De unde ai luat? Am 3 precomenzi si niciuna nu s-a definitivat.
Două figurine South Park - Funko Pop!
150 lei, de la mangashop.ro![]()
Avand in vedere ca saptamana asta mi s-a busit apple watch-ul (seria1) se pare ca s-a umflat bateria (nu se stie exact - e trimis la "service") am cumparat CSVD .. din pacate doar modelul simplu, pentru ca cel cu GSM presupunea adaugarea ~10 $ facturii de mobil, care nu e platita de mine![]()
Baby, baby, baby!
Versace Dylan Blue de la EMAG 179 lei
Original 100%
Câteva aspecte pentru cei care cred ca parfumurile vândute de EMAG/Aoro sunt fake:
- EMAG vinde parfumuri originale, nu vorbesc despre firmele din marketplace
- Aoro are aceasi distribuitori ca Douglas și Sephora
- Aoro este foarte cunoscut și in Anglia ( chiar credeți ca își pătează imaginea prin strecurarea unor parfumuri fake printre alea originale?)
-Parfumurile se pot verifica pe toate site-urile posibile, având aceleași rezultate pe fiecare site ( se știe de existența lor și de data lor de fabricație)
- Parfumurile pe care le cunosc unii "băieți rafinați" ca fiind bombe olfactive, au fost reformulate de cel puțin 2-3 ori, nu mai miros și nu mai persista la fel, de la an la an.
-PH pielii fiecăruia este diferit, deci un parfum poate avea performante diferite de la o persoana la alta
- Ultimul aspect, parfumurile tester din Douglas și Sephora sunt
mai concentrate cu 20-25% fata de parfumurile sigilate, destinate vânzării.
Sent from my iPhone using Tapatalk
LG OLED B7 - eMag 6999 RON. Am tot asteptat un pret asemanator cu cel din septembrie de la flanco de 6400 lei, dar n-a fost..
Casti gaming - Cloud Stinger @Altex 140 lei, merita toti banii, neasteptat de bine se aud!
Boxe de birou 2.0 Edifier @eMag 240 lei, la fel sunet mai mult decat decent pentru banii platiti.
Bookmarks