Si fratele meu l a luat tot azi![]()
Nu a zis nimeni ca au reduceri la figurinele Skylanders.
15 lei / pachet din Altex/MG. Am plecat la o tura prin Mall Vitan sa mai pescuiesc cateva.
M-am ținut de mult sa scriu și sa pun poze dar nu mi-am făcut timp să-i trag câteva... Canon sx280 hs cumpărat de pe olx la prețul modic de 500 lei nou nouț în cutie, aproape nici un defect, are un pixel mort la display, insesizabil. A fost luat înainte de Black friday și asa dacă așteptam nu găseam ceva mai bun la banii ăștia.
O sursa pentru PC-ul meu nou. Modulara, eficienta 92%, prinsa de BF la PC Garage de la 500 la ~300 lei.
Eu mi-am luat o gramada de junk in ultimele 2-3 zilemai jos pozele :0
- o unitate optica SATA ... nu aveam asa ceva si placa de baza nu mi-a recunoscut unitatea pe USB![]()
- o placa de baza HP + procesor Q8200 + 2 GB DDR2 800 + cooler (din pacate am nevoie si de un Y cable 6 pin PCI-E pentru a ma juca cu placa videopentru ca sursa are doar 1 singur conector ... sper sa tina
)
- test bench Lian Li
- placi video pe AGP: Ti 4600 Albatron / Radeon 9700 (simplu .. destul de rara placa) / cea mai puternica placa video existanta pe AGP HD4670
Astept sa-mi vina cateva bunatati de pe ebay si revin cu poze saptamana viitoare![]()
Ce nu se vede in poze - un router gigabit (aveam nevoie rapida de extensie de porturi si astia pe aici n-au switch-uri asa ca a trebuit sa iau cel mai ieftin posibil router- fabricat de netgear ... nici macar nu stiu modelul dar va fi folosit pentru a conecta NAS-ul / Ps4 / Xbox One la retea)
Pacco Rabanne Invictus - Madrid,Spain 65 euro *deodorant+parfumu100ml. si desigur STEELBOOK pt colectionari![]()
Bookmarks