Am cautat dar degeabaMa gandeam ca poate a mai avut cineva problema asta...
Stie cineva unde pot gasi banda dublu adeziva in Constanta ? Caut de o saptamana sa lipsesc ecranul de la iMac dar nimic ....
Ce este un press-kit? Am auzit ca se colectioneaza, dar nu stiu mai exact ce reprezinta.
Este pentru a promova un joc? Astept raspunsurile voastre.![]()
de obicei sunt editii de colectie ale jocurilor noi, pe care presa le primeste gratuit spre review si pastrare de la casele de jocuri (producatori)
Stie cineva cum pot imbunatatii imaginea de la snes..pe un HDTV?am inteles..ca se poate printr/un convertor vga si un dvd recorder?va rog frumos![]()
Ce ma distreza oamenii care folosesc "du pa" in loc de "de pe"sunt ca niste mici canadieni care pronunta "abut" in loc de "about"
![]()
Stie cineva cum pot sa imi "link-uiesc" contul PSN de RO pe Social Club-ul de la R* Games?
Stie careva cum pot sa fac sa ascult muzica in format 5.1 ? am un sistem 5.1 surround si nu vreau sa mai ascult stereo. se poate realiza asa ceva ?
Mentionez ca in jocuri imi reda 5.1. dar la muzica nu.. nici la filme.. cum pot face sa nu mai fie stereo ?
Incearca Foobar2000 sau Winamp ca player audio, in rest daca driverele sunt instalate corect ar trebui sa poti merge pe varianta 2.0 cat si 5.1 la alegere.
Stie cineva daca mai merge sa trimiti invitatii pe steamgifts? Am citit undeva ca nu ar mai merge, altcineva mi-a zis ca trebuie sa ai o vechime de 3 luni. Pana la urma cum este?
Doar ce am terminat primul sezon din Spartacus(blood and sand) mai are rost sa cumpar Gods of the Arena avand in vedere ca este doar un prequel ?
Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare,mi-am luat un telefon Nokia Lumia 620 cu abonament,si azi cand verific costul am 11 eu cost suplimentar!De ce?Eu sunt sigur ca de fiecare data cand am intrat pe net am foloit wifi-ul,si am intrat la setari sa dau data connection off.Ma puteti ajuta?!
simplu! schimba telefonulglumesc
vezi ca in Tapatalk ai Settings, din settings mergi jos la Editor "Signature" , touch acolo si ai 2 posibilitati, ori modifici textul, ori opresti semnatura de tot.
Bookmarks