Deci..romanii au talent! Ce personaj v-a placut pana acum?
Eu... pana una alta ma pun sa cant la telefon lol.
Deci..romanii au talent! Ce personaj v-a placut pana acum?
Eu... pana una alta ma pun sa cant la telefon lol.
in italia se pare că titlul de stripteuză e cunoscut și ca gimnastă la bară. lol
---------- Post added 18-02-2011 at 10:12 PM ----------
cred că ăsta trebuia la Off Topic.
nu la funny.
Este un nou sport nationallol.
Pai..nu prea am stiut unde sa il pun, este si funny si offtopic totodata.Trebuie o categorie speciala![]()
Daca erai ocupat sa te uiti la partile ei intime, nu la ce facea acolo, nici nu ma mir...
Ai fost pe la circ? Vezi ca au si acolo bara si dansuri... au chiar si "stripperitze" la inele. Pff... A facut un spectacol de circ donsoara', nu dans la bara. Sunt diferente. Mari... Troll mic ce esti!
In alta ordine de idei, da, gemenii au fost tari![]()
Dudes ala chiar era RC-ST ?!
Cel imbracat in verde unde se prezenta ce va urma in emisiunea viitoare
Io am fost in sala la preselectiile din bucurestiAm vazut-o live pe tipa cu bara si pe gemenii cu amarilo (live a fost mult mai caterincos sa-i vezi
).
Honord, si da, ala era rc-st, o sa vezi sapt. viitoare ce-o sa faca el si ma-sa (ma-sa era aia de tipa in culise cu "cancelaria" si de i-a zis lu' petre la final "te-am facut")
ps: tu ai user pe level?
a fost mortal ala care canta Alejandro.nu se mai oprea prea tare
ps: mi-a placut baiatul cu vocea de opera si tipul care mergea pe roata de bicicleta
eu nu ma asteptam ca Bacauanul sa scoata asa ceva din el.Am ramas pur si simplu socat de mi-au dat lacrimile
Ce Costel frate care canta prin Spania...pfff asta micu a spart multa lume.
Ma duc sa il caut sa ii cer autograf ...
http://www.consolegames.ro/forum/405249-post864.html
uitasi?
neavand cont pe level am uitat ca are useru RC-ST pe computergames avea raduy
hai fie ia una bonsu de la mine , citat din RC-ST
"
ma uitam aseara la Dansez pt tine
si m-am enervat ca mi-am adus aminte ca m-au chemat si pe mine la prima editie si nu a vrut nimeni sa danseze pt mine si a dansat maica-mea si nu au selectionat-o!
BTW, cainele ilie e alb, nus de ce in profil apare alt caine..."
Este Ganditorul Romaniei. Cel ce ia decizii rapide!
http://www.consolegames.ro/forum/f83...tml#post551604
Bookmarks