Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 51 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1020

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #841 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    pana la urma am comandat de pe fashion days, o pereche de pantofi sport, 140 de lei, cica ar fi de piele si 2 perechi de pantaloni de cate 60 lei buc.

2. #842 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    O prietena are nevoie de ajutor Pun exact ce-a zis:

Prietenul meu impreuna cu o mini echipa pun bazele unui joc doua, ei fiind designeri. Oare cunosti un programator in unity? Nu conteaza de unde ii.
    ...se ofera cineva? sau stiti pe cineva? Ea ii din Cluj

Daca da...va rog sa-mi dati un PM

Multumesc.

3. #843 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vreau sa trimit o sticla de palinca la cineva din UK. Stiti cumva care este cea mai buna modalitate de a face asta? Ce curier? Nu ma intereseaza costul, as vrea sa aleg cea mai sigura varianta.
    Totodata, pot sa fac asta? E legal?? Stiu ca sunt unele restrictii in UE privind alimente/bauturi alcoolice etc...

4. #844 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    O trimiți la mine și mă ocup eu mai departe de problemă.

5. #845 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pe stomacul gol?

6. #846 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dar noua nu ne trimiti?

7. #847 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar

Ia si pt. tine OEE

8. #848 SP
    Ii normal sa mi se incalzeasca "transformatorul" in halul in care nu-l mai pot tine in mana de fierbinte...atunci cand imi incarc telefonul? La servici patsesc rar insa acasa (mai ales acum vara) patesc de fiecare data cand mi-l incarc si indiferent de priza. Mai patesc asta atunci cand imi incarc ceasul insa nu atat de des :/

Oare sa mi-l incarc de la USB pe perioada verii? :/ (daca da, ce-mi recomandati 2.0 sau 3.0)?

...amu' stiu ca-s intrebari prostesti dar serios deja ma enerveaza.

9. #849 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Încearcă altul sa vezi daca se încălzește si acela. Daca da, nu are nimic.

Daca încarci la USB o poți face liniștit la 3.0.

10. #850 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: Iti recomand sa iei un charger serios... cu protectie la temperaturi mari. Dar, cu cat e mai mare amperajul, cu atat se va incalzi mai mult... Problema cu chargerele mici si-ale dracu' (in sensul ca sunt miniaturizate in draci si totusi scot 2-3Ah) este faptul ca sunt din plastic si au disipare aproape zero de caldura...

Uite ce folosesc eu si ce iti recomand: Anker 60W. 6 porturi upto 2.4A. Sincer, daca vei incarca 6 device-uri odata, la 2-2.4A, se incalzeste si el destul de mult... dar nu cat sa friga. Also, ma indoiesc ca vei avea nevoie sa incarci 6 device-uri chiar in acelasi timp

11. #851 SP
    Merci de raspunsuri

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Uite ce folosesc eu si ce iti recomand: Anker 60W. 6 porturi upto 2.4A. Sincer, daca vei incarca 6 device-uri odata, la 2-2.4A, se incalzeste si el destul de mult... dar nu cat sa friga. Also, ma indoiesc ca vei avea nevoie sa incarci 6 device-uri chiar in acelasi timp
    ...interesanta treaba. Cu priza cum ai rezolvat? Ai cumaprat adaptor din ala la "2 lei" de la altex/emag?

12. #852 SP
    Admin MonkY's Avatar

Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

Am vreo 30 de adaptiare de UK prin casa, dar la Anker e si mai simplu, pentru ca foloseste cablul clasic de "VCR" (mufa cu 2 pini)

13. #853 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Scuze daca n-am fost prea coerent prin expresia "VCR"... la genul acesta de cablu ma refer: Cablu alimentare plug - 2 pin, 1.5m.

14. #854 SP
    Member b615dub's Avatar
    Salut, stie cineva daca acest site este oficial? RayBan Romania - Ochelari de Soare Ray-Ban Originali Sau imi puteti recomanda unul.

15. #855 SP
    Hello, am un prieten ce cauta un grafician pt. dezvoltarea unui joc 2D. Cunoasteti pe cineva care se pricepe (evident pe bani). Daca da...va rog sa-mi dati un PM si va dau mai multe detalii

16. #856 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Intrebare de 10 puncte:
    Consola Terminator, acea clona de NES, se alimenteaza cu 9V si nu stiu cati amperi. Intrebarea e, merge si cu baterie din aia de 9V? Vreau sa fac un Terminator custom....

17. #857 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ar trebui sa meargă.

18. #858 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Guys, stie cineva de ce nu pot sa cumpar de pe amazon carduri de PSN? E prima oara cand incerc, mi-am trecut adresa de US si toate cele, dar dintr-un oarecare motiv imi da decline la order. Cica "The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information."

19. #859 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Exista vreo posibilitate de a pune parola pe browser cand il deschid? E vorba de Opera.

20. #860 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Nu pot sa atasez din Taptalk. Am postat ceva si mi-a disparut butonul de attach, am reinstalat aplicatia... nimic. Sfaturi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 51 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 ... LastLast