe care l-am sesizat imediat: nu se incinge asa rau. E mult mai rece dupa 10 pufuri sudate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 224 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks