Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 147 of 752 FirstFirst ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 197 247 647 ... LastLast
Results 2,921 to 2,940 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #2921 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Vezi că avem şi o televiziune, GameX TV, e �ncă �n lucru dar �n curand ajunge pe cablu Au şi un site unde găseşti c�teva emisiuni, uite un review făcut de ei :
    YouTube - God of War 3 Review by GameX
    dragut si GamerX TV m-am uitat doar la GoW si Alan wake da am observat un lucru care nu imi place: ofera mult prea multe spoilere. De frica nici nu ma uit la Heavy Rain . Da in rest e dragut, arata foarte multe video-uri din joc, vorbesc despre toate aspectele pozitive sau negative din joc, etc.

2. #2922 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Zilele trecute mă g�ndeam " Bă, ce m-aş mai juca HeXen sau Heretic" şi uite ce am găsit :X:
    Hexen:Edge of Chaos: Introduction

3. #2923 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    dragut si GamerX TV m-am uitat doar la GoW si Alan wake da am observat un lucru care nu imi place: ofera mult prea multe spoilere. De frica nici nu ma uit la Heavy Rain . Da in rest e dragut, arata foarte multe video-uri din joc, vorbesc despre toate aspectele pozitive sau negative din joc, etc.
    Sunt OK si astia de la GameX TV dar la video review-uri in romana ii prefer pe cei de la ZonaIT. Noua ne lipsesc revistele de gaming, LEVEL a ramas singura care mai merita cumparata.

4. #2924 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Zilele trecute mă g�ndeam " Bă, ce m-aş mai juca HeXen sau Heretic" şi uite ce am găsit :X:
    Hexen:Edge of Chaos: Introduction
    IoI la fel si eu, zilele trecute mi-a mare fost dor de heretic, am jucat foarte mult jocul acela a fost unul din amintirile cele mai placute in sp gaming.

5. #2925 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Sunt OK si astia de la GameX TV dar la video review-uri in romana ii prefer pe cei de la ZonaIT. Noua ne lipsesc revistele de gaming, LEVEL a ramas singura care mai merita cumparata.
    Arena TV rămăne liderul, chiar dăcă nu mai există Nu o să uit niciodată live-urile lui Claudiu sau emisiunile lui Assasin cu Profu Şi nici felul �n care vorbea Lulu, sau install game-urile făcute de Anda...parcă aş fi o babă ce �şi aminteşte de vremurile �n care era fecioară lol

@Halloween:

6. #2926 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Happy Halloween!

Epic ) Strong LANGUAGE

7. #2927 SP
    Scuze, n-are haz

C�t de tare

8. #2928 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    MK promite a fi distractie old school , iar Dead Space 2... :zombieright_

9. #2929 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cunoaste cineva filme specifice Halloween-ului ? Si aici nu ma refer la cele horror cu buget redus care au ca personaj principal o vrajitoare cu gheare de hartie.

10. #2930 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Chick Makes Same Dumb Face in Every Pic Video@@AMEPARAM@@http://embed.break.com/709403@@AMEPARAM@@709403

Eu cred ca asa este fata ei lol.

@Naz

Vezi ca cei de la imdb.com au facut o sectiune speciala: http://www.imdb.com/sections/horror/

11. #2931 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Au inceput sa imi tot apara acolo unde apare cand intra cineva pe mess, diferite id-uri, pe care eu nu le am in lista. Cand dau click pe ele imi apare sa le dau ADD/IGNORE. A mai patit cineva?
    Exemplu (asta e cam al 50-lea pe ziua de azilol) :

LE: Acu vad ca atunci cand dau sa verific mail-urile ma scoate de pe mess: You have been signed out because you signed in from another computer
    Ce o avea?
    Attached Images Attached Images ffff.jpg

12. #2932 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Radu Banciu

13. #2933 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Au inceput sa imi tot apara acolo unde apare cand intra cineva pe mess, diferite id-uri, pe care eu nu le am in lista. Cand dau click pe ele imi apare sa le dau ADD/IGNORE. A mai patit cineva?

LE: Acu vad ca atunci cand dau sa verific mail-urile ma scoate de pe mess: You have been signed out because you signed in from another computer
    Ce o avea?
    asa se zice acu?:-" cand dai add la fete "$hukar3"

14. #2934 SP
    Junior Member Bugsy's Avatar
    Ma poate ajuta cineva?Nu stiu de ce eu nu am butonul ptr. screen si vreau neaparat o poza din videoclipul acela.Daca vrea cineva,poate sa dea la rezolutia 1080p sa faca videoul full screen si sa imi faca un prt scrn la minutul 1:12?Si va rog sa asteptati sa se duca acea bara si chestia aia cu Press ESC bla bla bla.Am incercat cu diferite programe de prt screen dar toate faceau cu calitatea foarte proasta,nu o faceau deloc in HD.

15. #2935 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    You have been signed out because you signed in from another computer(
    Se �nțelege de la sine, cineva �ți folosește userul și parola pentru a se loga pe contul tău. Vezi poate ai vreun keylogger și nu știi de el.

---------- Post added 31-10-2010 at 02:46 PM ----------

Quote Originally Posted by Bugsy View Post
    YouTube - Kanye West - POWER Ma poate ajuta cineva?Nu stiu de ce eu nu am butonul ptr. screen si vreau neaparat o poza din videoclipul acela.Daca vrea cineva,poate sa dea la rezolutia 1080p sa faca videoul full screen si sa imi faca un prt scrn la minutul 1:12?Si va rog sa asteptati sa se duca acea bara si chestia aia cu Press ESC bla bla bla.Am incercat cu diferite programe de prt screen dar toate faceau cu calitatea foarte proasta,nu o faceau deloc in HD.
    Uite aici: Power wide

16. #2936 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

Ce o avea?
    Nu io furat nimeni parola...cand esti pe mail dupa o perioada de timp te logheaza pe yahoo-ul din browser...daia il si il scoate din yahoo-ul de pe desktop.

Si cand stergi un ID,tre sa il stergi si din adress book...altfel se mai intampla sa iti apara popup-urile alea cand iese/intra unu din id-urile sterse.
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

17. #2937 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

and i thought D&D was fun

18. #2938 SP
    UberDude Honord's Avatar

19. #2939 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Daca vreti un cod de reducere pe zavvi cu 10% ziceti.

20. #2940 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Attached Images Attached Images 74001113858118677209100.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.