Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #361 SP
    Member viezure's Avatar
    Au intrebat-o care-i visul ei. Daca zicea ca vrea sa mearga pe luna, nu inseamna ca maine o suna nasa sa plece cu ea pe luna.

2. #362 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Astazi se termina emisiunea?

3. #363 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Astazi se termina emisiunea?
    Nope, pe 25 Aprilie.

4. #364 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Nu stie cineva cand se vor mai tine preselectii?In vara poate?

5. #365 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    De ce? O sa te vedem la televizor?

6. #366 SP
    Un prieten are o trupa de dans si vrea sa participe, nu de alta.

7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Un prieten are o trupa de dans si vrea sa participe, nu de alta.
    Din cate s-a vazut, trupele de dans n-au nicio sansa
    Mai bine spune-le baietilor sa invete sa cante ca fetele, si invers. Sau, sa faca asta, in timp ce unul din ei se joaca cu mingea pe platou

8. #368 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Imi place la nebunie de omu asta. Tot ca el canta melodia, nu ca Boys 2 men. O voce superba. El chiar merita sa castige...

9. #369 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Imi place la nebunie de omu asta. Tot ca el canta melodia, nu ca Boys 2 men. O voce superba. El chiar merita sa castige...
    Super Dinu.

10. #370 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Superb, Superb, Superb!!

11. #371 SP
    Foarte frumos a facit Valentin.Nu inteleg, care este problema lui Mihai Petre.El tot vrea nu stiu ce evolutie.As vrea eu sa il vad stand cu capul in jos pe o bara si sa ceara evolutie

12. #372 SP
    Mihai si Dinu au fost cu adevarat impresionanti.

Trupa Ballance nu merita sa castige, nu pentru ca nu sunt buni (pentru ca sunt cu adevarat geniali) ci pentru ca ei deja fac asta, deja scot bani din asta si banii astia nu i-ar ajuta atat de mult, cat i-ar ajuta pe oamenii astia "batuti de soarta".

Mihai - superbe versurile. Pentru fiecare emisiune a facut cate o melodie si chiar pot spune ca as cumpara CD-ul doar cu astea 3 melodii, daca as stii ca l-ar ajuta sa ajunga mai sus.

13. #373 SP
    Member TheSpider's Avatar
    mie mi s-au parut praf versurile de data asta...si mult prea rapid cantate,mai avea putin si se sufoca,a sunat urat.
    ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca o sa castige Narcis Ianau,el e cu adevarat talentat...chiar daca va place sau nu
    ps:era unu care vroia sa stie de preselectii...a zis la tv ca deja puteti sa incepeti sa va inscrieti.

14. #374 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Mihai - superbe versurile. Pentru fiecare emisiune a facut cate o melodie si chiar pot spune ca as cumpara CD-ul doar cu astea 3 melodii, daca as stii ca l-ar ajuta sa ajunga mai sus.
    Care Mihai? Mihai Petre?

Cred ca vroiai sa spui Adrian.

15. #375 SP
    Eu spun ca o sa castige Ballance...

cat de versuri, chiar nu poti spune ca nu au fsot bune. iar cu dictia...la ce experienta are el, e normal sa aiba super emotii. i se vedeau lacrimile in ochi iar cand vorbea juriul cu el, ii tremurau buzele...

LE: DA...ADRIAN my bad. mi-a ramas Mihai in cap, ca tocmai el vorbea atunci

16. #376 SP
    UberDude Honord's Avatar

Trupa Ballance nu merita sa castige, nu pentru ca nu sunt buni (pentru ca sunt cu adevarat geniali) ci pentru ca ei deja fac asta, deja scot bani din asta si banii astia nu i-ar ajuta atat de mult, cat i-ar ajuta pe oamenii astia "batuti de soarta".

Nici grupul Akikai nu merita sa castige, este vorba mai mult de exercitiu.. nu de talent.

17. #377 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Mie cosmin mi s-a parut cel mai talentat, mai ales ca a avut inspiratia sa vina cu Robo.

18. #378 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    care mihai ?
    LE: era pagina deschisa de cateva minute

19. #379 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Mie cosmin mi s-a parut cel mai talentat, mai ales ca a avut inspiratia sa vina cu Robo.
    Dupa emisiunea de acum 2 saptamani, vorbeam cu tovarasii mei despre emisiune si le-am spus, daca eram in locul lui Robo.. incearcam sa-l ajut cumva pe Cosmin sau sa fac o coregrafie pentru el. Parca am avut gura aurita

20. #380 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Sunt multi care imi plac,Dinu,Cosmin (si Robo) si Ballance,dar duelul se va da intre Narcis si Tutu(nu-l suport pe asta,bun,are poveste,imi pare rau pt el,dar aici nu-i Dansez pt Tine si in Romania cred ca sunt peste alti 100 de rapperi ca el)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast