Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 188 of 251 FirstFirst ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 238 ... LastLast
Results 3,741 to 3,760 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #3741 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Vânzătorii de pe okazii care își țin telefoanele închise, iar pentru un răspuns prin mail trebuie să aștept mai bine de o săptămână. (asta în condițiile în care am licitat pentru respectivul produs)

Acesta nu este un caz singular. Mi s-a întâmplat să fiu sunat și dupa aprox. 4 luni să fiu întrebat dacă mai doresc produsul.

2. #3742 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Ca aseara au intrat hotii peste mine in casa si pe langa 800 lei si 2 verighete mi-au furat un controller de N64
    mama lor de hoti

3. #3743 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cum au intrat?

4. #3744 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Cum au intrat?
    Pai de vreo 2 luni se tot dau spargeri prin zona unde stau eu...
    Au fortat o fereastra si au intrat,stau la casa,am un caine in varsta de 2 luni care probabil s-a jucat cu ei...
    Culmea e ca era si o floare pe pervaz care a cazut,dar cum dorm eu ca boul nu am auzit nimic

5. #3745 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Si pe unde stai?Prin ce oras?
    Nu de alta, dar sa stiu sa dorm cu bata langa mine

6. #3746 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca nu ai o arma la indemana, mai bine ca nu te-ai trezit. Pe langa bani, verighete ai controller, poate mai primeai si o bata in cap si bonus o luna de spitalizare. Bine ca esti tu sanatos, dar deh, Romania tara de *****...

7. #3747 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Si pe unde stai?Prin ce oras?
    Nu de alta, dar sa stiu sa dorm cu bata langa mine
    Gaesti,Dambovita
    E generala treaba asta pe aici,cam 20de spargeri intr-o luna,doua si au fost alte cazuri unde proprietarul a iesit si si-a luat-o destul de rau
    whatever...vina e a sistemului

8. #3748 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Auuu, e plin de mexicani pe-acolo, nu?

9. #3749 SP
    Oarecum...prin zona mea nu prea
    Iti dai seama cat tupeu pot avea unii,cred ca au deschis si usa camerei si ne-au vazut dormind

10. #3750 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Gaesti... Nu degeaba e scoala de corectie aproape

11. #3751 SP
    Member denists66's Avatar
    Probabil cel mai bun lucru din toata intamplarea asta este ca nu te-ai trezit, lucrurile puteau sa ia o intorsatura urata.. De asta e bine sa ai un caine mare in curte, ala simte orice miscare

12. #3752 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Pai de vreo 2 luni se tot dau spargeri prin zona unde stau eu...
    Au fortat o fereastra si au intrat,stau la casa,am un caine in varsta de 2 luni care probabil s-a jucat cu ei...
    Culmea e ca era si o floare pe pervaz care a cazut,dar cum dorm eu ca boul nu am auzit nimic

Infiorator ce spui... Cam multa nonsalanta pentru gravitatea situatiei, bine ca nu ati patit nimic.

13. #3753 SP
    Member Rukax's Avatar
    Ma enerveaza ce a patit tipul acesta la concert!
    Securtitate cu IQ-ul sub nivelul marii,care habar nu au ce inseamna concerte rock,headbang sau pogo.De asta ar trebui sa se angajeze securitate specializata.
    Tanar calcat in picioare de agentii de paza in timpul unui concert Cargo (video) - Stiri | METALHEAD

14. #3754 SP
    Banned Templier's Avatar
    Game of Thrones ma enerveaza acum si uite de ce

15. #3755 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Vremea ... prea multa ploaie la jum lunii Iunie..

16. #3756 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Rukax. Man, in primul rand ala e taran, nu rocker. In al doilea rand, el a incercat sa dea primul. Din punctul meu de vedere si-a luat-o pe buna dreptate.

Ce ma enerveaza este faptul ca imaginea rockerilor romani este stirbita si mai rau din cauza astora. Pe langa altii...

17. #3757 SP
    Member chesterb's Avatar
    Bălțile de pe străzi...

18. #3758 SP
    Member Rukax's Avatar
    Marinake,unde vezi tu ca a incercat sa dea primul?Si cu motiv sau fara motiv,cum isi permit sa dea cu bestialitate intr-o persoana?Uita-te mai atent la videoclip.Inteleg,esti pe net,poti lasa astfel de comentarii spunand ca merita.Sa fi fost tu in locul lui si nu-ti mai ardea de posturi inutile.

19. #3759 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ca site-ul celor de altex / mediagalaxy functioneaza infect.

20. #3760 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Rukax View Post
    Marinake,unde vezi tu ca a incercat sa dea primul?Si cu motiv sau fara motiv,cum isi permit sa dea cu bestialitate intr-o persoana?Uita-te mai atent la videoclip.Inteleg,esti pe net,poti lasa astfel de comentarii spunand ca merita.Sa fi fost tu in locul lui si nu-ti mai ardea de posturi inutile.
    Din ce am vazut in video, cand au vrut sa il imobilizeze, tipul a ripostat. Poate ca nici ce au facut gardienii nu a fost ok, dar tipul parea genul care sa merita o bataie buna. Aparent a primit-o. Daca eram in locul lui, macar taceam naibii din gura. Nu merita sa le iei apararea celor de genul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 188 of 251 FirstFirst ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 238 ... LastLast