Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 28 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 421 to 440 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #421 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post

@ viezure.

C�nd o să-mi compui tu o melodie "
    Am venit fara un ban
    Am zis ca o sa va cant
    Cand v-am zis ca-s orfan
    Erati toti la pamant

Am ajuns in finala
    Cred ca o sa castig
    Oricum cant la vrajala
    Eu vreau doar sa instig

Uite ca nu e chiar asa de greu sa compui o melodie.

2. #422 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Aia care au votat au confundat Romanii au Talent cu Dansez pentru tine, ca la noi la nimeni. Ieri Base, azi Tutu.

3. #423 SP
    Member OxygeN's Avatar
    WTF, Adrian Tutu a meritat premiul insa si ceilalti doi meritau unul, a si pentru uni chiar as vrea sa-i vad pe ei cum fac o melodie asemanatoare cu a lui Adrian...

4. #424 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Asculţi hip-hop rom�nesc ca să-l compari cu el ?! Auzi,c�tă naivitate.

Ia spune tu la moşu,cine-ai fi vrut să fie �n top 3 ? Asculţi măcar hip-hop rom�nesc ca să-l compari pe el cu alţii care sunt comercializaţi ?
    Daca chiar vrei cu atata ardoare sa afli daca ascult hip hop romanesc, afla ca ascult. Si roman si strain, e printre genurile mele preferate. Dar tutu asta mi se pare fals.

Cine as fi vrut eu in top 3? Din astia ce au intrat in finala, ballance si eventual narcis, chiar si barmanul. Preferatii mei au fost dfc.

5. #425 SP
    Member carcru's Avatar
    Ballance ,ăia care s-au antrenat at�ta timp ca să ajungă la performanţele astea ?! Ăla nu este talent,ăla e antrenament. Narcis oricum o să aibă un viitor măreţ cu vocea sa şi barmanul nu a fost chiar de top 3.. Ce-i drept,robo ca popper s-a mişcat foarte bine,a făcut show şi mişcare scenică bună,ceea ce pt un popper e greu.

Quote Originally Posted by tray View Post
    Am venit fara un ban
    Am zis ca o sa va cant
    Cand v-am zis ca-s orfan
    Erati toti la pamant

Am ajuns in finala
    Cred ca o sa castig
    Oricum cant la vrajala
    Eu vreau doar sa instig

Uite ca nu e chiar asa de greu sa compui o melodie.
    LOL.

@ Eagle : N-au primit nimic.

6. #426 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Macar au primit si ceilalti ceva? Ca nu m-am uitat la emisiune...

7. #427 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    da. mu.... ulte aplauze.

8. #428 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images romanii-au-talent.jpg

9. #429 SP
    Junior Member thegamer's Avatar

Diferenta dintre Eminem si Tutu = Diferenta dintre America si rRomanica .

Eu vroiam sa casige barmanul.

10. #430 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Superb gandit, eu nu stiu cum va vin astea.. tocmai ai facut comparatie cu un artist care are nu stiu cati ani de cantat in spate si unu care a cantat si el de 3 ori.

11. #431 SP
    Member carcru's Avatar
    Asta vroiam să zic şi eu,tu faci comparaţie �ntre un c�ntăreţ ce datează de vreo '98-2000 nu ştiu sigur,cu un amator. Ce minte au unii..

12. #432 SP
    Junior Member thegamer's Avatar
    Andra a facut comparatia asta cand l-a desemnat: "Eminem de Romania"

@carcru ti se pare normal ca un amator sa castige 120k � ?

13. #433 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by thegamer View Post
    Eh ai vazut?
    Si nici nu i-a trebuit multa munca

14. #434 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by thegamer View Post
    După 12 ani de activitate ca,c�ntăreţ atunci chiar o să-l poţi compara cu eminem.

@viezure: Sincer eu,nici n-am votat,dar dacă aş fi votat,Valentin Dinu ar fi avut votul meu,de la preselecţii m-a lăsat mască.

15. #435 SP
    Member viezure's Avatar
    Chiar daca comparatia lui e deplasata, eminem in '97 pe la debuturi cand facea battle-uri rupea tot. Nici nu inteleg comparatia cu eminem, tutu mai degraba s-ar compara cu guess who, care oricum e peste. Dar oricat de mare fan al genului sunt, nu mi se pare normal sa castige un hip hopper un concurs de talente. Cu atat mai putin tutu, care nu e rapper, ci bate mai mult inspre coca. Da' a stiut sa bata moneda asta lacrimogena cu romani credeti in voi, si aia e.

Gata, nu mai fac posturi pe subiectul asta

16. #436 SP
    Mie mi se pare normal sa castige cineva care ori s-a nascut cu un talent incredibil (ca Narcis) ori care a muncit foarte foarte mult sa devina bun in ceea ce face (ca cei de la Ballance sau ca barmanul de exemplu). Tutu asta, n-am nimic cu el, dar nu vad unde e talentul (versuri poate multa lume sa faca) si nici ca a muncit pe rupte ca sa poata sa cante hip-hop.

17. #437 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Cati dintre astia cu gura mare de aici ati dat macar un mesaj ca sa fiti asa de dezamagiti?

@Luigi

Nu a fost un concurs de imaginatie ci de talente. Greu sa intelegi din moment ce crezi ca si tu esti talentat.

@Andrewqp

Nu stiu de ce dai in cetateni pentru ca nu a iesit ce a vrut muschiuletul tau. Si daca punem problema sa ne luam de multime atunci da se putea mult mai prost - mult mult mult mai prost. Putea sa iasa Akai invingator sau Țaraninio sau chiar nebunu care venise cum masa profesoara. Dar daca in primele 3 locuri au iesit oamenii foarte buni nu vad unde este dezamagirea. Nu iti place Tutu - am inteles asta, dar asta este liberul arbitru si nu inseamna ca 23 de milioane gandesc ca tine.

@thegamer

Ti se pare tie ca concursul a fost pentru profesionisti? Ai vazut-o pe Loredana, Banica, Treistariu, Andra si care mai sunt ai nostri la concurs si vai din pacate a luat Tutu? Andra nu a comparat cu Eminem in sensul in care a inteles-o creierasul tau de ai putut face asa comparatie. Si nu mai compara America cu Romania ca nu poti compara asa ceva inca de la marime, putere, etc.. dar nu si oameni si sunt sigur ca nu iti dai seama din nou la ce ma refer pentru ca nu esti constient de oamenii care se alfa in tara asta. Dar daca esti fan Jackass atunci te inteleg de ce idolizezi America.

@tray

Daca ce ai compus tu acolo consideri ca este = cu ce a compus finalistul atunci ne-am uitat la 2 concursuri diferite. Asta la care m-am uitat eu era la ProTv.

@viezure

Unde o da Adrian spre coca ca sunt curios?

@eagle-eye

Nu compara Balance cu Barmanu ca este cale lunga. Pe cei de la Balance i-am sustinut si as plati bani grei sa ajung la un spectacol insa pe cel de-al 2-lea oricand in Bambucea sau Fratelli si baga baietii mult mai bine. Cat despre versuri - daca este asa usor sa "se faca" si sa transmita un mesaj atunci nu inteleg de ce nu va apucati si voi de compus. L-am auzit si eu pe marele artist al nostru Luigi ce compune si mie mi se pare destul de dificil sa compui ceva ca sa fii ascultat. No offence Luigi dar ar trebui sa-ti gasesti alt talent si sa nu ii critici pe cei care il au.

@Romania

Locurile 1 2 3 si au fost excat cei mai buni dintre finalisti. Asta in cazul nu erau pe aici si altii care au tinut cu fotbalistu', gimnastica la bara sau piruitistii. Oricare ar fi castigat din cei 3 eram la fel de multumit pentru ca ii consider talente si i-am votat de-a lungul concursului. Atat cand Narcis Iustin si Dinu Valentin vor ajunge mari in viitor si veti vedea acest lucru asa ca nu are rost sa le mai plangem de mila. Deja sunt muti impresari, case de discuri si productie, s.a.m.d cu ochiul pe ei. Mie unul mi-a placut concursul pe tot parcursul sau cat si finala desi am ramas surprins, intr-un sens neplacut, cand am vazut ca oameni ca familia pirueta, baiatul balon, dansul la bara si akai au ajuns in finala si altii ca tipul care il interpreta de minune pe Frank Sinatra nu a fost votat, dar asta este.

18. #438 SP
    @Laurentiu am zis ca versuri pot multi sa faca nu toti. Nu zic ca versurile nu au fost bune sau ca nu a cantat bine sau ca nu si-a stors un pic mintile sa faca acele versuri, dar au fost altii care au muncit mai mult ca el sau care chiar au un talnet din nastere. Si daca imi dai timpul si motivatia necesara sunt sigur ca pot sa-ti fac niste versuri ca ale lui. Dar n-o fac ca nu vreau, ca nu ma intereseaza si ca nu sunt motivat sa fac acel lucru. Si nu comparam Ballance cu barmanul ci barmanul cu Tutu sau Ballance cu Tutu. Ballance in opinia mea au fost cu mult peste majoritatea inclusiv Tutu si meritau locul 1.

19. #439 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Si mie mi-au placut (si-mi plac) Balance foarte mult (chiar era liniste totala cand si-au facut numarul), dar dintre toti i-am vazut mai mereu pe locul 4.

20. #440 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Dezamagit de rezultat, ma asteptam ca Narcis sa castige, eu zic ca e cam cel mai talentat dintre toti cu toate ca avea un caracter cam ... ciudat.
    A fost bun si Tutu dar ca el gasesti destui. Daca o sa ajunga la nivelul celui de mai jos e bine, plus ca desi multi zic ca vocea unui hip-hopper nu conteaza, pentru mine conteaza foarte mult, iar Adrian nu m-a incantat la asta:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 28 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast