Renegade... castigi ceva cu misto-urile astea gratuite? Sincer. Te pot incadra la "flame"? Lejer.
Renegade... castigi ceva cu misto-urile astea gratuite? Sincer. Te pot incadra la "flame"? Lejer.
Eh, sa nu fim chiar asa rautaciosi... E totusi aria de Spam. Pacat ca unii au luat-o drept zona de spalat rufe.
On-topic, de 1 Aprilie, episod special din RObotzi: RObotzi.S01.Ep3,14.ZDA | CreativeMonkeyz
Uita-te la ce a postat MonkY domnu.
Pacat ca nu-i invers dialogul ca se potrivea bine.![]()
Flame inseamna a insulta pe cineva. Cu ce anume si mai precis, pe cine anume insultam eu cu acel post?
Intr-un thread glumele sunt incurajate, aici cine face una este considerat mistocar si este pus la colt ca aduce insulte. Hotarati-va!
Incercam sa mai detensionez atmosfera dupa cele postate..
P.S.: Ca sa nu fie nici un fel de neintelegere: "mfw" nu este o insulta. Inseamna "my face when".
http://www.youtube.com/watch?v=H****ZRCgqs
Monkey gone to heaven :devil:
Nu stiu cum se intampla, dar mereu ajung ultimul. Vreau si eu sa ma cert cu cineva!
P.S. Cel mai ciudat e faptul ca va luati si de saracul Donelu, care nu cred ca a facut rau nimanui pe aici, apoi sa mai zic de banuri(cel putin din spusele lui Monky ati zis ceva si de el, nu cunosc.. nu dati cu parul! )
Eagle-eye, iti multumesc! apreciez.. deja imi dau lacrimile, a fost pur si simplu... emotionant!
I hate 1 aprilie. Nu mai stiu ce e gluma si ce e serios. Argh
---------- Post added 01-04-2011 at 10:16 PM ----------
Deathwings esti un URAT!
Mo, pai nu ma iau de tine, iti activezi Maximum Armor si m-a luat 'reacu, pot sa dau si cu '50 cal-ul in tine (adica un cal din anii 50)
eagle-eye (sau ochi de soim, sau carabina lunga) pai si ce mai astepti? voi vota pentru tine!
Bookmarks