salut, ceva idei pentru excursii de o zi in imprejurimile Bucurestiului? in limita a 200km..
salut, ceva idei pentru excursii de o zi in imprejurimile Bucurestiului? in limita a 200km..
Tocmai ce am ajuns, m-am dus cu masina pana undeva la 20km distanta de "Babele", drumul era inchis pentru lucrari. Am facut stanga imprejur si am vizitat castelul Peles in Sinaia (20lei bilet parter sau 50lei bilet etaj+parter. preturile includ si ghidul) apoi am ajuns in Busteni si am vizitat Cascada Urlatoarea (mergi cu masina pana intr-un punct apoi pe jos prin padure pret de 30 de minute, este poteca si traseul este marcat).
https://www.google.ro/maps/place/Pel...6e63a594f3d5ad
https://www.google.ro/maps/place/Cas...38425fc86c259b
Eu zic ca nu, placa aia video nu e prea grozava. Daca nu ai un buget mai maricel, iti poti cumpara compenetele pe rand si in 2-3 luni maxim iti faci un PC care sa te tina mai multa vreme. Poti lua de la PC-ul vechi, carcasa, HDD & placa video. Poate ca de cand ai postat, ti-a cumparat deja unul.![]()
Vreau sa conectez o pereche de casti cu microfon cu un singura mufa la laptop acesta avand doua intrari. Banuiesc ca am nevoie de un adator ca sa-mi functioneze si microfonul. Acesta este bun?
pare bun, dar... este posibil sa nu se potriveasca microfonul (nu datorita adaptorului) ci datorita impedantei, etc... castile sunt de la un telefon?
heh, daca stiam lasam masina la tine![]()
a trebuit sa o las ceva mai sus langa niste tomberoane![]()
Castile in cauza vor fi astea (nu le-am cumparat inca), insa am incercat sa conectez la PC castile care au venit impreuna cu telefonul - teoretic fiind cam acelasi lucru - si nu au functionat. Daca le conectez la mufa marcata cu simbolul pt. casti se aude sonorul insa nu functioneaza microfonul iar daca le conectez la mufa marcata cu simbolul pt. microfon nu functioneaza nici sonorul dar nici microfonul.
Asadar m-am gandit ca problema este de la numarul de pini al jack-ului si un astfel de adaptor ar rezolva-o.![]()
Are cineva idee unde gasesc asa ceva? Sau macar cum se numeste chestia asta? Habar n-am cum sa o caut. Multam!
Acela e un plug adapter... daca nu ma insel de la un charger de MacBook.
Yup, that's the one: EU AC Plug Adapter Converter for Laptop Apple MacBook | eBay
Nu pentru Mac imi trebuie ci pentru un laptop obisnuit, dar nu stiam cum sa caut altfel pentru exemplu. Vreau sa scurtez dn cablu si sa bag brickul direct in priza. Plug adapter! Nu stiam cum il cheama si nu stiam de unde sa incep. Multam!
Are cineva televiziune de la telekom? daca da, se poate sa imi spuna si mie daca e ok, daca merita? vreau sa pastrez internet de la rds si sa am televiziune de la telekom
eu am renutnat la telekom dupa 3 ani (de romtelecom) parca au inebunit de cand au fost preluati...calitatea imaginii era ok, programele erau ok..serviciile si service-ul au fost ok pana la intrarea Telekom.
Asa ca am trecut pe RDS, totul e ok, net mai bun, preturi mai bune.
vrea sa faca asta deoarece Telekom va avea de la anul multe competii sportive, inclusiv UCL si digi nu va avea, in plus au formula 1, NBA si au si cateva meciuri din anglia, plus cateva meciuri exclusive de la campionatul european din Franta, iar digi ramane doar cu spania exclusiv, in rest se toate campionatele, inclusiv liga 1 se vad si la dolce.
Salut, e normal ca un iPhone 4S sa se incinga dupa 5 min de navigare pe net sau alte aplicatii. E cumva vreo problema cu bateria?
Mayhem: ar fi pacat sa faci trecerea, mai ales ca Telekom nici macar nu stie ce-i ala card CI+. Eu am zis adio la porcariile alea de decodoare de mult... iar RDS iti da CI+.
b615dub: e normal sa se incalzeasca la utilizare... insa nu sa se "incinga". E posibil sa aiba o problema - sau ai cumva vreo husa sau folie lipita pe fata/spate?
Bookmarks