Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 28 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 401 to 420 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #401 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Chiar m-am bucurat ca a castigat Adrian Tutu. Merita si Narcis, dar oricum amandoi sunt mari talente !

2. #402 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Bravo lui, eu zic ca merita sa castige, plus ca si povestea l-a ajutat, dar oricum are talent! Saracul, ce tremura acum!

3. #403 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ce concluzie pot sa trag: romanul e cocalar.

Oribila finala, oribili finalisti, oribil castigator
    eu trag concluzia ca esti cocalar...

4. #404 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Felicitari taranilor si fetitelor care l-au votat are un talent remarcabil.

5. #405 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    un show cu atat potential si care chiar a dat semne din primele emisiuni ca Romania a reusit sa realizeze in sfarsit un show de calitate, insa ca de obicei sa nu omitem fapul ca la acest rezultat dezamagitor (imo) au contribuit si cetatenii minunatei tarii pe care o numim Romania. sper sa invete ceva din acest sezon si la "anul" sa fie mai ok.

6. #406 SP
    Member Bugghy's Avatar
    ...si asa incepe flame-ul

Eu speram sa castige Dinu, era mai bun ca amandoi.. Pe Ianau nu-l sufar, dar Tutu merita pentru versuri (asta daca chiar le face el).

7. #407 SP
    Member carcru's Avatar
    De făcut le face el stai tu calm. Şi ce-i drept şi eu am crezut mai mult �n Dinu.

8. #408 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dintre ei 3, clar Dinu merita. Dintre ei 2, clar el merita. Nu-l suportam pe Ianau, nu pentru genul de muzica pe care-l canta, ci pentru ca suna exact ca o fetita sau ca un baiat lovit in ... u know. Au cantat si altii opera, dar cantau ca barbatii.

9. #409 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Da bai baieti... merita ala imbracat in albastru cu Alejandro. Ce aveti fratilor? pe voi cred ca nu va convenea nimica, probabil ati dat vreo fuga pe la Bet Cafe si nu v-a iesit cum trebuie. Imi pare rau ca nu a castigat Dinu Valentin fiindca nu toata lumea poate sa cante tot ce a cantat el, dar asta e.. mai bine decat Iustin care a ales o melodie mai mult decat pamant pentru seara asta.

10. #410 SP
    Member carcru's Avatar
    Hehe,ăla este contra-tenor. Contra-tenorii sunt extrem de rari,pe vremuri c�nd a,apărut genul acesta de muzică,unii bărbaţi renunţau la bărbăţia lor pt a,avea vocea mai subţire pt a fi recunoscuţi ca,contra-tenori.

11. #411 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Well, in concluzie:

Romanii n-au talent.

noapte buna y'all
    Du-te la chitara ta si lasa-ne.

Felicitari Adrian foarte bun. Locul 2 si 3 la fel de altfel, locuri bine meritate.

12. #412 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Tot omu asta e cel mai talentat si tot el va ajunge cel mai departe

Romanii Au Talent | ProTv

13. #413 SP
    Member viezure's Avatar
    Daca si tutu asta e foarte bun..

14. #414 SP
    Member carcru's Avatar
    Bă mai taci că mă disperă ăla cu alejandro.

@ viezure.

C�nd o să-mi compui tu o melodie cu nişte versuri care să lase publicu' mască şi să le pui pe un beat şi să c�nţi şi bine,atunci o să zic la fel ca tine : "ce-i şi cu ţuţu ăsta ?! "

15. #415 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Smiley si cu Bartos fac tot show, am ras de am capiat si creca sunt singurii care chiar si cand vine vorba de publicitate nu ma enervez datorita felului cum prezinta, iar melodia lor a fost criminala .Castigatorul, ok , parca baiatu` ala de a lucrat la spalatorie mi s-a parut cel mai talentat are o voce foarte foarte buna.

16. #416 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Eu am o singura nelamurire : Ce a cautat Felea ( pardon, Medea ) printre finalisti ? Ca orice stripteuza mai dibace stie sa faca ce-a facut ea...

17. #417 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Tot omu asta e cel mai talentat si tot el va ajunge cel mai departe

Romanii Au Talent | ProTv
    Sper sa-l vad si la urmatoarele preselectii cu un Poker Face sau Bad Romance.

18. #418 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Bă mai taci că mă disperă ăla cu alejandro.

@ viezure.

C�nd o să-mi compui tu o melodie cu nişte versuri care să lase publicu' mască şi să le pui pe un beat şi să c�nţi şi bine,atunci o să zic la fel ca tine : "ce-i şi cu ţuţu ăsta ?! "
    Cata naivitate, stereotipia aia e melodie de lasat publicul masca? Dar serios, nu conteaza, mi-am spus opinia, n-avea ce cauta in top 3.

19. #419 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Smiley si cu Bartos fac tot show, am ras de am capiat si creca sunt singurii care chiar si cand vine vorba de publicitate nu ma enervez datorita felului cum prezinta, iar melodia lor a fost criminala .Castigatorul, ok , parca baiatu` ala de a lucrat la spalatorie mi s-a parut cel mai talentat are o voce foarte foarte buna.
    Smiley si Bartos au fost mai mult decat potriviti ca prezentatori, au fost si amuzanti si foarte expresivi

20. #420 SP
    Member carcru's Avatar
    Asculţi hip-hop rom�nesc ca să-l compari cu el ?! Auzi,c�tă naivitate.

Ia spune tu la moşu,cine-ai fi vrut să fie �n top 3 ? Asculţi măcar hip-hop rom�nesc ca să-l compari pe el cu alţii care sunt comercializaţi ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 28 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast