Rade din fonturi, la fiecare deschidere a tool-ului de text sta si citeste toata baza ta de fonturi.
Rade din fonturi, la fiecare deschidere a tool-ului de text sta si citeste toata baza ta de fonturi.
Daca chiar nu vrei sa mai stergi din fonturi (desi raman la ideea ca 7726 sunt cam multe), poti sa mai faci un tweak. Mergi la Edit > Preferences > Type si debifeaza Font Preview Size. Daca ai o versiune mult mai noua, s-ar putea sa nici nu mai existe acea optiune.
O alternativa ar fi sa folosesti un manager de fonturi, gen Adobe Type Manager, cu care sa poti sa activezi / dezactivez / dezinstalezi ce fonturi vrei.
A treia optiune ar fi sa cresti cache-ul pentru Photoshop (in Preferences - Memory Usage) si sa-i dai mai mult RAM.
Iar a patra, si cea mai buna... mai pune 8GB RAM!
Salutare !
Vreau sa imi fac si eu un cont PSN, dar cum e pentru prima data, nu sunt tocmai familiarizat. Pe forum pe aici m-am speriat cand am vazut conturi de UK de RO , conturi de donwload, conturi de jucat si toate cele.
Care e avantajul sa ai un cont pe UK sau dezavantajul unui cont RO ... Heelp, va rog.
iti recomand sa faci UK... Pe UK poti sa folosesti store, playstation home si alte chestii care pe RO nu poti sa folosesti... In caz de vrei sa stai pe 1 cont sa il ai de download si unul de jucat faci cum vrei...
Pe contul de UK trebuie sa imi bag adresa mea neaaparat ? Codul meu postal and so on ? Pentru ca pe RO mi-a zis ca e invalida, acum incerc pe UK si nu stiu ce sa fac. Ce vreau sa zic eu e daca e relevanta, daca ii pasa cuiva. Vad ca si pentru plata mi-o cere.
Multumesc so far.
Contul de UK trebuie sa il faci cu o adresa valida de UK, gasesti pe net (adresa unui hotel de ex.).
Eu am cont de UK pt PS Plus si cont de RO cu adresa mea normala pe care ma joc
Am inteles. Am scris adresa mea, si codul meu postal si a mers pe UK . Acum am si eu doua conturi, ca smecherii.
Thanks guys !
E normal ca ecranul de la laptop sa fie mai prost ca ecranul de la Galaxy S3 ? Ma refer la culori aici. Pozele vazute pe S3 sunt mult mai vibrante si mai luminoase, pe cand pe laptop se vad mai sterse. E foarte observabil mai ales la culoarea pielii.
nu este o regula ca un ecran care afiseaza culori mai vibrante sa fie si mai bun. un LED Samsung spre exemplu este mult mai vibrant si mai luminos decat o plasma panasonic, dar asta nu inseamna ca acele culori si si corecte.
Faptul ca pe ecran de telefon precum GS3 culorile apar asa, iar lumina este ma puternica inseamna cel putin ca acea imagine de rezolutie similara este concentrata pe o suprafata mult mai mica, si atunci in mod automat va arata mai bine.
De multe ori, cel putin pentru modelele mai noi de smartphone ecranele au o tehnologie mai scumpa si mai buna decat ceea ce este integrat intr-un ecran banal de monitor. tehnologii ca AMOLED, IPS...etc, daca vrei un Monitor cu panel IPS...pai atunci trebuie sa scoti bani multi din buzunar![]()
Galaxy S3-ul are AMOLED care se vede superb.
Laptopul...are LCD....deci nu e cinestie ce. Iar asta este motivul culorilor.
Stii sigur ca e LCD si nu e LED pe laptopul despre care vorbeste zinodaur ?
Iar daca intr-un laptop s-ar investi tehnologia AMOLED ar fi foarte scump si nu s-ar mai vinde. plus ca n-ar cumpara nimeni un laptop cu aceasta tehnologie care din pct meu de vedere este un mare rahat, culori suprasaturate, iluminate artificial si foarte nocive pt ochiul uman la o prezenta mai mare de 1-2 ore continuu. In telefon nu te uti 2 ore continuu, insa la un laptop pe care lucrezi toata ziua da...
Am nevoie de niste casti cu care sa pot asculta muzica, in special metal, la un volum ridicat si o calitate a sunetului pe masura. Ceva recoamandari, pana in 130 de lei? Nu conteaza daca sunt in-ear cu cauciuc sau over head.
Nu pot sa fac check-in online.![]()
La TAROM. Are cineva idee ce pot face sau unde pot suna ? Idiotii nici n-au numar de telefon pentru asistenta, doar un FORMULAR.Nu s-a putut da curs solicitării dumneavoastră în acest moment. Consultaţi un agent al serviciului de relaţii cu clienţii de la aeroport pentru asistenţă.
Casti Sennheiser Over-Head HD 202 II - PC Garage - eu le am pe astea si-s chiar multumit. Nu-mi place ca se aude cam tare in exterior deci daca le folosesti la serviciu cu altii in birou nu poti asculta exagerat de tare ^_^
Si un mix pentru incercat castile: 8tracks radio | It's Metal Brain Corrodes. (16 songs) | free metal and rock music playlist
Este sau a fost cineva la master in Suedia? De preferat pe calculatoare? As avea cateva intrebari.
Mai are cineva pobleme cu attachment-urile? Nu ma lasa sa atasez nimic pe niciun thread
Banuiesc ca pe Mozilla. Nici eu nu reuseam din cand in cand.
Bifeaza Enhanced Attachment Uploading off in general settings (e jos de tot)
Salutare,am un telefon cu windows,Nokia Lumia 620,si in dimineata aceasta a trebuit sa ii fac un update.Si acum de fiecare data cand incerc sa sun pe cineva,cand dau call nu apare numarul persoanei respective ci apare ceva de genul +447 si scrie Dialing..International Assist dupa care se inchide apelul fara sa sune.Dar cand dau click pe un contact apare numarul lui original,se schimba doar cand dau call.Ce as putea sa fac?
LE: Am rezolvat,trebuia ceva debifat de la setari
Bookmarks