Erm..cum pot sa postez pe forum o imagine in care sa pot "embedui" un link, are cineva idee care ar fi codul ?
Erm..cum pot sa postez pe forum o imagine in care sa pot "embedui" un link, are cineva idee care ar fi codul ?
A facut careva in a X-a caracterul realist si psihologic pentru nuvela Moara cu Noroc. Va rog mult, raman dator pe viata!
Moara cu noroc - realism social si psihologic de Ioan SLAVICI
Te ajuta asta ?
Daca cineva va fi treaz in noaptea de Revelion si e dornic sa voteze la Eurovision, va rog sa o faceti pentru Hotel FM ( numarul 12) !
Sarbatori Fericite !
un site de unde pot cumpara tenesi converse la un pret mai rezonabil?? stie cineva? multumesc
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama Orange, cea cu multe balonase care se aprind. Parea sa fie o melodie de Craciun si e foarte catchy ^^
roaga pe cineva cu shazam sa intre pe linkul de youtube , daca exista , si se afla imediat
NUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!11111oneoneoneoneeleven
Boomerang este dublat.... Singurul post cu desene unde mai puteai asculta vocile originale...![]()
Probabil eu am singurul receiver UPC defect. Desi e setat pe engleza, de la inceput, isi pune singur limba romana pe toate programele. In plus, daca modific la fiecare canal limba, individual, la sfarsitul fiecarui program/ cand schimb canalul se intoarce pe romana...
Am receiver nou, adus acum ~ o saptamana. Nu ma inteleg deloc cu el....
Bookmarks