Au intrebat-o care-i visul ei. Daca zicea ca vrea sa mearga pe luna, nu inseamna ca maine o suna nasa sa plece cu ea pe luna.
Au intrebat-o care-i visul ei. Daca zicea ca vrea sa mearga pe luna, nu inseamna ca maine o suna nasa sa plece cu ea pe luna.
Imi place la nebunie de omu asta. Tot ca el canta melodia, nu ca Boys 2 men. O voce superba. El chiar merita sa castige...
Foarte frumos a facit Valentin.Nu inteleg, care este problema lui Mihai Petre.El tot vrea nu stiu ce evolutie.As vrea eu sa il vad stand cu capul in jos pe o bara si sa ceara evolutie![]()
Mihai si Dinu au fost cu adevarat impresionanti.
Trupa Ballance nu merita sa castige, nu pentru ca nu sunt buni (pentru ca sunt cu adevarat geniali) ci pentru ca ei deja fac asta, deja scot bani din asta si banii astia nu i-ar ajuta atat de mult, cat i-ar ajuta pe oamenii astia "batuti de soarta".
Mihai - superbe versurile. Pentru fiecare emisiune a facut cate o melodie si chiar pot spune ca as cumpara CD-ul doar cu astea 3 melodii, daca as stii ca l-ar ajuta sa ajunga mai sus.
mie mi s-au parut praf versurile de data asta...si mult prea rapid cantate,mai avea putin si se sufoca,a sunat urat.
ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca o sa castige Narcis Ianau,el e cu adevarat talentat...chiar daca va place sau nu
ps:era unu care vroia sa stie de preselectii...a zis la tv ca deja puteti sa incepeti sa va inscrieti.
Eu spun ca o sa castige Ballance...
cat de versuri, chiar nu poti spune ca nu au fsot bune. iar cu dictia...la ce experienta are el, e normal sa aiba super emotii. i se vedeau lacrimile in ochi iar cand vorbea juriul cu el, ii tremurau buzele...
LE: DA...ADRIANmy bad. mi-a ramas Mihai in cap, ca tocmai el vorbea atunci
![]()
Mie cosmin mi s-a parut cel mai talentat, mai ales ca a avut inspiratia sa vina cu Robo.
Sunt multi care imi plac,Dinu,Cosmin (si Robo) si Ballance,dar duelul se va da intre Narcis si Tutu(nu-l suport pe asta,bun,are poveste,imi pare rau pt el,dar aici nu-i Dansez pt Tine si in Romania cred ca sunt peste alti 100 de rapperi ca el)
Bookmarks