Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 51 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 1020

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #121 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am facut si eu o captura video cu Microsoft Encoder si formatul fisierului este "Expression Encoder Screen Capture File". Vreau sa il schimb in avi. sau mpeg dar nu am gasit niciun video converter care sa poata sa le transforme din formatul asta nesimtit. Are cineva vreo sugestie?

2. #122 SP
    Member Mircea's Avatar
    ce parere aveti? Sa ma bag pe un LED LG sau un clasic LCD Samsung
    Televizor LCD Samsung, 81cm, 32D550 LE32D550K1WXBT - eMAG.ro
    Televizor LED LG, 81cm, FullHD, 32LE4500 32LE4500 - eMAG.ro

Vreau sa-l folosesc ca TV, pt PS3 ,PS2, Wii..... filme...ma rog..pentru toate

3. #123 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea View Post
    ce parere aveti? Sa ma bag pe un LED LG sau un clasic LCD Samsung
    Televizor LED LG, 81cm, FullHD, 32LE4500 32LE4500 - eMAG.ro

Vreau sa-l folosesc ca TV, pt PS3 ,PS2, Wii..... filme...ma rog..pentru toate
    Mie imi place mai mult pretul la LED
    Si eu am un LED si se vede bine dar ideea e ca daca stai sa te uiti la canale tv care nu sunt HD nu prea are rost .....
    Dar oricum cred ca pretul aduce acel LED pe primul loc din cele 2.

4. #124 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    de unde as putea cumpara niste adaptoare de priza de UK ieftine dar bune? de la 2 picioruse la 3 dar sa fie tot 220 V. Din cate stiu genul asta de prize au englezii

5. #125 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, este priza de UK. cauta la diverta/media galaxy/altex si gasesti pe la 10 ron (parca), dar intreaba lumea de la casa/IT/Media de asa ceva. Daca esti din Bucuresti, du-te la sigur in Diverta din Baneasa Mall si intreaba-i. au 4-5 bucati in depozit.

Daca nu vrei sa alergi pe la magazinele mari, cauta prin piete/magazine de electronice. eu mi-am luat acm 2-3 luni cu 4 ron si merge fara probleme.

6. #126 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Are cineva Mortal Kombat pe casete din alea galbene care erau mai demult? alea care le bagai in consola si le jucai pe tv
    Sau o sursa ceva unde pot gasi/cumpara.

7. #127 SP
    Member Mircea's Avatar
    Avand in vedere ca LED-urile ,bune,, sunt ceva mai scumpe as opta sa merg pe un LCD clasic, gandesc bine? Ceva imi spune ca mai bine aleg un Samsung LCD decat sa ma chinui la un LED LG.Inca ceva, chestia cu 50 Hz, 100 Hz, choiar si 200 am vazut la un LG (cred ca e marketing) are vreun impact asa mare, este o diferenta mare?
    Ma gandeam la samsungul acesta:

sau Philips

Televizor LCD Philips, 81cm, FullHD, 32PFL5405H/12 32PFL5405H/12 - eMAG.ro

sau LG

http://www.emag.ro/televizoare/telev...k530--p32LK530

Cum ma sfatuiti?.TV o sa-l folosesc la ps3,wii,ps2, filme , tv...cam de toate.

Help me careva

8. #128 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu zic sa mergi pe Samsung.

9. #129 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea View Post
    Avand in vedere ca LED-urile ,bune,, sunt ceva mai scumpe as opta sa merg pe un LCD clasic, gandesc bine? Ceva imi spune ca mai bine aleg un Samsung LCD decat sa ma chinui la un LED LG.Inca ceva, chestia cu 50 Hz, 100 Hz, choiar si 200 am vazut la un LG (cred ca e marketing) are vreun impact asa mare, este o diferenta mare?
    Ma gandeam la samsungul acesta:

sau Philips

Televizor LCD Philips, 81cm, FullHD, 32PFL5405H/12 32PFL5405H/12 - eMAG.ro

sau LG

Televizor LCD LG, 81cm, FullHD, 32LK530 32LK530 - eMAG.ro

Cum ma sfatuiti?.TV o sa-l folosesc la ps3,wii,ps2, filme , tv...cam de toate.

Help me careva
    Eu am un LG de cam 2-3 ani si merge perfect fara nici o problema.

10. #130 SP
    Member Cata96's Avatar
    Am o problema cu browserul Opera care nu ma mai lasa sa dau upload a filmulete pe Youtube
    Stie cineva care ar putea fi problema?
    Mersi.

11. #131 SP
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    Am o problema cu browserul Opera care nu ma mai lasa sa dau upload a filmulete pe Youtube
    Mersi.
    Da, se numeste Opera.Recomand Chrome.

12. #132 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Da, se numeste Opera.Recomand Chrome.
    Tu chiar existi?
    Meriti o nuca pt ca ai postat degeaba.

13. #133 SP
    Tu chiar existi?
    Meriti o nuca pt ca ai postat degeaba.
    Incearca numa Chrome ca nu mori sau oricare alt browser.

14. #134 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Incearca numa Chrome ca nu mori sau oricare alt browser.
    Poti sa gandesti inainte sa vorbesti?
    Eu am si Chrome si Firefox, si da am avut si safari
    Dar dintre toate m-am atasat de Opera care are niste functii superbe
    Eu m-am lasat de chrome pt ca ma nemultumea la acel SPeed Dial si mai multe alte chestii
    O functie dorita de mine este Syncronizing care ajuta la sincronizarea bookmarkurilor/speed dialului/etc intre mai multe pc-uri

P.S.: Putem revenii naibii la subiect!?

15. #135 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ce monitor imi recomandati pentru PS3 ? Sa fie Full HD si sa aiba in jur de 24".

16. #136 SP
    Member Cata96's Avatar
    Mersi.
    Ma puteti ajuta?
    E important

17. #137 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ma puteti ajuta?
    E important
    de ce esti atat de incapatanat? cand navighezi pe internet folosesti opera si cand vrei sa faci upload deschizi si tu firefox-ul sau chrome-ul. problem solved, next.

PS: daca chiar vrei sa aflii adevarata problema, try this: Opera Support | Learn More about Opera

18. #138 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    de ce esti atat de incapatanat? cand navighezi pe internet folosesti opera si cand vrei sa faci upload deschizi si tu firefox-ul sau chrome-ul. problem solved, next.

PS: daca chiar vrei sa aflii adevarata problema, try this: Opera Support | Learn More about Opera
    Las' ca stie baiatu mai bine

19. #139 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Stie cineva daca toate cross-urile de 49cmc vin cu cutie de 6 viteze?

20. #140 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    De ce cand ma logez pe google cu adresa de gmail, ma conecteaza si pe youtube tot cu adresa de gmail ? Daca dau log out la youtube si intru cu adresa de yahoo de pe youtube (care o am de foarte mult timp) ma conecteaza si pe google cu adresa de yahoo... Pana azi am fost conectat pe youtube cu adresa de yahoo si pe google cu adresa de gmail.... Nu stiu daca am explicat corect.

LE: Mda, acum daca intru sa vad ce mail-uri am pe adresa de gmail, trebuie sa dau log out la adresa de yahoo si sa ma logez pe cea de gmail, si asa ma scoate si de pe contu youtube... Frumos, bine ca pana acum totul era perfect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 51 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast