Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 51 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1020

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #161 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    �nnebunesc, mi-am cumpărat Terraria de pe steam şi mă lovesc de o problemă destul de comună din ce am citit pe forumurile oficiale, dar fără o soluţie concretă, nu pot instalat XNA Framework 4, una din soluţiile găsite pe forumurile oficiale (Steam şi terraria) este să schimb un fişier din system32 şi să reinstalez framework-ul dar deşi am reuşit să schimb fişierul respectiv şi să trec de eroarea respectivă, acum la instalarea framework-ului primesc altă eroare şi anume :

XNA.framework.avatar.dll şi apoi error code 2350. Am căutat pe guagle dar nu am găsit nimic care să funcţioneze . A mai avut cineva astfel de probleme sau a citit pe vreun forum despre ceva asemănător ?

2. #162 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Exista vreun site romanesc de incredere care comercializeaza adidasi ca in pozele de mai jos?
    Attached Images Attached Images w10779_eip_zoom.jpg nike-mercurial-victory-ii-ic-mens-football-shoe-442015_408_a__98952_zoom.png

3. #163 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Guys am o problema majora cu unul din PC-uri. Nu stiu de ce, dar cand joc ceva, sunetul care vine din centru (de ex. intr-un fps cand vorbeste cineva cu mine si sta fix in fata mea) nu se aude. In schimb daca intorc camera, se aude venind din laterale, sau chiar si ecoul se aude uneori. Dar nimic din ce vine din centru nu se aude. Precizez ca asta se intampla numai in jocuri! Dar in toate... any help?

4. #164 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Guys am o problema majora cu unul din PC-uri. Nu stiu de ce, dar cand joc ceva, sunetul care vine din centru (de ex. intr-un fps cand vorbeste cineva cu mine si sta fix in fata mea) nu se aude. In schimb daca intorc camera, se aude venind din laterale, sau chiar si ecoul se aude uneori. Dar nimic din ce vine din centru nu se aude. Precizez ca asta se intampla numai in jocuri! Dar in toate... any help?
    Eu cred ca este o setare de sunet care-ti face problema asta. Cumva in setarile driver-ului placii de sunet/ jocului/ etc. este activat sunet 5.1 astfel incat dialogurile sa fie directionate in difuzorul central (atunci cand vocea vine din fata ta, asa cum spui tu). Nu ai precizat, ai un sistem 5.1/ 7.1? Daca da, ai un decodor dedicat? Daca ai un sistem stereo, atunci dezactiveaza decodarea/ encodarea Dolby Digital si activeaza sunetul stereo.

5. #165 SP
    Sistemul e 3.1.

6. #166 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Sistemul e 3.1.
    Esti cam sarac la vorba . 3.1 inseamna difuzor central si frontal stanga si dreapta, nu? Daca da, eu as incerca urmatoarele:
    1. In cazul in care sistemul de boxe vine si cu un decodor, cauta o setare de tip "phantom", adica 3.1 + canalele surround emulate pe difuzoarele fata. Daca nu ai decodor hardware separat sau nu ai o astfel de setare, incearca...
    2. ...sa cauti in setarile de sunet sa vezi daca poti configura sa ai sunet 3.1 sau stereo.

Mai bine de atat nu ma pricep sa explic, mai da tu niste detalii si spune ce-ai reusit. Bafta!

7. #167 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Esti cam sarac la vorba . 3.1 inseamna difuzor central si frontal stanga si dreapta, nu? Daca da, eu as incerca urmatoarele:
    1. In cazul in care sistemul de boxe vine si cu un decodor, cauta o setare de tip "phantom", adica 3.1 + canalele surround emulate pe difuzoarele fata. Daca nu ai decodor hardware separat sau nu ai o astfel de setare, incearca...
    2. ...sa cauti in setarile de sunet sa vezi daca poti configura sa ai sunet 3.1 sau stereo.

Mai bine de atat nu ma pricep sa explic, mai da tu niste detalii si spune ce-ai reusit. Bafta!
    Nu e vorba ca sunt sarac la vorba, doar ca e un domeniu unde chiar nu ma pricep. Decodor in niciun caz nu am, o sa incerc sa umblu prin setari sa vad ce reusesc. Danke!
    BTW acum am vazut ce prostie am scris, I meant 2.1 . Anyway, am scapat de buba, era sistemul configurat foarte aiurea (il vedea ca 7.1), nu stiu daca era asa din default sau si-a bagat cineva nasul unde nu trebuia. L-am pus la 2.1 si merge struna acum. Thanks for the help!

8. #168 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    salut baietii. uite ce e: am nevoie de un pic de ajutor si cu cat ar fi mai rapid raspunsul cu atat ar fi mai bine . Am maine un avion din machester (ora 10:30) si ajung in bucuresti la 17:35. Prima mea intrebare e: ora la care e scrisa pt fiecare locatie, e ora care va fi in tara respectiva. nu? deci in bucuresti daca scrie ca ajung la 17:35, atunci atat va fi ora romaniei, nu ora angliei. nu?

Alta intrebare. Daca am facut comanda la Tarom pt un bilet de avion, si ottu a fost platit si confirmat, atunci pot sa imi fac apoi si plata pt bagaj de cala? Eu nicaieri nu am vazut optiunea asta . Ma gandesc ca la Tarom poate bagajul de cala e inclus si deaia nu au mentionat nimic. Sa ma lamureasca si pe mine care e treaba si cum se poate rezolva (in caz ca trebuia sa pun bagajul de cala).

De asemenea, cum se face check-in-ul la Tarom? Nu stiu care sunt pasii si ce trebuie facut, deoarece pana acum am apelat doar la gentii de zbor si deci comenzi de pe net nu am mai facut.

Cam atat pentru moment, daca mai e ceva o sa postez. Va rog sa raspundeti daca sunteti siguri de treburile astea (daca stiti din proprie experienta, nu banuieli sau povesti) . Stiti voi cum e: AMR 1 si alea alea . Multumesc anticipat

9. #169 SP
    Am terminat cu o problema si vin cu alta...
    Ai mei i-au luat mai demult un telefon fratelui meu, mai exact Samsung Star II. Intr-o zi, mama mea draga, a incercat sa forteze dumnezeu stie ce prostie in slot-ul pentru microSD al telefonului. Acum, incercand sa introduc un proaspat cumparat microSD de 8 gb, constat ca slot-ul este stricat. Adica microSD-ul intra foarte bine si foarte usor, dar nu mai are acel "click" care sa-l tina inauntru ci este respins usor in afara. Prin urmare nu pot sa inchid capacelul acela pentru microSD. Si nici telefonul nu-l citeste, evident, din moment ce nu intra ca lumea. Ma pot duce undeva sa repar slot-ul ala sau singura optiune este sa dau telefonul cu totul la garantie?

10. #170 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Daca poti, du-l la garantie.Alta optiune ar fi sa il duci la ceva service din oras, dar te va costa vreo 50 lei..depinde ce are telefonul.Probabil s-a rupt arcul care tine cardul.

11. #171 SP
    Member alalalt's Avatar
    Caut de cateva zile niste switchuri pentru o chitara Guitar Hero World Tour (vezi atasament). Stie cineva daca pot gasi asa ceva prin magazinele din Bucuresti?
    Attached Images Attached Images icon250_strumbar_switch1.jpg

12. #172 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Imi puteti recomanda o revista de IT?(preferabil in engleza sau romana)

13. #173 SP
    alta problema colegii. Se apropie momentu plecarii inapoi in Anglia. Am avion din Bucuresti pana in Manchester de la ora 17:00 in 8 ianuarie. Si uite care e situatia: daca iau avion o sa ajung cu 9 ore inainte de zbor, dar ma costa 85 de euro. Daca ma duc cu trenu o sa ajung cu 10 ore mai repede, ma costa cam 30-40 de euro DAR e cu cuseta. Si uite de aici incepe primul set de intrebari: 1) Care gara e cea mai apropiata de Otopeni?
    2) Cat ar costa un taxi de la gara la aeroport?
    3)ar exista o solutie mai ieftina? metrou de exemplu
    4)As avea un loc sa imi las bagajele pana ma plimb in capitala? Taicamio zicea ca pe vremuri era un loc in gara sa faci asa ceva.
    5)Voi ce spuneti? Care optiune ar trebui sa o aleg?
    6)Am sanse sa primesc vreo reducere daca sunt student DAR in Anglia? (any penny counts)

Cam atat pentru moment. Va multumesc!

14. #174 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    1. Eu zic sa mergi pe Gara de Nord, in alte gari nu prea opresc trenurile "mari" (in celelalte sunt mai mult trenuri personal etc., acum depinde cu ce si de unde vii)
    2. De la Nord poti lua si autobuz expres pt aeroport sau trenul pt aeroport (vine din ora in ora). La nici unele din variante nu sunt la curent cu pretul. La taxi pretul normal si oficial e de 1,39 lei pe km, indiferent de firma (ai grija la hoti..). Nu stiu exact cati km sunt pana la Otopeni.
    3. (vezi mai sus)
    4. Nu recomand (in gara umbla toti aurolacii si nu pare deloc pazita, deci nu stiu in ce masura e safe sa lasi ceva undeva in gara)
    5. (in afara de ce am scris mai sus nu stiu, si eu o sa zbor in martie si am nelamuriri)
    6. nu stiu

15. #175 SP
    multumesc pt raspunsuri. am fost la gara unde doamna de acolo a fost destul de amabila si sa imi raspunda la cateva intrebari:
    4)Exista ceva loc numit "Bagaje de mana" unde poti lasa lucrurile tale contra cost si le poti lua mai tarziu
    6)nu am primit reducere pt ca sunt student in Anglia

In rest ce sa zic... cred ca o sa imi tina Angelic de urat cateva ore ca sa treaca mai usor alea 10 ore de asteptat . Multumesc pt raspunsuri inca odata

16. #176 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce prostie. Eu am fost cu trenul in Anglia si Franta, si am primit reducere de student cu legitimatii romanesti. Eu zic totusi sa mai intrebi niste surse mai oficiale ca nu cred ca e normal.

Nu lua taxi din gara pana la aeroport. Daca nu ai foarte multe bagaje, indeparteaza-te putin si alege unul de pe strada. Desi scrie 1,39 pe masina, multi fura in zonele mai circulate.

Ai gara si la Baneasa de unde e mult mai ieftin drumul pana la Otopeni, dar am inteles ca ai luat deja bilet.

17. #177 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Sunt singurul care primeste mail-uri de astea? Primesc cate 20-30, deja ma dispera... De ce ?
    Attached Images Attached Images 1234567890.jpg

18. #178 SP
    Unde pot vedea toate episoadele(integral) din The Gadget Show?

19. #179 SP
    Quote Originally Posted by sergiutz11 View Post
    Unde pot vedea toate episoadele(integral) din The Gadget Show?
    TUBE+ Watch full length TV Shows and Movies online for free eu pe site-ul asta ma uit si la filme si la seriale. Vezi numa sa selectezi TV pt The Gadget Show si alte seriale.

20. #180 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    TUBE+ Watch full length TV Shows and Movies online for free eu pe site-ul asta ma uit si la filme si la seriale. Vezi numa sa selectezi TV pt The Gadget Show si alte seriale.
    Mersi mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 51 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast