Chiar m-am bucurat ca a castigat Adrian Tutu. Merita si Narcis, dar oricum amandoi sunt mari talente !
Chiar m-am bucurat ca a castigat Adrian Tutu. Merita si Narcis, dar oricum amandoi sunt mari talente !
Bravo lui, eu zic ca merita sa castige, plus ca si povestea l-a ajutat, dar oricum are talent!Saracul, ce tremura acum!
un show cu atat potential si care chiar a dat semne din primele emisiuni ca Romania a reusit sa realizeze in sfarsit un show de calitate, insa ca de obiceisa nu omitem fapul ca la acest rezultat dezamagitor (imo) au contribuit si cetatenii minunatei tarii pe care o numim Romania. sper sa invete ceva din acest sezon si la "anul" sa fie mai ok.
...si asa incepe flame-ul
Eu speram sa castige Dinu, era mai bun ca amandoi.. Pe Ianau nu-l sufar, dar Tutu merita pentru versuri (asta daca chiar le face el).
Dintre ei 3, clar Dinu merita. Dintre ei 2, clar el merita. Nu-l suportam pe Ianau, nu pentru genul de muzica pe care-l canta, ci pentru ca suna exact ca o fetita sau ca un baiat lovit in ... u know. Au cantat si altii opera, dar cantau ca barbatii.
Da bai baieti... merita ala imbracat in albastru cu Alejandro. Ce aveti fratilor? pe voi cred ca nu va convenea nimica, probabil ati dat vreo fuga pe la Bet Cafe si nu v-a iesit cum trebuie. Imi pare rau ca nu a castigat Dinu Valentin fiindca nu toata lumea poate sa cante tot ce a cantat el, dar asta e.. mai bine decat Iustin care a ales o melodie mai mult decat pamant pentru seara asta.
Hehe,ăla este contra-tenor. Contra-tenorii sunt extrem de rari,pe vremuri c�nd a,apărut genul acesta de muzică,unii bărbaţi renunţau la bărbăţia lor pt a,avea vocea mai subţire pt a fi recunoscuţi ca,contra-tenori.![]()
Tot omu asta e cel mai talentat si tot el va ajunge cel mai departe
Romanii Au Talent | ProTv
Bă mai taci că mă disperă ăla cu alejandro.
@ viezure.
C�nd o să-mi compui tu o melodie cu nişte versuri care să lase publicu' mască şi să le pui pe un beat şi să c�nţi şi bine,atunci o să zic la fel ca tine : "ce-i şi cu ţuţu ăsta ?! "
Smiley si cu Bartos fac tot show, am ras de am capiat si creca sunt singurii care chiar si cand vine vorba de publicitate nu ma enervez datorita felului cum prezinta, iar melodia lor a fost criminala.Castigatorul, ok , parca baiatu` ala de a lucrat la spalatorie mi s-a parut cel mai talentat are o voce foarte foarte buna.
Eu am o singura nelamurire : Ce a cautat Felea ( pardon, Medea ) printre finalisti ? Ca orice stripteuza mai dibace stie sa faca ce-a facut ea...
Asculţi hip-hop rom�nesc ca să-l compari cu el ?! Auzi,c�tă naivitate.
Ia spune tu la moşu,cine-ai fi vrut să fie �n top 3 ? Asculţi măcar hip-hop rom�nesc ca să-l compari pe el cu alţii care sunt comercializaţi ?
Bookmarks