pana la urma am comandat de pe fashion days, o pereche de pantofi sport, 140 de lei, cica ar fi de piele si 2 perechi de pantaloni de cate 60 lei buc.![]()
pana la urma am comandat de pe fashion days, o pereche de pantofi sport, 140 de lei, cica ar fi de piele si 2 perechi de pantaloni de cate 60 lei buc.![]()
O prietena are nevoie de ajutorPun exact ce-a zis:
...se ofera cineva?Prietenul meu impreuna cu o mini echipa pun bazele unui joc doua, ei fiind designeri. Oare cunosti un programator in unity? Nu conteaza de unde ii.sau stiti pe cineva?
Ea ii din Cluj
Daca da...va rog sa-mi dati un PM![]()
Multumesc.
Vreau sa trimit o sticla de palinca la cineva din UK. Stiti cumva care este cea mai buna modalitate de a face asta? Ce curier? Nu ma intereseaza costul, as vrea sa aleg cea mai sigura varianta.
Totodata, pot sa fac asta? E legal?? Stiu ca sunt unele restrictii in UE privind alimente/bauturi alcoolice etc...
Ii normal sa mi se incalzeasca "transformatorul" in halul in care nu-l mai pot tine in mana de fierbinte...atunci cand imi incarc telefonul?La servici patsesc rar insa acasa (mai ales acum vara) patesc de fiecare data cand mi-l incarc si indiferent de priza. Mai patesc asta atunci cand imi incarc ceasul insa nu atat de des :/
Oare sa mi-l incarc de la USB pe perioada verii? :/ (daca da, ce-mi recomandati 2.0 sau 3.0)?
...amu' stiu ca-s intrebari prostesti dar seriosdeja ma enerveaza.
Încearcă altul sa vezi daca se încălzește si acela. Daca da, nu are nimic.
Daca încarci la USB o poți face liniștit la 3.0.
RonanN1: Iti recomand sa iei un charger serios... cu protectie la temperaturi mari. Dar, cu cat e mai mare amperajul, cu atat se va incalzi mai mult... Problema cu chargerele mici si-ale dracu' (in sensul ca sunt miniaturizate in draci si totusi scot 2-3Ah) este faptul ca sunt din plastic si au disipare aproape zero de caldura...
Uite ce folosesc eu si ce iti recomand: Anker 60W. 6 porturi upto 2.4A. Sincer, daca vei incarca 6 device-uri odata, la 2-2.4A, se incalzeste si el destul de mult... dar nu cat sa friga. Also, ma indoiesc ca vei avea nevoie sa incarci 6 device-uri chiar in acelasi timp![]()
Am vreo 30 de adaptiare de UK prin casa, dar la Anker e si mai simplu, pentru ca foloseste cablul clasic de "VCR" (mufa cu 2 pini)![]()
Scuze daca n-am fost prea coerent prin expresia "VCR"... la genul acesta de cablu ma refer: Cablu alimentare plug - 2 pin, 1.5m.
Salut, stie cineva daca acest site este oficial? RayBan Romania - Ochelari de Soare Ray-Ban Originali Sau imi puteti recomanda unul.
Hello, am un prieten ce cauta un grafician pt. dezvoltarea unui joc 2D. Cunoasteti pe cineva care se pricepe (evident pe bani). Daca da...va rog sa-mi dati un PM si va dau mai multe detalii![]()
Intrebare de 10 puncte:
Consola Terminator, acea clona de NES, se alimenteaza cu 9V si nu stiu cati amperi. Intrebarea e, merge si cu baterie din aia de 9V? Vreau sa fac un Terminator custom....
Guys, stie cineva de ce nu pot sa cumpar de pe amazon carduri de PSN? E prima oara cand incerc, mi-am trecut adresa de US si toate cele, dar dintr-un oarecare motiv imi da decline la order. Cica "The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information."
Exista vreo posibilitate de a pune parola pe browser cand il deschid? E vorba de Opera.
Nu pot sa atasez din Taptalk. Am postat ceva si mi-a disparut butonul de attach, am reinstalat aplicatia... nimic. Sfaturi?
Bookmarks