Neaparat sa-i faci update de firmware. Si daca vreodata vrei chestii mai avansate pe el, instalezi DD-WRT.
Neaparat sa-i faci update de firmware. Si daca vreodata vrei chestii mai avansate pe el, instalezi DD-WRT.
Aveam de gand sa-i fac update, insa nu am apucat pentru ca intarziam la munca.
La DD-WRT m-ai pierdut...insa ma voi documenta pe Sfatul Google.
Lasă-l deocamdata cu ultimul fw oficial, pentru un utilizator obișnuit e mai mult decât suficient.
Proiect pentru facultate - probabil singurul pe care il voi face cu placere
~100 de lei am dat pe nebuniile astea.
Daca tot a fost super oferta la Diverta (vai de capul lor), am zis sa iau si eu niste gadget-uri... sa-i mai ajut cu una alta.
Prin urmare, mi-am luat o cana-obiectiv (de-abia astept sa vad reactia unora cand voi deschide lentila sa beau cafea). E draguta ca are interiorul din aluminiu - ma temeam sa nu fie complet din plastic. Mai departe avem un pieptan "tranzistor" - nu l-am luat pentru a ma pieptana (i don't really do that) ci pt. ca arata foarte cool. Si nu in ultimul rand, un set de pahare de shot-uri in forma de cartuse de shotgun... care din pacate sunt din plastic si nu sticla (partea de jos e insa metalica). Probabil le voi folosi pe post de suporturi diverse...
P.S. Scuzati deranjul de pe "bancul de lucru"![]()
Uite de-aici iry, inca mai e pe stoc si la reducere 33%.
I-am luat si eu prietenei cadou anul trecut si am iesit mult mai ieftin (nu mai stiu cat, am luat de pe ebay). Ideea nu a fost pretul, ci faptul ca arata aproape identic cu obiectivul real.
Edit: Aproape 10 lire, si daca nu ma insel a fost cu tot cu transport in Ro la banii astia![]()
GODZYLLA: sunt mai multe variante... gasesti de la 3 dolari la chinezi pana la 50 de lire. Diferentele intre ele sunt extrem de mari... eu am avut una ieftina si s-au dezlipit toate cele de pe ea. La prima cafea deja se curata vopseaua, and so on. Asta pare mai serios facuta si nu e "noname". Acum, om trai si om vedea. In plus, mie mi-a trebuit un model din care sa pot sa beau in masina, iar asta e singura pe care am gasit-o care are "gura" aceea pe care o vezi la paharele de cafea "on the go".
P.S. Uite una gasita rapid la vreo 3.65 lire.
Marfa!![]()
Banuiesc ca faci un arcade stick...tinene la curent sunt foarte curios cum va arata produsul finit.
on: Un cadou bine meritat pentru logodnica mea, a implinit un an la compania la care lucreaza si tocmai a fost promovata, promotie care aproape ca i-a dublat salariul.![]()
Bookmarks