Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 241

Thread: DeAgostini: Masini de Legenda

1. #41 SP
    Junior Member MasinideLegenda's Avatar
    numarul 5 vine cu dacia 1100

2. #42 SP
    Junior Member Gabby's Avatar
    Numarul 3 apare cu Trabant 601!
    Bine v-am gasit!

3. #43 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by MasinideLegenda View Post
    numarul 5 vine cu dacia 1100
    Numarul 5 este insotit de Volguta

4. #44 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    aceea era seria de test.

in aceasta serie care apare acum scrie clar ca nr 5 e dacia 1100.
    volga e nr 4 acum.

5. #45 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Din cate am inteles calitatea la Trabant este slaba, cum este cea la ARO ? ca nu am apucat nici cum sa-l iau pana acuma, dar maine vreau sa iau acel numar.

6. #46 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cam la fel si la ARO. Din punctul meu de vedere nu se compara cu Dacia 1300 . But still, nu o sa le gasesti in alta parte, asa ca merita.

7. #47 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Aro am fost surprins si este chiar decent. Trebuie doar sa cauti mult unul care sa nu aiba probleme de fabricatie (pete de vopsea, geamuri murdare, etc). Toate am observat ca au un mare defect, mai exact la parbriz, care vine cu un gol.

Maine o sa caut si eu trabantul, dar din cate am observat, calitatea este penibila.

8. #48 SP
    Mersi trickz a fost asa cum ai spus, mi se pare calitatea chiar mai buna ca la dacie (desi ar putea fi si din motivul ca mereu mi-a placut ARO-ul mult), dupa ce am stat umpic am gasit un model impecabil, nici in legatura cu geamurile nu ma pot plange.
    Attached Images Attached Images fotografie-0016.jpg fotografie-0015.jpg fotografie-0014.jpg fotografie-0013.jpg

9. #49 SP
    Pentru cei ce nu au avut ocazia sa vada machetele de aproape, am atasat aceste poze. Enjoy.

La Dacie, aveti grija cand cumparati la urmatoarele:
    - vopsea lipsa/ sarita, lipsa emblemei UAP pe aripa, geamuri murdare/ sparte.

La ARO, aveti grija la urmatoarele:
    - linia geamurilor inegala si geamuri murdare/ sparte, vopsea, lipsa rotii de rezerva, lipsa unei banchete in interior, plafonul "textil" sa fie dezlipit, numerele de inmatriculare sa nu lipseasca.

La Trabant aveti grija:
    - masina sa fie perfect paralela, sa nu stea nici macar usor stramb, plafonul poate sa fie zgariat pe lateral, geamurile pot sa fie murdare, bara fata sa nu fie stramba.
    Attached Images Attached Images dsc00662.jpg dsc00660.jpg dsc00661.jpg dsc00663.jpg dsc00657.jpg dsc00659.jpg dsc00658.jpg dsc00656.jpg dsc00654.jpg dsc00655.jpg dsc00665.jpg

10. #50 SP
    Junior Member MihaiGuta's Avatar
    aveti mare grija cu ele , in special la oglinzi si stergatoare , mie deja mi-a cazut oglinda la dacie si nu am mai gasit-o , la cat de mica e....bine macar ca in partea cealalta oricum nu avea din fabrica

11. #51 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Astia o dus la extrem detaliile daca pana si oglinda pica
    Zici ca-i adevarata

12. #52 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MihaiGuta View Post
    aveti mare grija cu ele , in special la oglinzi si stergatoare , mie deja mi-a cazut oglinda la dacie si nu am mai gasit-o , la cat de mica e....bine macar ca in partea cealalta oricum nu avea din fabrica
    Acum hai sa fim seriosi, probabil ca s-a mai zis, dar repet si eu: la banii astia ce ati vrea? Or fi ele "made in China", dar totul costa: materialele, transportul (din China aici), lantul de distributie, marketingul, etc. Si mai trebuie sa-si ia si firma un pic de profit, nu credeti?

Eu zic ca pt 25 lei cat costa o revista+macheta e destul de ok. Eu mi-am luat Dacia ca era 12 lei, dar n-am continuat din doua motive:
    1.stiam ca nu e ceva de calitate si ca o sa ma enervez cand vad indoituri, piese lipsa, etc
    2.nu mai am spatiu, jocurile si placile video ocupa spatiu enorm in colectie si sunt mai importante

13. #53 SP
    Junior Member MihaiGuta's Avatar
    RaverX , stiu ca la pretul asta e chiar ok , eu le-am luat pe toate pana acum chiar daca mai au cate un defect pe ici colo , e normal sa nu fie perfecte , ziceam doar asa ca e bine cine le are sa nu le atinga prea mult si cu stersul prafului de pe ele iarasi mare atentie ca mai cad piese. Da e si normal , mie unul imi convine mai mult sa platesc 25 de lei pe o masinuta care nu e chiar perfecta decat 90-100 pe una de super calitate . Oricum ideea cu colectia asta e super , adica e prima de la deagostini care chiar merita , si cealalta cu insecte reale e chiar interesanta .

14. #54 SP
    Junior Member MasinideLegenda's Avatar
    cn are dacia 1300 macheta+revista ofer 25 lei

15. #55 SP
    Junior Member dx10's Avatar
    Astazi am fost sa cumpar nr 4 Volga si am vazut inca o revista cu un Aro negru ma duc maine sa vad exact ce am vazut.
    Aveti idee a mai aparut inca un nr o data cu volga?

16. #56 SP
    Sa revi te rog cu inca un post daca intradevar ai mai vazut vreo revista cu ARO.

17. #57 SP
    Junior Member dx10's Avatar
    Nu din pacate era doar un Aro 240, dar era pus intr-un loc prost luminat si mi s-a parut ca e negru .
    La real cotroceni mai erau vreo 20 de reviste cu Aro 240 ,cred ca nu cumpara lumea de acolo ca mereu raman in rafturi.

18. #58 SP
    Volga. Maine vine Dacia 1100
    Attached Images Attached Images dsc01994.jpg dsc01995.jpg dsc01996.jpg dsc01997.jpg dsc01998.jpg dsc01999.jpg dsc02000.jpg dsc02001.jpg

19. #59 SP
    A venit si numarul nou. Dacia 1100.

Aveti grija la bara fata, sa stea bine si la vopsea, ca mai au imperfectiuni de vopsire pe aripa spate.
    Attached Images Attached Images dsc02013.jpg dsc02014.jpg dsc02015.jpg dsc02016.jpg dsc02017.jpg

20. #60 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ew ai nimerit-o cu bara stramba

eu am nimerit-o toata masina stramba... e inclinata intr-o parte...
    si a dracu chiar am studiat-o inainte sa o iau.

nemernici chinezii astia. urmatoarea parca vad ca o iau direct cu pana sau zgariata cu surubul in parcare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks