Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 224 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 191 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1801 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Wow ! Cei de la SLB au pus acum la vinzare si joye510... Ce mustiuce ciudate...
    daca tot distribui asa ceva ar fi trebuit sa stii ca Joyetech-ul vinde si cartuse "flat"", nu numai rotunde....

2. #1802 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    .ro sau .com !?

3. #1803 SP
    Member nicos1968's Avatar
    .ro sau .com !?
    pacat ca uni distribuitori au astfel de lipsuri..poate ar mai trebuie sa se documenteze mai b ine inaite sa spuna ceva..e valabil si cu sfaturile
    Joyetech.ro produse de calitate..recomand

4. #1804 SP
    Da' stii ce invidios sint ca nu am si eu la vinzare !? Daca te refereai la mine... Vad ca in quota e nickul meu...
    In loc sa va bucurati ca aduc noutati in sit primesc aluzii gen "daca tot distribui asa ceva ar fi trebuit sa stii ca..."
    N-ar fi trebuit sa stiu ca... Nu ma intereseaza. Si iar va trimit in paginile anterioare sa cititi de curieratul meu...
    Poate ca intr-adevar e-tigarile dauneaza si ar fi de vindut doar persoanelor peste 21 de ani impliniti....

5. #1805 SP
    Da' stii ce invidios sint ca nu am si eu la vinzare !? Daca te refereai la mine... Vad ca in quota e nickul meu...
    In loc sa va bucurati ca aduc noutati in sit primesc aluzii gen "daca tot distribui asa ceva ar fi trebuit sa stii ca..."
    N-ar fi trebuit sa stiu ca... Nu ma intereseaza. Si iar va trimit in paginile anterioare sa cititi de curieratul meu...
    Poate ca intr-adevar e-tigarile dauneaza si ar fi de vindut doar persoanelor peste 21 de ani impliniti....
    da..ma refeream la tine...te referi la curierat cand faceai e liquide cu pedicuta si alexandrion?
    adevaru e ca nu ma intereseaza ce scrii tu..ma doare doar faptu ca te iei sau faci aluzii la niste distribuitori seriosi si deosebiti..
    iar daca te referi la persoane de peste 21 de ani cred ca ma confunzi..sau poate referi la tine??

6. #1806 SP
    Ce are una cu alta ? Cind o sa-mi comand eu ceva din banii mei de la China o sa te anunt, fii linistit.
    Sau poate-mi fac sit cu domeniu in America sau alte tari si vind din Romania fara sa deranjez pe cineva.
    Ce aluzii am facut, Nicos !? Cine a inceput ?
    Si ce te iei de pedicutza si Alescandrionul meu ? Io n-am voie sa aburesc ?
    Sau crezi ca am laborator de e-lichid !???

7. #1807 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Cu putina rabdare se poate face ceva mai frumos decat poza prezentata mai sus:

Baterie 2400mAh

8. #1808 SP
    Ce are una cu alta ? Cind o sa-mi comand eu ceva din banii mei de la China o sa te anunt, fii linistit.
    Sau poate-mi fac sit cu domeniu in America sau alte tari si vind din Romania fara sa deranjez pe cineva.
    Ce aluzii am facut, Nicos !? Cine a inceput ?
    Si ce te iei de pedicutza si Alescandrionul meu ? Io n-am voie sa aburesc ?
    Sau crezi ca am laborator de e-lichid !???
    stai linistit nu ma intereseaza si nu ma va interesa niciodata de unde comanzi tu.
    in alta ordine de idei nu ma intereseaza deloc ce vinzi dupa mine poti vinde orice si oriunde , nu ma deranjezi deloc ..eu nu fac afaceri cu e lichide si /sau e tigari
    apropo cand cumperi ceva din China nu te deranja sa ma anunti..nu o sa cumpar niciodata de la tine.
    daca nu-ti amintesti de jigniri sau aluzi citeste ce ai scris( e adevarat ca nu te-ai referit la mine decat acum )...eu ti-am spus ce ma deranjeaza si ma repet pt ultima oara.. ma deranjeaza ca te-ai luat de niste colegi de site care sunt cinstiti, seriosi ceea ce rar gasesti in lumea de azi(Maddoc, Eugen 75)
    referitor la pedicuta si alexandrion tu poti sa folosesti orice..eu doar sper ca cei care citesc paginile acestui site au destula minte sa nu se ia dupa tine..ti-am spus asta ca sa stii ca nu primesc sfaturi de la unii care folosesc asa ceva
    nu-ti trebuie laborator de e liquid..trebuie sa ai bani doar sa cumperi ....
    in rest iti doresc numai bine

9. #1809 SP
    Esti avocatul lor !? Tu stii in ce relatii sint eu cu Maddoc sau Eugen !? Ti-au zis ei ceva despre mine ? De ce te bagi aiurea ?

Ziceti singuri daca va deranjeaza ceva ! Pe mine m-a deranjat faptul ca Maddoc nu si-a onorat comenzile la timp (boxu si PG) iar de Eugen inteleg ca are multa treaba si nu prea e deplasabil sau nu-i vin comenzile decit "peste doua saptamini" de fiecare data cind il apelez etc etc. Se pare ca ei au ceva cu mine... Deci nu-i mai apelez...

10. #1810 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Se pare ca incepand cu pagina 90 s-a deraiat puternic, poate se inchide thread-ul...

Exista bazar pentru vanzari si reclame!

11. #1811 SP
    Esti avocatul lor !? Tu stii in ce relatii sint eu cu Maddoc sau Eugen !? Ti-au zis ei ceva despre mine ? De ce te bagi aiurea ?
    Nu cred ca eu sau Cezar am avea nevoie de avocat, dar nu-ti inteleg atitudinea asta la adresa unor forumisti. Daca s-a luat de tine ca ai scris de tot felul de combinatii aiurea, care nu cred ca isi aveau locul pe acest forum, ai sarit ca ars. Poti scrie pe blogul tau tot ceea ce doresti. Dar sunt foarte multi care citesc acest forum, nu au nicio idee inca despre tigara electronica iar cind vad aceste aberatii ale tale, deja ne cred betivi, drogati, etc.... Nu ma mai surprinde ceea ce zicea joshy ca a patit la mare. Tu daca ai revenit la tigarile clasice, nu vad de ce mai bagi in seama cu cei care utilizeaza sau vor sa utilezeze tigarile electronice. Lasa-ne pe noi cu ale noastre, tu veziti de marii producatori de tigari si d�le sugestii sa faca tigari cu gust de ce vrei tu.
    In rest numai de bine.
    Eugen
    P.S. Nu stiu ce ai vrut sa zici de relataia cu mine si cu Cezar.Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????

12. #1812 SP
    Probabil as ridica si eu o mina pentru. Tigarile si compozitia e-lichidelor nu mai sint de mult secrete, inca ar mai fi de adaugat cum se poate curata corect si eficient un atomizor... Dar la 30 lei atomizorul nou... Sau amperajul mic... Si mai multe baterii "la purtator" ar fi o solutie buna in loc sa vin cu tunu' de acasa...

---------- Post added 21-10-2009 at 12:24 AM ----------

Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    Nu cred ca eu sau Cezar am avea nevoie de avocat, dar nu-ti inteleg atitudinea asta la adresa unor forumisti. Daca s-a luat de tine ca ai scris de tot felul de combinatii aiurea, care nu cred ca isi aveau locul pe acest forum, ai sarit ca ars. Poti scrie pe blogul tau tot ceea ce doresti. Dar sunt foarte multi care citesc acest forum, nu au nicio idee inca despre tigara electronica iar cind vad aceste aberatii ale tale, deja ne cred betivi, drogati, etc.... Nu ma mai surprinde ceea ce zicea joshy ca a patit la mare. Tu daca ai revenit la tigarile clasice, nu vad de ce mai bagi in seama cu cei care utilizeaza sau vor sa utilezeze tigarile electronice. Lasa-ne pe noi cu ale noastre, tu veziti de marii producatori de tigari si d�le sugestii sa faca tigari cu gust de ce vrei tu.
    In rest numai de bine.
    Eugen
    P.S. Nu stiu ce ai vrut sa zici de relataia cu mine si cu Cezar.Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????
    "Combinatii aiurea" !? Adica ? Da-mi exemplu!

"Nu ma mai surprinde ceea ce zicea joshy ca a patit la mare." Interesant. Ce a patit ?

Cine-i Cezar !?

"Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????" Nu, ai dreptate.
    Dar m-au enervat anumite lucruri de care nu cred ca le-am inceput eu. Si da, eu am intrat la scoala de la 6 ani...

13. #1813 SP

Cine-i Cezar !?

"Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????" Nu, ai dreptate.
    Dar m-au enervat anumite lucruri de care nu cred ca le-am inceput eu. Si da, eu am intrat la scoala de la 6 ani...
    Maddoc = Cezar, ceea ce inseamna ca il cunosti foarte bine. Ceea ce a patit joshy scrie citeva pagini mai in spate, dar se pare ca ai citi doar ce ai vrut sau ce te-a deranjat.
    Si da, eu am avut norocul sa fac 7 ani acasa si apoi sa ma duc la scoala.
    Si aici vreau sa pun punct acetei devieri de la subiectul acestui forum, iti promit ca nu voi mai intervenii decit in subiectele legate de ETigarete si accesorii.

14. #1814 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    offtopic: vladtheodor, eu n-am mai postat aici tocmai din cauza prostiilor pe care le-ai scris de-a lungul timpului... si se pare ca nici maddoc sau eugen nu pica pe spate de dragul tau, daca tot i-ai pomenit mai devreme... esti infantil, teribilist, gargaragiu si in mod cert n-ai nici cei 6 ani de acasa...

poate ca n-ar strica sa inceapa lumea sa-ti ignore replicile...

15. #1815 SP
    Quote Originally Posted by blueteam View Post
    offtopic: vladtheodor, eu n-am mai postat aici tocmai din cauza prostiilor pe care le-ai scris de-a lungul timpului... si se pare ca nici maddoc sau eugen nu pica pe spate de dragul tau, daca tot i-ai pomenit mai devreme... esti infantil, teribilist, gargaragiu si in mod cert n-ai nici cei 6 ani de acasa...

poate ca n-ar strica sa inceapa lumea sa-ti ignore replicile...
    adevarat graiesti..in plus mai si delireaza..o fi de la Alexandrion sau pedicuza?

---------- Post added 21-10-2009 at 08:34 AM ----------

Ziceti singuri daca va deranjeaza ceva ! Pe mine m-a deranjat faptul ca Maddoc nu si-a onorat comenzile la timp (boxu si PG) iar de Eugen inteleg ca are multa treaba si nu prea e deplasabil sau nu-i vin comenzile decit "peste doua saptamini" de fiecare data cind il apelez etc etc. Se pare ca ei au ceva cu mine... Deci nu-i mai apelez...
    nu sunt avocatu nimanui, si ti-am zis mai devreme ce m-a deranjat..vad ca nu intelegi...si sa stii ca nu conteaza la ce varsta ai inceput scoala ci evolutia ulterioara daca aceasta exista..
    rog restu forumistilor sa ma scuze pt postarile offtopic

16. #1816 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Dacă nu aţi auzit de expresia "click dreapta şi ignore" ar trebui să o puneţi �n practică acuma...

Eu nu am păţit nimic grav la mare.. doar am fost făcut drogat pe faţă, fără ocolişuri.. nu ştiu de ce.. oare faţa mă trădează?

vladtheodor - la pagina 90 te-ai cam bagat cu mine �n seamă fără să ai motiv...
    dar dupa cum ai văzut eu te-am ignorat..dec�t să mă cert cu cineva pe net..prefer să-mi văd de ale mele...

17. #1817 SP
    Si asa am fost EU primul om care a inventat macerarea.
    Glicerina pura, ceai de pedicutza si pentru ca nu aveam propilenglicol am pus Alescandrion. La sfirsit filtrate prin vata medicinala...
    Poate ar trebui sa se inchida (sustin inca o data) de tot topicul asta, si asa a fost de la bun inceput creat in scop publicitar...
    Multumesc pentru reactii !

18. #1818 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Dragilor,
    Sper sa terminati cu certurile si cu orgoliile. Eu am reusit sa-mi cumpar un DSE901 si sunt foarte multumit de acest model. Diferenta intre ce aveam si acesta e de la cer la pamant. Va multumesc pentru sfaturi, chiar au fost bune.

Totusi, vin cu urmatoarea problema/intrebare:
    Scopul inlocuirii tigarii normale cu ET a fost pentru sanatate... nu de fun. De 24 de ore de cand mi-a venit ET-a nu am mai fumat decat abur.... si nu all the time, inca nu am consumat o baterie.

Treaba nasoala este ca tot tusesc si cand fumez ET... speram sa scap de treaba asta. Vreau sa-mi spuneti despre experientele voastre cand ati trecut de la fumat normal la ET. Mai tusiti dimineatza?... si alte neajunsuri provocate de fumat.

VA multumesc si consider ca acestea sunt problemele cu adevarat importante... suntem mai sanatosi cu ET... sau tot ne distrugem plamanii si gatul...?

19. #1819 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - de tusit am tusit cateva zile, la inceput.

Mai tusesc si acuma daca-mi iau teapa cu lichide de proasta calitate cum ar fi alea de pe okazii,
    vandute de diversi indivizi fara scrupule, sau care habar nu au ce vand.

Sa fugi ca dracul de tamaie de sticlele cu e-lichide fara etichete..alea clar sunt contrafacute sau minarite intr-un fel.

Daca ai lichide de calitate bune vei scapa de tuse in 1-2-3 sapt (depinde de organism) ...daca ai lichide de proasta calitate...nu vei scapa de tuse...

ps - ce lichide folosesti?.. ce scrie pe sticla?

20. #1820 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Pe eticheta scrie doar MB 18 mg. Mai este insa si o alta posibilitate. Mi-am luat si cartuse de rezerva care sunt high. E posibil sa fie prea tari pentru mine... care ajunsesem sa fumez ultra light (fara probleme). Sa fie asta motivul pentru care inca tusesc?
    Cert este ca daca nu fumez (am incercat sambata si duminica, am reusit sa fumez doar 2 tigari pe zi), nu tusesc... deci e clar o tuse provocata de fum/abur.
    Pai daca tu crezi ca poate fi si de la e-lichid (ce-i drept am reincarcat de vreo 2=ua ori)... recomanda-mi in private, de unde sa-mi iau unele de calitate. Ms!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 224 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 191 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks