Ce frumos a iesit ZIS-ul dupa facelift!
oribil... pentru conceptul de macheta.
grila fata e de la primele modele iar jeantele de la ultimele variante...
bara de protectie de la spatiul de incarcare e aceiasi culoare cu masina..
+ multe alte inadvertente.
in revista nu e prezentat decat modelul cu masca noua iar posterul zici ca e facut de mine in paint pe cand aveam 4 ani.
chinezii s-au intrecut pe ei insisi la porcarii de data asta.![]()
Am procedat la cumpararea si imbunatatirea machetei!
Trenulete electrice – Diorama de la Slobozia � Blog Archive � Dacia 1304 pick-up – �mbun
Multumesc! Bine v-am gasit!
---------- Post added 19-01-2012 at 02:07 PM ----------
Astazi am mai facut ceva corecturi la ARO 240 Trenulete electrice – Diorama de la Slobozia � Blog Archive � ARO 240 – corecturi
Si la Trabant 650 Trenulete electrice – Diorama de la Slobozia � Blog Archive � Trabant 650 – corecturi
Sper sa fie de folos!
La Auchan in Bucuresti inca mai erau (in afara de Dacia 1304) Lada 1500 si parca si Warburg.
Salutare tuturor.Sunt nou pe forum....in descoperire inca.As vrea sa spun ca acesata colectie de la Deagostini e superba si merita colectionata.Am luat si eu numerele din colectia aceasta cu exceptia numerelor 2,3 si 4(din lipsa de buget),se mai intampla...dar promit ca le voi recupera si pe acelea...Am citit undeva pe un site cum ca aceasta colectie are 69 numere.Stie cineva exact cate numere vor fi,sau este doar o speculatie?
Vor mai si alte modele de Dacia in aceasta colectie?De exemplu 1310 sau 1410?Am auzit varianta ca ar fi una break,1310 parca....
Cat timp lumea cumpara vor si si numere, nu cred ca au batut in cutie cate numere vor scoate. As putea paria ca daca vanzarile merg bine nu se vor opri la numarul 100. Pe de alta parte e mult mai probabil ca dupa un timp lumea sa nu mai cumpere si atunci vor opri colectia, s-a intamplat cam cu toate colectiile de agostini de la noi asta deja. Sincer ma mir ca s-a ajuns asa de departe cu aceasta colectie.
Nu pot sa inteleg de ce varianta romaneasca a revistei este atat de stupida. Posterul pus la mijloc, pe spate fiind pagini de revista, nu un alt poster. Mult mai frumos la vecinii unguri: posterul este pe coperta 3/4. Ai taiat, nu ai pierdut continut.
sunt 60 de masinute baute in cuie...oricat de prost ar merge venzarile deagostini vor scoate cele 60 de numere. daca vanzarile merg bine atunci vor mai scoate peste pana la 100. stiu din sursa sigura. oricum cele 60 de masinute sunt gata facute...nu cred ca se vor opri sa nu mai vanda si sa ramana cu masinile in stoc.
Bookmarks