Ha! Macar nu mai sunt singurul cu alb, ma simteam putin aiurea
Eu l-am luat pentru cum arata spatele![]()
Ha! Macar nu mai sunt singurul cu alb, ma simteam putin aiurea
Eu l-am luat pentru cum arata spatele![]()
Hehehe, eu sunt white freak, si oricum i5-ul negru, am inteles ca se ''cojeste'' destul de repede pe margine. Ma rog, parerile sunt impartite.
Nu este adevarat. S-o coji la aia de il tin in buzunar impreuna cu vreo bucata de smilgher.
Mie nu mi s-a parut nicio diferenta intre ele si o pereche de casti in-ear pe care am dat 20 euro acum un an.![]()
Well guys pana la urma fiecare face ce vrea cu bani lui asa ca slow down.
tudyniuz: am si o pereche in-ear sony si nu pot sa zic decat ca dupa 30-45 min ma dor urechile .
Cat despre casti nu pot sa spun decat ca sunt foarte multumit dupa 3 zile de utilizare sunt exact ce mi-am dorit (bass,design,calitatea materialelor,comfort) ...
Le folosesti cumva si la jocuri? Daca da, cum se comporta? Si eu vanez o pereche de casti de calitate si nu ma pot hotari asupra modelului.
Eu am o pereche de Sony MDR-XB500 si sunt perfecte, foarte confortabile, iti acopera urechea in intregime, nu doar stau pe ea (ceea ce duce la disconfort si dureri), si raportul pret/calitate este foarte foarte bun. Stau cateodata o zi intreaga cu ele pe urechi si nu am nicio problema, singurul dezavantaj este ca sunt cam mari. Daca te tine buzunarul au putea sa-ti iei chiar XB700, sunt mai mari si mai bune. Si ca sa ma raportez la Beats, calitatea lor lasa mult de dorit, singurele care se aud bine sunt cele mai scumpe
. Si sunt atatea alternative mult mai ieftine care se aud cel putin la fel de bine...
Bookmarks