In numarul acesta nu mai este pliantul care arata urmatoarea masina , probabil vor sa fie surpriza si mi se pare mai interesant asa![]()
In numarul acesta nu mai este pliantul care arata urmatoarea masina , probabil vor sa fie surpriza si mi se pare mai interesant asa![]()
Salutare, Si eu m-am apucat sa colectionez aceste machete , pana la numarul 5. Nu am mai colectionat deoarece cei care se ocupa de acest proiect sunt niste nesimtiti si va spun si dc: pe site nu se ofera nici un fel de detaliu despre numerele urmatoatre, nici pe maill. Am aflat ca sunt loate in calcul 60 de modele, dar nimeni din acest trust nu stie ce modele vor fi, macar urmatoarele 4 modele , iar calitatea machetelor nu este buna, sunt unele care au defecte. Daca cineva reuseste sa afle urmatoarele modele il rog sa dea un replay.
Sa fim sinceri, pretul este unul scazut, eu am chioscul de ziare unde ma duc frumos si ii spun vanzatoarei ca vreau sa iau revista dar sa-mi dea 3 numere ca sa-mi aleg ca mai au defectiuni si stau cateva minute sa le analizez.Eu sunt multumit, imi plac si insectele care mi se par foarte interesante si la un pret mai bun, noroc ca le colectioneaza prietena mea. Ca nu sunt divulgate urmatoarele numere mi se pare mai interesant, cum am mentionat si mai sus.
Care a mai matinal si ne spune modelul numarului de astazi?
LE: N-am mai suportat asteptarea.Este pur si simplu SUPERBA!!
salutere...super zif-ul, dupa parerea mea cea mai frumoasa masina pana acuma. Stie cineva ce urmeaza dupa Zif?
Bookmarks