Cel putin la egalitate. Cam patetic (pentru Traistariu), in conditiile in care el are mii de ore de canto si mii de concerte ca experienta (in multe a facut playback) iar pustiu asta, pana in momentul in care a cantat melodia de mai sus, poate nu avea nici una.
tu chiar compari o melodie cantata live cu ceva cantat in studio ? la cate concerte de rap/hip-hop ai fost ? inafara de app 5-7% (unde includem veritasaga si inca 2-3 trupe), toti suna oribil in concerte. tipa, canta desincronizat, abea tin ritmul pentru ca nu pot sa respire. Omu asta a cantat direct live, toate 3 piesele si a sunat al naibi de bine.
Nu pot sa spun ca vroiam sa castige (Dinu era cea mai buna alegere dupa parerea mea) dar daca a facut-o, a facut-o pentru ca l-a votat lumea, pentru ca a transmis un mesaj bun si pentru ca a cantat bine live. Si sa fim seriosi. dupa ce ai aflat ca ai castigat 120k euro si cu lacrimi in ochi, ma asteptam sa uite/rastalmaceasca cel putin un vers, dar nu a fost cazul.
Si in cazul in care nu o sa reuseasca, ca si cantaret (pentru ca nu are voce, dupa cum spune multa lume) ca si compozitor sigur va reusi.
Cel mai tare moment al emisiunii imo
You sexy Pavel Bartos - un moment amuzant la Romanii au talent VIDEO
In toate clipurile premergatoare showului de pe scena si-a promovat orfanul din el si nu talentul ... si apoi mai si declara ipocrit ca "nu vrea sa-si planga de mila". No **** Sherlock, apari langa mormantul parintilor inainte de marea cantare si vrei sa zici ca n-ai mers pe cartea milei ca sa castigi concursul?
Si barmanul a zis ca i-a murit ta'su dar din pacate cu 2 saptamani mai tarziu.. deja erau voturile date pentru talentul de a fi orfan si nu mai putea aduna atatea in scurt timp.
Multi au votat cu gandul ca-i dau o mana de ajutor, sa fim seriosi.. foarte putini s-au gandit la "talentul lui". Iustin Nanau sau Valentin Dinu vor avea cu siguranta o cariera in fata care le va aduce castiguri mai mari decat cei 120000 Euro. Asa ca cei care l-au votat s-au gandit ca il ajuta pentru ca oricum face o muzica de rahat si nu va merge mai departe asa ca va fi si sarac si orfan.
De exemplu melodiile lui Valentin Dinu (in special cea de la preselectie) am ascultat-o de cateva zeci de ori si inca o mai ascult in continuare. De cate ori ascultati "super piesele" hip hop cu super mesaje si va si marcheaza cu ceva?![]()
Ţi-aş da thanks dar mi s-au epuizat,lol.
Mie sincer mi se pare mult mai bună vocea lui Dinu dec�t a lui Traistariu,cel puţin c�nd c�ntă "C�t de frumoasă eşti."
Am ascultat-o c�nd am căutat pe youtube,oricum e oleacă cam ****ty calitatea sunetului,dar timbrul vocal �l poţi sesiza lejer. Superbă voce.![]()
Nu musai gay,da'...nu stiu. Mi'e frica de el. Adica uita'te la el. Nu ti se pare inspaimantator? Mai ales cand canta...bine,are voce,canta super copilu'. Da' arata si se comporta foarte dubios. Ma sperie. Daca as fi fost high cand l'am ascultat prima data,probabil m'as fi sinucis din cauza panicii.
Oricum,e o emisiune pe care nu o agreez. Adica multi care merg acolo chiar stiu sa faca niste treburi,dar juriul nu imi place(cel putin pe Andra o detest,mi se pare o ipocrita,dupa parerea ei toti sunt geniali),Pavel si Smiley se comporta ca niste papagali,sunt realmente penibili. Foarte adevarat ca pana la urma sunt...Pavel si Smiley. Deci la ce sa te astepti?![]()
Well... macar a fost un show dragut. Smiley si Pavel si-au meritat banii. Juriul nu prea (Andi Moisescu a fost la inaltime insa - mare om, mare caracter). Tona de publicitate din pacate m-a omorat cu zile. Cred ca numai in Romania se poate asa ceva... publicitatea sa tina mai mult decat show-ul in sine.
Din pacate show-ul n-a avut prea mare legatura cu alegerea celui mai mare talent din Romania si s-a transformat incet incet intr-un fel de "Dansez pentru tine". Adica, nu conteaza cat de bine dansezi, cat de original esti, cat talent ai... ci conteaza cazul tau social. Cu cat e mai dramatic, cu atat primesti mai multe voturi. Macar la Dansez pentru tine (nu mai stiu cum este exact, ca nu urmaresc) parca se tinea cont de notele juriului, si doar o mica parte tinea de numarul de voturi... Aici, juriul a fost doar sa opreasca sau sa influenteze alegerea publicului...
Anyway, eu unul ascult hip-hop (printre altele) si trebuie sa spun ca nu m-a impresionat NIMIC la Adrian Tutu. Vocea absolut deloc, ritmul pierdut (se vede ca n-are experienta)... cat despre versuri, sa fim seriosi. Un rapper talentat face "versuri" din orice, oricand, oricum. Cat despre mesajul gen "Sunt roman, deci pot" din melodia lui... ma bufneste rasul. Ceea ce vad in Romania ultimilor ani imi dovedeste exact contrariul. Dar in fine, publicul a votat... eu nu. Am zis ca-l votez doar pe Narcis daca-mi canta melodia din The Fifth Element. Pentru cei care nu cunosc despre ce vorbesc, aveti mai jos exemplificarea
Cand am zis ce-a zis monky ieri, au sarit toti pe mine, si monky primeste zeci de sute de thanksuri![]()
Bookmarks